Paradise Cove Boutique Hotel

I byen Anse La Raie på det nordlige Mauritius ligger Paradise Cove Boutique Hotel, et 5-stjernet hotel kun for gæster over 18 år. Hotellet ligger på en privat lagune med palmer, hvor du kan slappe af ved infinity-poolen, nyde skønne behandlinger i hotellets spa eller træne i fitnessrummet eller spille en kamp på tennisbanen. Hotellet har flere restauranter og barer, og en kort køretur væk ligger Grand Bay, hvor der er endnu flere restauranter, strandbarer og butikker.

få rabat på vinterferien

Få book tidligt-rabat på 500,- pr. person til De Kanariske Øer, Madeira, Dubai & Emiraterne, Egypten & Mauritius. Til Thailand får du 1000,- pr. booking. Gælder for rejser med afrejse 1. november 2022 - 31. marts 2023 og kun på nybookinger der foretages i perioden 5.-31. maj 2022. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. Læs mere her »

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. Junior-suiter for 1-2 personer. Junior-suiter premium for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det dejlige Paradise Cove Boutique Hotel ligger lige ved stranden, nær Grand Bay. Hotellet består af otte bygninger, fordelt på 2 etager, og interiøret minder om Frankrigs koloniarv, blandet med afrikanske toner. På hele hotellet hersker en afslappet atmosfære.

Hotellet har tre poolområder med pool, solstole og parasoller. Ved stranden ligger et relaxområde med infinity-pool og bar. Der er også et træterrasse med fantastisk havudsigt. Pool- og strandhåndklæder er inkluderet. Ud over hotellets private strand ligger Pereybere-stranden ca. 3 km væk.

Hotellet har tre barer og fire restauranter, hvor du kan nyde både det lokale kreolske køkken og det internationale køkken. Der er en buffetrestaurant og tre a la carte-restauranter; XO, den asiatiske restaurant, Peninsula tapasrestauranten og The Cove seafood restaurant. Bordreservation er påkrævet i alle a la carte-restauranter. Pæn påklædning gælder i alle restauranter. Rum Gallery-baren serverer rom sorter fra flere dele af verden. Et par aftener om ugen arrangerer hotellets personale underholdning såsom et lokalt danseshow og byder på livemusik.

På hoteller er der fitnesscenter, mulighed for yoga, to tennisbaner med aftenbelysning og tennisudstyr, billard og cykeludlejning. I hotellets spa kan du slappe af og nyde spabehandlinger eller massage mod betaling. Vandsportsfaciliteter ved stranden, nogle er inkluderet som SUP og kajaksejlads og nogle mod betaling. Dykkercenter mod betaling.

Wifi overalt på hotellet. Deponering i receptionen. Vaskeservice mod betaling. Minimarked. Parkering hvis der er plads.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension
 • Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag (31/12)

Halvpension er morgenmadsbuffet og middag på restaurant The Dining Room, XO eller Peninsula.

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Engelsk morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30
 • Mulighed for at få morgenmad på værelser
 • Frokost, a la carte, på restaurant Peninsula, kl. 12.00-15.00
 • Snacks, kl. 12.00-15.00
 • Eftermiddagste, kl. 15.00-16.00
 • Middag på restaurant The Dining Room, XO eller Peninsula, kl. 19.00-22.00
 • Rom-smagning en gang om ugen
 • Minibaren på værelset fyldes en gang pr. dag med vand, sodavand, juice og øl
 • 20 minutters massage pr. person pr. ophold
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til afrejse.

Værd at vide

 • Der findes ingen elevator på hotellet.
 • Hotellet er en del af "small luxury hotels in the world".

Altid på vores eksklusive hoteller

 • Klassificering mindst 5 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
 • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Mauritius

Tropical Attitude

Tropical Attitude, på østsiden af Mauritius nær paradisøen Île aux Cerf, er for gæster over 18 år. Her kan du slappe af ved poolområdet med palmer, spise godt på en af hotellets restauranter og nyde bare at være til. Halvpension er inkluderet og ønsker du en ekstra luksuriøs ferie, booker du en villa med privat pool.

Sunrise Attitude

Det rolige voksenhotel Sunrise Attitude ligger på en af Mauritius' fineste strande i Belle Mare, på øens østkyst. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år. Her kan du nyde to pools, skøn afslappende spa og god mad på flere restauranter. Slap af på den kridhvide strand eller prøv aktiviteter såsom yoga eller tag ud på havet med hotellets glasbundsbåd.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger lige ved stranden i Balaclava, syd for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med traditionelle elementer og lokalt håndværk blandt frodige haver. Her kan du nyde to poolområder, ti forskellige restauranter og aktiviteter for både store og små.

Lagoon Attitude

Det moderne hotel Lagoon Attitude er perfekt til en afslappende ferie med sol og strand. Hotellet ligger på Mauritius' nordkyst, i strandområdet Anse la Raie, ved siden af en smuk lagune med klart vand. Nyd stranden, infinity-poolen, flere førsteklasses restauranter, beroligende spa og flere aktiviteter. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år.