Zilwa Attitude

Zilwa Attitude er sin egen perle på Mauritius paradisiske nordkyst. Her venter gåture på kridhvide strande med palmer, og uden for hotellet ligger fire øer, som du kan vade ud til ved lavvande. Mellem gåturene kan du slappe af ved en af hotellets pools. Hotellet har flere restauranter og halvpension er inkluderet. All Inclusive kan tilkøbes.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn/unge. Familie-værelser deluxe for 2-5 personer, heraf 3 børn/unge. Deluxe-værelser for 1-2 personer. Junior-suiter for 1-2 personer. Suiter 1-2 personer. Familie-værelser for 4-6 personer, heraf 2 børn/unge.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Zilwa Attitude ligger ved siden af fiskerlandsbyen Grand Gaube, og hotellets arkitektur afspejler Mauritius sjæl. Du vælger selv, hvor aktiv du vil være, og hotellet tilbyder både et stort udvalg af sportsaktiviteter og vandsport.

I løbet af dagen er der fire pools at vælge imellem, en voksenpool, en familiepool, en separat børnepool med solafskærmning og en pool ved stranden. Solstole og parasoller er inkluderet ved poolområderne og på stranden. Pool- og strandhåndklæder mod depositum.

Buffetrestauranten Karay serverer morgenmad, frokost og middag. Fem à la carte restauranter, Siaw, serverer mad fra det lokale køkken, Tadka, tilbyder indiske specialiteter, Lor Disab på stranden, serverer frokostbuffet og à la carte middag, Grand Zil BBQ, er en restaurant, der nås efter en sejltur på fem minutter og en her serveres barbecue-frokost samt Kot Nou med retter fra det lokale køkken. Der er også en Food Truck, der serverer street food fra Mauritius. Fire barer, heraf en juicebar og en tebar. Nobel påklædning - lange bukser (pænere bermuda-shorts accepteres) til mænd under middage.

Zilwa Attitude arrangerer flere daglige aktiviteter såsom beachvolley, bordtennis, boccia, yoga og Tai Chi. Nede på stranden kan du låne kajakker, vandcykler, windsurfing, SUP og i poolen er der vandpolo, vandgymnastik. Vandsport, dykning, kitesurfing og katamaran mod betaling. Børneklub i hotellets regi for børn 3-12 år med engelsktalende personale. Spa med forskellige skønhedsbehandlinger. Aftenunderholdning.

Gratis wifi på fællesområder. Et bagagerum med bruser er tilgængeligt ved sen afgang. Minimarked (Bulk Shop Corner). Der er 30 kilometer til hovedstaden Port-Louis, 80 kilometer til lufthavnen, 8 kilometer til Grand Baie og 5 kilometer til Cap Malheureux. Busstoppested er i nærheden. Strandområde med lokaltrafik. Afstanden til stranden varierer fra 0-150 meter afhængig hvor på hotellet du bor. Vi anbefaler badesko for at vade over til de andre øer.

Hotellets bæredygtighedsarbejde
Zilwa Attitude arbejder som alle hoteller i Attitude-kæden aktivt med miljø og bæredygtighed. De kalder deres arbejde "Positive Impact". De genplanter blandt andet mangrover langs kysten, afholder miljøtræning for deres personale, støtter lokale kunsthåndværkere og musikere og sponsorerer forskellige kulturelle arrangementer.

Hotellet giver dig mulighed for at opleve det ægte Mauritius gennem en række aktiviteter, som de kalder Otentik experiences.

Måltider

Indgår

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.00 og middagen kl. 18.30-22.00

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Karay, kl. 07.00-10.00
 • Sandwiches i restaurant Karay, kl. 12.30-17.00
 • Street food-frokost i Food trucken Taba-J, kl. 12.00-15.00
 • Frokostbuffet i strandrestauranten Lor Disab, kl. 12.30-15.00
 • Frokost i restaurant Grand Zil BBQ. Bordreservation kræves
 • Middagsbuffet i restaurant Karay, kl. 18.30-22.00
 • En a la carte-middag pr. uge i en af a la carte-restauranterne Siaw, Tadka eller Kot Nou, kl. 18.00-22.00
 • To middage pr. uge i restaurant Lor Disab - aldersgrænse 16 år og bordreservation kræves
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer og udvalgte internationale alkoholdige drinks i alle hotellets barer ad libitum
 • Eftermiddagskaffe i madvognen, kl. 15.30-18.00
 • Minibar på værelset. Du opfylder selv køleskabet med udvalgte drikkevarer og snacks i Bulk Shop Corner kl. 08.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til afrejse fra hotellet.

Vær opmærksom på

Efter den 01.05.2023 skal du være fyldt 18 år for at bo i deluxe-værelserne, junior-suiterne og i suiterne.

Alle hoteller i Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Velkommen til Paradise Cove Boutique Hotel, et 5-stjernet hotel for gæster over 18 år i feriebyen Anse La Raie på det nordlige Mauritius. Hotellet, som er en del af "Small luxury hotels of the World", ligger på en privat lagune beklædt med palmer. Her kan du slappe af og nyde ferieroen.

Tropical Attitude

Tropical Attitude, på østsiden af Mauritius nær paradisøen Île aux Cerf, er for gæster over 18 år. Her kan du slappe af ved poolområdet med palmer, spise godt på en af hotellets restauranter og nyde bare at være til. Halvpension er inkluderet og ønsker du en ekstra luksuriøs ferie, booker du en villa med privat pool.

Sunrise Attitude

Det rolige voksenhotel Sunrise Attitude ligger på en af Mauritius' fineste strande i Belle Mare, på øens østkyst. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år. Her kan du nyde to pools, skøn afslappende spa og god mad på flere restauranter. Slap af på den kridhvide strand eller prøv aktiviteter såsom yoga eller tag ud på havet med hotellets glasbundsbåd.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger lige ved stranden i Balaclava, syd for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med traditionelle elementer og lokalt håndværk blandt frodige haver. Her kan du nyde to poolområder, ti forskellige restauranter og aktiviteter for både store og små.

Lagoon Attitude

Det moderne hotel Lagoon Attitude er perfekt til en afslappende ferie med sol og strand. Hotellet ligger på Mauritius' nordkyst, i strandområdet Anse la Raie, ved siden af en smuk lagune med klart vand. Nyd stranden, infinity-poolen, flere førsteklasses restauranter, beroligende spa og flere aktiviteter. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på den nordlige del af paradisøen Mauritius, lige ved den fine strand Bain Boeuf. Omkring poolområdet svajer palmerne, og her venter solrige og hyggelige feriedage, hvor halvpension er inkluderet. Her er en god mulighed for at prøve SUP, snorkling, dykning, kitesurfing og måske endda dybhavsfiskeri!

Friday Attitude

Hvis du bor på Friday Attitude, er det "fredag hele ugen" for dig og din familie eller venner. Det er kun få skridt ned til den bløde og dejlige strand ved Det Indiske Ocean - perfekt til barfodets gåture. Halvpension og en tur til badeparadiset Ile aux Cerfs er inkluderet. All Inclusive kan tilkøbes.

Recif Attitude

Recif Attitude ligger direkte på den smukke paradisstrand ved Det Indiske Ocean, hvor solnedgangen er på sit smukkeste. Hotellet er et voksenhotel med en aldersgrænse på 18 år og her er masser af aktiviteter, alt fra barfodets gåture i vandkanten, kajaksejlads og snorkling til bådture med glasbund og dybhavsfiskeri.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Radisson Blu Azuri Resort & Spa tilbyder den bedste beliggenhed på den kridhvide sandstrand. Her får I en dejlig og afslappende familieferie - midt i paradiset Mauritius. Der er to pools, flere restauranter og barer samt en dejlig spa og mange aktiviteter for alle aldre. Book All Inclusive og få adgang til flere restauranter på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Kun få skridt fra Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa ligger en dejlig sandstrand, der er skabt til dejlige gåture. Her kan du slappe af og bare nyde flere restauranter med god mad, spa til din egen tid og kølende pool. Ønsker du at bo på hotellet, skal du være fyldt 18 år. Halvpension er inkluderet, men du er velkommen til at bestille All Inclusive for flere faciliteter under din ferie på Mauritius.