Maritim Resort & Spa Mauritius

Maritime Resort & Spa Mauritius er en stilfuld og dejlig oase mellem bjergene, sukkermarkerne og den fine sandstrand på Mauritius' vestkyst. Her er der et stort udvalg af restauranter og hele familien har både sport og aktiviteter at vælge imellem. Prøv snorkling, tag et dykkercertifikat, træn i det udendørs fitnessområde, spis god mad og slap af med en gåtur på stranden eller læs en bog i solstolen.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser Plus for 2-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 12 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Maritime Resort & Spa Mauritius ligger direkte på den fine sandstrand, og her kan du vælge mellem at svømme i havet eller i de to lækre pools med swim-up barer. Ved den ene pool er der en afslappende jacuzzi. Solstole og parasoller er inkluderet ved pools og på stranden. Poolhåndklæder er inkluderet. Der er en børnepool i børneklubben.

Belle Vue er hotellets hovedrestaurant, og her kan du spise morgenmadsbuffet, frokostbuffet og middag fra en buffet eller en fast menu. I à la carte-restauranten La Marée serveres mad fra køkkenerne omkring Middelhavet, og her er også en bar. À la carte-restauranten La Banyan byder på asiatiske fusionsretter. Les Filaos er en grillrestaurant ved stranden. I Lakaz Kreols à la carte-restaurant kan du spise en familiemiddag med smag fra det lokale køkken. Hotellets gourmetrestaurant er Château Mon Désir, hvor du kan spise brunch om søndagen, Afternoon Tea om lørdagen og middag om aftenen. Restauranten Anno 1743 er et brasserie i en gammel vindmølle fra samme år, og er hvor man kan spise morgenmad, frokost, snacks og middag, om fredagen har de en der DJ spiller fra eftermiddag til sen aften. Er du vild med drinken rom, er du velkommen til The Distillery, som har den største samling af rom på øen. Dresscode - pænt tøj.

Maritime Resort & Spa Mauritius har en stor og dejlig spa med et bredt udvalg af spabehandlinger, frisør, pool, sauna og dampbad – alt sammen mod betaling. Hotellet har en bred vifte af aktiviteter og sport, nogle inkluderet, nogle inkluderet i hotellets All Inclusive-program og nogle mod betaling. Tennisbane (belysning og udstyr mod betaling), stort fitnesscenter både indendørs og udendørs, løbebane, beachvolley, bordtennis, minigolf og bueskydning. Der er også kajakker, vandcykler, SUP, snorkling, vandaerobic og vandpolo. Dykkercenter. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 3-11 år med engelsktalende personale. Legeplads med bassin.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Trapper og niveauforskelle på hotellet. Cirka 12 kilometer til centrum af Port Louis, Mauritius hovedstad.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra buffet eller fast menu)
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Alt Inclusive
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i Belle Vue restaurant, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet i Belle Vue restaurant, kl. 12.30-14.30
 • 3-retters frokost i à la carte-restauranten La Marée, kl. 12.30-14.30
 • Middag - buffet eller fast menu i Belle Vue restaurant, kl. 18.30-22.00
 • En 3-retters middag om ugen i á la carte-restauranten La Marée, kl. 19.00-22.00
 • En 3-retters middag om ugen i à la carte-restauranten Le Banyan, kl. 19.00-22.00
 • En middag, forret, hovedret og dessertbuffet, om ugen i Les Filaos, kl. 17.00-21.30
 • En 4-retters middag om ugen i à la carte-restauranten Lakaz Kreol, kl. 19.00-21.30
 • Te med pandekager og snacks i Quarter Deck Bar, kl. 12.30-23.00
 • Drikkevarer og snacks i Beach & Pool
 • Drikkevarer og snacks i minibaren på værelset, genopfyldes hver dag.
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails i hotellets barer ad libitum, kl. 10.00-23.00.

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår alt som ovenfor men også:

 • Ubegrænset valg fra à la carte-menuerne på La Marée, Les Filaos, Le Banyan Asian Fusion (Teppanyaki ikke inkluderet) og Lakaz Kreol restauranter
 • Frokost fra menuen eller som buffet i restauranten Anno 1743 og til middag har du et ubegrænset valg fra menuen der.
 • I alle restauranter, undtagen Chateau Mon Désir, er All Inclusive drinksmenuen udvidet til at omfatte et bredere udvalg af internationale vine og spiritus
 • Eftermiddagste og søndagsbrunch på Château Mon Désir. Du får 30 % rabat på middag inklusiv drikkevarer her.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra 11.00 på ankomstdagen til kl 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Velkommen til Paradise Cove Boutique Hotel, et 5-stjernet hotel for gæster over 18 år i feriebyen Anse La Raie på det nordlige Mauritius. Hotellet, som er en del af "Small luxury hotels of the World", ligger på en privat lagune beklædt med palmer. Her kan du slappe af og nyde ferieroen.

Tropical Attitude

Tropical Attitude, på østsiden af Mauritius nær paradisøen Île aux Cerf, er for gæster over 18 år. Her kan du slappe af ved poolområdet med palmer, spise godt på en af hotellets restauranter og nyde bare at være til. Halvpension er inkluderet og ønsker du en ekstra luksuriøs ferie, booker du en villa med privat pool.

Sunrise Attitude

Det rolige voksenhotel Sunrise Attitude ligger på en af Mauritius' fineste strande i Belle Mare, på øens østkyst. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år. Her kan du nyde to pools, skøn afslappende spa og god mad på flere restauranter. Slap af på den kridhvide strand eller prøv aktiviteter såsom yoga eller tag ud på havet med hotellets glasbundsbåd.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger lige ved stranden i Balaclava, syd for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med traditionelle elementer og lokalt håndværk blandt frodige haver. Her kan du nyde to poolområder, ti forskellige restauranter og aktiviteter for både store og små.

Lagoon Attitude

Det moderne hotel Lagoon Attitude er perfekt til en afslappende ferie med sol og strand. Hotellet ligger på Mauritius' nordkyst, i strandområdet Anse la Raie, ved siden af en smuk lagune med klart vand. Nyd stranden, infinity-poolen, flere førsteklasses restauranter, beroligende spa og flere aktiviteter. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på den nordlige del af paradisøen Mauritius, tæt på den fine strand Bain Boeuf. Omkring poolområdet svajer palmerne, og her venter solrige og hyggelige feriedage, hvor halvpension er inkluderet. Her er en god mulighed for at prøve SUP, snorkling, dykning, kitesurfing og måske endda dybhavsfiskeri!

Friday Attitude

Hvis du bor på Friday Attitude, er det "fredag hele ugen" for dig og din familie eller venner. Det er kun få skridt ned til den bløde og dejlige strand ved Det Indiske Ocean - perfekt til barfodets gåture. Halvpension og en tur til badeparadiset Ile aux Cerfs er inkluderet. All Inclusive kan tilkøbes.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude er sin egen perle på Mauritius paradisiske nordkyst. Her venter gåture på kridhvide strande med palmer, og uden for hotellet ligger fire øer, som du kan vade ud til ved lavvande. Mellem gåturene kan du slappe af ved en af hotellets pools. Hotellet har flere restauranter og halvpension er inkluderet. All Inclusive kan tilkøbes.

Recif Attitude

Recif Attitude ligger direkte på den smukke paradisstrand ved Det Indiske Ocean, hvor solnedgangen er på sit smukkeste. Hotellet er et hotel med en aldersgrænse på 18 år og her er masser af aktiviteter, alt fra barfodets gåture i vandkanten, kajaksejlads og snorkling til bådture med glasbund og dybhavsfiskeri.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Radisson Blu Azuri Resort & Spa tilbyder den bedste beliggenhed på den kridhvide sandstrand. Her får I en dejlig og afslappende familieferie - midt i paradiset Mauritius. Der er to pools, flere restauranter og barer samt en dejlig spa og mange aktiviteter for alle aldre. Book All Inclusive og få adgang til flere restauranter på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Kun få skridt fra Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa ligger en dejlig sandstrand, der er skabt til dejlige gåture. Her kan du slappe af og bare nyde flere restauranter med god mad, spa til din egen tid og kølende pool. Ønsker du at bo på hotellet, skal du være fyldt 18 år. Halvpension er inkluderet, men du er velkommen til at bestille All Inclusive for flere faciliteter under din ferie på Mauritius.

LUX* Grand Baie

LUX* Grand Baie er et perfekt valg til din ferie på Mauritius, da hotellet ligger direkte på en smuk paradisstrand i den nordvestlige del af øen. Hotellet er et eksklusivt paradis for dem, der elsker at dyrke motion, og som bekymrer sig om dit velbefindende, da der er både spa og fitnesscenter, for dem, der værdsætter god og sund mad og for dem, der elsker vandsport.