Dobbeltværelser

Fine dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Minibar som er fyldt op ved ankomst, hvilket indgår i prisen. Ønsker du at minibaren herudover fyldes op, er det mod betaling. Tv med satellitkanaler. Gratis centralstyret aircondition (1/6-30/9) og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt eller havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser i sidebygning

Fine dobbeltværelser i sidebygning beliggende på nabohotellet Esperos Palace. Værelserne har to separate senge. Minibar som er fyldt op ved ankomst, hvilket indgår i prisen. Ønsker du at minibaren herudover fyldes op, er det mod betaling. Tv med satellitkanaler. Gratis centralstyret aircondition (1/6-30/9) og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Familie-værelser

Renoverede familie-værelser med separat soveværelse og opholdsrum. Minibar som er fyldt op ved ankomst, hvilket indgår i prisen. Ønsker du at minibaren herudover fyldes op, er det mod betaling. El-kedel. Tv med satellitkanaler. Gratis centralstyret aircondition (1/6-30/9) og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.