Esperos Mare Resort

 • • Nær stranden
 • • All Inclusive-hotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Esperos Mare Resort er et All-inclusive hotel, som ligger direkte på stranden Faliraki-stranden. Her venter et stort poolområde med flere pools, træningsmuligheder og en afslappende spa.

Tillykke Grækenland!

I dag den 25. marts fejrer vi Grækenlands nationaldag! Lige nu får du 500,- i rabat pr. person på alle rejser til Grækenland for sommer 2023. Gælder kun i dag!

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten er allerede fratrukket de viste priser

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed direkte til strand, poolområde, fantastisk varierende buffet alle dage og et engagere...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Esperos Mare Resort er et All Inclusive-hotel, der ligger direkte på stranden på det nordøstlige Rhodos. Poolområde med solstole og parasoller. Poolbar som serverer snacks og drikkevarer. På stranden nedenfor hotellet kan du gratis benytte solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder mod depositum.

På hotelområdet finder du buffetrestauranten Miramare, der serverer forskellige retter til morgenmad, frokost og middag. Der er også en bar. Pæn påklædning påkrævet til middag (mænd skal have lange bukser på). Aftenunderholdning, en aften om ugen er der f.eks. græsk aften.

Forskellige spabehandlinger mod betaling. Gratis fitness-faciliteter. Gratis tennis (udstyr mod betaling), bordtennis og minigolf. Billard mod betaling. Spillerum,

Døgnåben reception. Gratis wifi på hele hotellet. Minimarked. Ikke langt fra hotellet findes Faliraki Waterpark med over 20 forskellige vandrutsjebaner, lazy river og pools. Fra hotellet er der ca. 10 km til Rhodos by.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Miramare, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-10.30
 • Frokostbuffet med grillhjørne med græsk mad og pizzahjørne i restaurant Miramare, kl. 12.30-14.30
 • Snacks i poolbaren, kl. 10.00-16.00
 • Is til børnene, kl. 11.00-22.00
 • Te, kaffe og kage i poolbaren, kl. 16.00-17.30
 • Middagsbuffet med forskellige temaer i restaurant Miramare, kl. 18.00-21.15
 • Middag med græsk tema i restaurant Zephyros, kl. 18.00-21.15. Kan bookes én gang pr. ophold fra fast menu. Mod ekstra betaling kan man besøge restauranten flere gange
 • Varme og kolde snacks i Casino-baren i lobbyen, kl. 22.30-24.00
 • Lokale drikkevarer, øl, vin, drinks og sodavand ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellet armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Poolområdet deles med gæster fra hotellet Esperos Palace.

Alle hoteller i Kalithea & Faliraki

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et stilrent All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed beliggende ved måske den bedste strand på Rhodos - Faliraki-stranden. Her findes et stort og flot poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter, der indgår i All Inclusive.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et godt familiehotel, som ligger lige ved stranden på Rhodos. Hotellet tilbyder mange aktiviteter for voksne og børn. I All Inclusive-programmet indgår der både candyfloss og popcorn til børnene. Hotellet har også egen biograf, samt en lille forlystelsespark.

Esperos Village Blue & Spa Resort

Esperos Village Blue & Spa Resort er et fint og vellidt voksenhotel, der er højt beliggende med fantastisk udsigt over havet. Her bor i pæne værelser, og har mulighed for at booke værelser med enten privat pool værelser med delt pool.

Elysium Resort & Spa

Nyd et ophold på det femstjernede Elysium Resort & Spa nær de berømte kilder i Kalithea. Her venter roen, både ved poolen, stranden og i hotellets spa.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt.

Epsilon

Epsilon har en god beliggenhed nær den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et lille poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et stilfuldt hotel i Faliraki på Rhodos østkyst. Fra hotellet har du en storslået udsigt over havet. Hotellet har et stort og indbydende poolområde og der er i alt fem pools at køle af i. Ønsker du endnu en pool, kan du booke en junior-suite med privat pool.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger direkte på stranden i Faliraki og er en oase for hele familien. Her kan du bade i flere pools, og de mindste i familien har deres egen pool med en spændende vandrutsjebane. Du træner i hotellets fitnessrum, deltager i en vandpolokamp, udfordrer familien i dart eller spiller tennis på egen hånd. Lune aftener kan bruges på at spise god mad og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger tæt på stranden i Faliraki og er et stilfuldt hotel for gæster over 18 år. Indretningen er inspireret af naturens farver og materialer. Slap af i spaen med en afslappende massage eller i dampbadet, og nyd de fine dobbelt- eller superior-værelser med privat pool.

Venezia Resort

Venezia Resort er et dejligt All Inclusive-hotel med flere pools og et vandland for hele familien. For de yngste familiemedlemmer er der to pools, hvoraf den ene har en vandrutsjebane. Der er en hotelbus til stranden i Faliraki tre gange om dagen, som er inkluderet i prisen, men du er velkommen til at leje din egen bil og opleve flere dejlige strande på Rhodos, hyggelige Lindos og Rhodos by.