Værelsestyper

Deluxe-værelser i bungalow

Pæne deluxe-værelser i bungalow, der består af to værelser, et soveværelse med dobbeltseng og en lounge/opholdsrum med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser i bungalow

Lyst indrettede dobbeltværelser i bungalow med to separate senge. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Nogle balkoner har udsigt mod pool eller hav.

Antal personer: 1-2 personer.

Familie-suiter i bungalow

Rummelige familie-suiter i bungalow, der består af to større dobbeltværelser i bungalow med connecting door. To separate senge og mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse, nogle med havudsigt eller pooludsigt.

Antal personer: 3-6 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser med 3 ordinære senge

Rummelige familie-værelser, der består af to større dobbeltværelser med connecting door. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt.

Antal personer: 3-6 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Dejlige junior-suiter med separat soveværelse med dobbeltseng. Lounge med mulighed for ekstraopredning i sovesofa for op til 2 børn. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Større dobbeltværelser

Større dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Større dobbeltværelser i bungalow

Større dobbeltværelser i bungalow med to separate senge og mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelser

Pæne og lyst indrettede superior-værelser med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.