Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Køleskab. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

Dobbeltværelser, Garden Wing

Lyst indrettede dobbeltværelser, Garden Wing med to separate senge. Tv med satellitkanaler. Køleskab. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Nogle balkoner har pooludsigt, havudsigt eller delvis havudsigt. Dobbeltværelser, Garden Wing er placeret i mindre bygninger, tættere på havet end værelserne i hovedbygningen.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

Familie-værelser

Rummelige familie-værelser, der består af to dobbeltværelser med connecting door. Tv med satellitkanaler. Køleskab. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. To badeværelser med bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt.

Antal personer: 3-5 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser, Garden Wing

Rummelige familie-værelser, Garden Wing, der består af to dobbeltværelser, Garden Wing med connecting door. To separate senge og mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Køleskab. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt. Familie-værelser, Garden Wing er placeret i mindre bygninger, tættere på havet end værelserne i hovedbygningen.

Antal personer: 3-6 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Dejlige junior-suiter har et separat soveværelse med dobbeltseng og en lounge med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer.

Junior-suiter, Garden Wing

Pæne og lyst indrettede junior-suiter, Garden Wing med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Køleskab. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Bemærk at disse junior-suiter består af 1 værelse.

Antal personer: 2-4 personer.

Større dobbeltværelser

Større dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Køleskab. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.