Værelsestyper

Dobbeltværelser

Lyst indrettede dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning for et barn i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Dejlige junior-suiter med separat soveværelse med dobbeltseng. Lounge med mulighed for ekstraopredning i sovesofa for 2 børn. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Større dobbeltværelser

Større dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning for et barn i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelser

Pæne og lyst indrettede superior-værelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning for et barn i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.