Aristi

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Aristi i Platy er perfekt til en afslappende ferie. Her er det roligt og fredeligt, og for de små er der en legeplads og en have til sjov udendørs leg. Det lille hotel ligger kun få minutters gang fra sandstranden og centrum med butikker, barer og taverner.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 5 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Aristi ligger i rolige omgivelser i Platy. I hotellets have er der en lille legeplads til de yngste gæster. Gratis wifi på fællesområderne. Reception, der er åben om dagen. Gratis parkering.

Sandstranden, der er tildelt miljømærket Blå Flag, tilbyder solstole og parasoller mod betaling, kun få hundrede meter fra hotellet. Gåafstand til centrum af Platy. Arkitekturen er typisk græsk med mindre hvide huse med røde tage. Langs stranden er der små taverner, hvor du kan prøve lokale specialiteter eller vælge din foretrukne græske ret.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Limnos

Porto Myrina - powered by Playitas

NYHED! Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for dig, der vil have en aktiv ferie i naturskønne omgivelser på uberørte Limnos. Hotellet tilbyder et bredt udbud af sport og træning. Start fx dagen med yoga og fortsæt i det nybyggede og veludstyrede fitnesscenter. Du kan også få pulsen op i WOD-boxen eller deltage i holdtræning med instruktør. Spil en tenniskamp eller padelkamp på en af hotellets baner, begiv dig ud på en SUP eller tag på cykeltur i de smukke omgivelser.

Ifestos

Velkommen til Ifestos, som ligger i Myrina, hovedstaden på øen Limnos. Slap af ved den lille pool eller oplev butikker og restauranter i Myrina centrum. Hotellet har en rolig og afslappet atmosfære tæt på både stranden og aktiviteter i byen.

Porto Plaza

Porto Plaza ligger ved stranden Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en charmerende lille by beliggende på skråningerne af bjerget St. Athanasius med udsigt over Det Ægæiske Hav. Slap af på hotellets terrasse, ved poolen eller oplev de nærliggende strande. Derudover ligger hotellet nær Myrina, som er øens hovedstad.

Platy Beach

Hotel Platy Beach ligger lige ved siden af sit navn, den smukke sandstrand, der tildelt miljømærket Blå Flag for sit rene vand og høje kvalitet. Her kan du nyde en rolig og behagelig ferie med skøn udsigt over havet.

Cavo Bianco

Enklere lejlighedshotel med en god beliggenhed i Platy, få kilometer fra Myrina. Hotellet er en perfekt base for dem, der måske ønsker at leje en bil og opleve mere af Limnos.