Platy Beach

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Platy Beach ligger lige ved siden af sit navn, den smukke sandstrand, der tildelt miljømærket Blå Flag for sit rene vand og høje kvalitet. Her kan du nyde en rolig og behagelig ferie med skøn udsigt over havet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser på øverste etage for 2 personer. Større dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 31 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Platy Beach ligger lige ved den smukke sandstrand med Blå Flag-mærket. Hotellets restaurant og bar Amorosso ligger på stranden, så lad din dag starte med en ægte græsk morgenbuffet. Restauranten er åben om dagen med servering fra en a la carte-menu. Maden er alt fra middelhavsmad til traditionelle græske smage i en vidunderlig blanding. At sidde i baren, når solen går ned og nyde en kaffe eller lækker cocktail, er en perfekt afslutning på en solrig feriedag.

Reception, der er åben fra morgen til sen aften omkring kl. 08.00-24.00. Lige bag restauranten er en lille legeplads for de yngste børn.

Ind til centrum af Platys er det ca. 500 meter og til øens hovedstad Myrina ca. 2,5 kilometer. Hvis du vil leje en bil for let at komme rundt på øen for at opleve den spændende natur eller de arkæologiske steder, er der gratis parkering på hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Alle hoteller i Limnos

Porto Myrina - powered by Playitas

NYHED! Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for dig, der vil have en aktiv ferie i naturskønne omgivelser på uberørte Limnos. Hotellet tilbyder et bredt udbud af sport og træning. Start fx dagen med yoga og fortsæt i det nybyggede og veludstyrede fitnesscenter. Du kan også få pulsen op i WOD-boxen eller deltage i holdtræning med instruktør. Spil en tenniskamp eller padelkamp på en af hotellets baner, begiv dig ud på en SUP eller tag på cykeltur i de smukke omgivelser.

Ifestos

Velkommen til Ifestos, som ligger i Myrina, hovedstaden på øen Limnos. Slap af ved den lille pool eller oplev butikker og restauranter i Myrina centrum. Hotellet har en rolig og afslappet atmosfære tæt på både stranden og aktiviteter i byen.

Porto Plaza

Porto Plaza ligger ved stranden Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en charmerende lille by beliggende på skråningerne af bjerget St. Athanasius med udsigt over Det Ægæiske Hav. Slap af på hotellets terrasse, ved poolen eller oplev de nærliggende strande. Derudover ligger hotellet nær Myrina, som er øens hovedstad.

Aristi

Hotel Aristi i Platy er perfekt til en afslappende ferie. Her er det roligt og fredeligt, og for de små er der en legeplads og en have til sjov udendørs leg. Det lille hotel ligger kun få minutters gang fra sandstranden og centrum med butikker, barer og taverner.

Cavo Bianco

Enklere lejlighedshotel med en god beliggenhed i Platy, få kilometer fra Myrina. Hotellet er en perfekt base for dem, der måske ønsker at leje en bil og opleve mere af Limnos.