Grand Patelli

Limnos nye perle er Grand Patelli, som ligger centralt i Myrina og tæt på både byens taverner historiske seværdigheder. På taget af hotellet kan du nyde en dukkert i poolen og slappe af med en drink ved solnedgang.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At det var nyt og der for ikke slidt
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Grand Patelli er et nybygget og flot hotel i let skandinavisk stil. Hotellet ligger centralt i Myrina og i bekvem afstand fra strandene Romeikos Gialos og Richa Nera, hvor der er vandsport, solstole og parasoller mod betaling. Gå en morgentur og se de tidlige solstråler lande på borgen i Myrina eller se fiskerbådene komme ind med dagens fangst i havnen. Om aftenen kan du få en bid mad på nogle af Myrinas taverner og restauranter.

Grand Patelli har et dejligt poolområde på taget af hotellet med pool, poolbar der er åben om dagen og sent om aftenen, solstole under tag og gratis poolhåndklæder. På taget er der også en lounge med stole og sofaer. I restauranten kan du spise morgenmadsbuffet, frokost og middag med et strejf af græsk køkken og køkkener omkring Middelhavet. Hotellet har også en bar i receptionen.

Hvis du vil være lidt aktiv på ferien, findes der et fitnessrum.

Reception. Gratis wifi overalt på hotellet. Roomservice mod betaling. Parkering. Til borgen i Myrina er der 700 meter, Myrinas havn 800 meter, til strandene Romeikos Gialos og Richa Nera er der omkring 700 meter.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Limnos

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for dig, der vil have en aktiv ferie i naturskønne omgivelser på uberørte Limnos. Hotellet tilbyder et bredt udbud af sport og træning. Start fx dagen med yoga og fortsæt i det veludstyrede fitnesscenter. Du kan også få pulsen op i WOD-boxen eller deltage i holdtræning med instruktør. Spil en tenniskamp eller padelkamp på en af hotellets baner, begiv dig ud på en SUP eller tag på cykeltur i de smukke omgivelser.

Ifestos

Velkommen til Ifestos, som ligger i Myrina, hovedstaden på øen Limnos. Slap af ved den lille pool eller oplev butikker og restauranter i Myrina centrum. Hotellet har en rolig og afslappet atmosfære tæt på både stranden og aktiviteter i byen.

Porto Plaza

Porto Plaza ligger ved stranden Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en charmerende lille by beliggende på skråningerne af bjerget St. Athanasius med udsigt over Det Ægæiske Hav. Slap af på hotellets terrasse, ved poolen eller oplev de nærliggende strande. Derudover ligger hotellet nær Myrina, som er øens hovedstad.

Aristi

Hotel Aristi i Platy er perfekt til en afslappende ferie. Her er det roligt og fredeligt, og for de små er der en legeplads og en have til sjov udendørs leg. Det lille hotel ligger kun få minutters gang fra sandstranden og centrum med butikker, barer og taverner.

Cavo Bianco

Enklere lejlighedshotel med en god beliggenhed i Platy, få kilometer fra Myrina. Hotellet er en perfekt base for dem, der måske ønsker at leje en bil og opleve mere af Limnos.

Iliovasilema

Lejlighedshotellet Iliovasilema ligger på toppen af en bakke med udsigt over Platy-bugten, de omkringliggende smukke dale og det historiske slot. Lejlighederne er fine og veludstyrede, og mange af lejlighederne har en smuk udsigt.

Costa D' Ifesto

Lejlighedshotellet Costa D 'Ifesto består af flere mindre bygninger i bekvem gåafstand fra stranden i Agios Ioannis, nord for Myrina på Limnos. Bygningerne rummer moderne og veludstyrede lejligheder for en skøn ferie, og hotellet har en pool, hvis du foretrækker det frem for sandstranden.

Victoria Beach

Victoria Beach ligger i den rolige by Platy på Limnos. Hotellet ligger på sandstranden Platy Beach. Nyd hotellets pool eller nærheden til stranden.

Armonia 1

Fra de fine stenbygninger, hvor de moderne lejligheder i Armonia 1 ligger, er det tæt på Evgatis Beach. Ved den fine sandstrand, som du kan nå på få minutter, er det nemt at slappe af – eller måske læse guidebøger, lade op og planlægge dine udflugter på Limnos.

Archontiko Katsarakis

Archontiko Katsarakis ligger centralt i Myrina og blev bygget i 1924 som et boligbyggeri. Her bor du i enkle dobbeltværelser. Hotellet har ingen faciliteter, så hvis du er ligeglad med høje standarder eller mange faciliteter, er Archontiko Katsarakis perfelt til dig. Bo på hotellet og oplev øen Limnos!

Evgatis

På Hotel Evgatis kan du nyde morgenmaden ved poolområdet inden en dejlig dukkert. Foretrækker du at bade i havet, har du den dejlige sandstrand Evgatis Beach kun et stenkast fra hotellet.

Lemnos Village Resort

Velkommen til Lemnos Village Resort! Ved hotellets poolområde kan du nyde en solstol eller få en kop kaffe i poolbaren. Alle dagens måltider kan nydes i hotellets restauranter, og på den anden side af gaden ligger Platy Beach, en af de mest populære strande på Limnos.

Limnos View

Slap af på det familieejede hotel Limnos View i Kaspakas på Limnos. Hotellet er højt beliggende med smuk udsigt og der er ikke langt til den populære sandstrand Agios Ioannis. På Limnos View kan du nyde ro og det smukke landskab, samtidig med at du bor nær øens hovedstad Myrina.

Diamantidis

Hotel Diamnatidis er centralt beliggende i Myrina, hovedstaden på den lille autentiske ø Limnos. Hotellet, som har egen pool, ligger kun fem minutters gang fra den nærmeste strand. Vi anbefaler en aftentur langs havnepromenaden, hvor moderne restauranter ligger side om side med traditionelle taverner.

Anemolia

Velkommen til Anemolia på den smukke ø Limnos i Det Ægæiske Hav. Slap af i den hyggelige have eller på hotellets terrasse. Besøg den nærmeste sandstrand Agios Ioannis, gå til den traditionelle by Kaspakas og oplev udbuddet af butikker og taverner i byen Myrina.