Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 1637 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Fine faciliteter og god service
-
Kloaklugt på værelset Booking af sportstimer kunne med fordel ændres så msn ikke skulle stå op i kø kl 7 for at sikre dig plads. Ville være godt med et system så de samme ikke kunne booke dig på f.eks. Padel undervisning hver dag.

Bekræftet køb : 2023-10-22


6 ud af 10

+
Udsigten.
-
Mega træls at der var bed bugs. Al vores tøj skal fryses mm. Indendørs pool virkede ikke, og udendørs pool var iskold. Utrolig dårlig akustik i spisesalen ved buffeten, så der var en frygtelig larm derinde. For få hold. Var nødt til at stå i kø kl 7:15 for at kunne få en plads på holdene, selvom man først kunne booke hold fra kl 7:30. En dag kom jeg 7:35 og så var køen så lang, at da det blev min tur var holdene fuldt bookede og der var ventelister. Servicen ved poolbaren var ikke særlig god. Tjenerne var ikke særlig opmærksomme.

Bekræftet køb : 2023-10-22


7 ud af 10

+
stemningen, generelt personalet de fleste af sportsfaciliteterne
-
Det handler ikke om forventninger, men om at der i jeres materiale skrives der er indendørs pool samt spa. Det har ikke fungeret hele sommeren og gjorde det heller ikke, da vi var der. Jeg meget vi bør kompenseres herfor

Bekræftet køb : 2023-10-22


10 ud af 10

+
Venligt og dygtigt personale. Rent, luftigt og pæne og rummelige værelser.
-
Det eneste problem er at det lugtede nogle steder udenfor. Formentlig kloakproblemer. Dette kan afhjælpes NEMT. Sedlerne på toilettet blev nemlig misforstået. Der stod noget med et budskap a la "...no paper in the toilet". Det valgte alle dem jeg talte med at tolke som at det var fint at kaste toiletpapir i toilettet. Så hvis de retter skiltene til så der står "Toiletpaper" i stedet for blot "paper" vil det hjælpe (det er også sådan det står i lufthavnen).

Bekræftet køb : 2023-10-22


7 ud af 10

+
Sødt personale, god service, god mad, Rigtig dygtige og engagerede trænere, der gjorde hele oplevelsen turen værd. Mange gode og forskellige træningshold, og man kunne ikke ønske sig flottere padelbaner med fantastisk udsigt. Artemis-templet midt på hotelgrunden.
-
Den pinke træningsplatform er virkelig nedslidt og hård - næsten farligt glat til stephold. Den trænger til en kraftig opgradering. Hotellet er ikke særlig hyggeligt indrettet indvendigt, Ingen rare steder at sidde og hygge sig om aftenen, når det var for koldt ved poolbaren, kun nogle få borde i et stærkt oplyst og bart lokale med åbne døre (lige så koldt som ved poolbaren), pæne gulve, men hotelvæggene overalt så slidte ud. Bare ikke særlig indbydende.

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
Sportsfaciliteter
-
Poolen var for kold

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
Beliggenhed og udsigt
-
Forfærdeligt med skraldebunker lige bag stranden/baren. En losseplads som er typisk for Grækenland. Mega nedtur. De behandler naturen så dårligt.

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
Tæt på lufthavn, samt gode faciliteter
-
Lidt hyggebelysning i restaurant

Bekræftet køb : 2023-10-22


7 ud af 10

+
Beliggenhed og gode værelser
-
Bl.a. var spa afdelingen lukket fra dag 2 og åbnede ikke igen. Det var ikke muligt at leje cykler da jeg prøvede, dem som havde lejet cykler tidligt havde dem muligvis hele ugen? Prøvede onsdag men kunne ikke reserverer mere denne uge….

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
Beliggenheden, super service, fantastisk rengøring hver dag, lækker mad, gode træningsmuligheder, vandsport og gode instruktører
-
Ingen Spa pool, som lovet (den har åbenbart været lukket for hele sæsonen)

Bekræftet køb : 2023-10-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

532 bedømmelser
Meget godt
 
332
Godt
 
146
Middel
 
38
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

11-07-2023

af 48rikkeb Roskilde, Danmark

Fantastisk beliggenhed og dygtige undervisere

Fantastisk sted. Næsten alt var i orden, helt utrolig engagerede undervisere, varieret udbud af aktiviteter, mange forskellige valg ved buffet, der hele tiden fremstod pæn. Fantastisk badevand i havet, med fine snorkelmuligheder. Eneste grund til at jeg ikke giver fem stjerner er, at den store flotte pool var “snasket” i bunden. Måske var det en engangs situation og måske betød det ikke noget i forhold til hygienie, men vi valgte i stedet at benytte det meget lækre hav. Håber at Apollo sætter pris på deres undervisere der, for de var det hele værd og knokler med en helt utrolig entusiasme.

 
11-06-2022

af Hans Erik Ø Sønder Omme, Danmark

Limnos, Apollo Sport Myrina.

Fantastisk dejligt sted, ikke stort, nemt at overskue. Maden var sundt, lækkert og varieret. Mulighed for at prøve flere forskellige sportsgrene. Pæne og rene lejligheder, med daglig rengøring. Ligger i dejlig gåafstand til nærmeste lille hyggelig by, Myrinda, med en gågade og havn, som virkelig er et besøg værd.

 
21-10-2023

af runesOsloRunes Oslo, Norge

Good sports hotel!

We went to this hotel because we like hotels which offer a wide selection of sports activities. This hotel did! Our room was nice and clean, the breakfast was absolutely good without being luxurious, and we enjoyed padel, swimming, the gym and to look around on the island. Good choice to go there, and we will certainly consider a second visit.

 
30-07-2023

af Menchu1970 Oslo, Norge

Lovely place to relax or burn calories. Or both!! :-D

Wonderful hotel in the middle of nowhere! The beach is just by the pool and there's endless sport opportunities for free (SUP, kayak, yoga, meditations, padel tennis, tennis, pilates, weight classes, etc). The food is not bad either! Fresh orange juice for breakfast! Buffet with new dishes every day. And the staff is really helpful and friendly. Perfect place for a quiet and sporty vacation!

 
26-07-2022

af ANomadicSoul Scotland

June 2019 Stay when operated by Neilson

We had a fantastic stay here as 2 adults enjoying lots of water sports, mountain biking and fitness classes. Staff and food fantastic. No shortage of anything. Also had a great seaview room. Perfect Location, restautants around were a short taxi ride away but close enough.