Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 1434 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Dejlig pool og poolområde
-
Ikke så mange aktiviteter som på Playitas på Fuerteventura

Bekræftet køb : 2024-07-07


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-07-07


8 ud af 10

+
Hotellet ligger fantastisk og speciel fitness lokalet, samt restauranten men mulighed for at sidde ude.
-
Poolen var meget beskidt op bunden, og så var der mange murer ved sofaerne uden for restauranten.

Bekræftet køb : 2024-07-07


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-07-07


8 ud af 10

+
Rent, rummeligt, placering, aktiviteter
-
Udsigten fra rummet ud til noget der lignede en losseplads og larmen fra vejen udenfor om morgenen. Vi havde ikke lyst til at bruge balkonen pga udsigten.

Bekræftet køb : 2024-07-07


9 ud af 10

+
God stemning.
-
For lidt solstole på stranden. Der var ca 20 stk til så stort hotel. For lidt solstole og plads ved poolen. Det er jo højsæson sikkert fint når det ikke er det. Man kunne evt. købe flere solstole og så bruge græsset lige ved poolen.

Bekræftet køb : 2024-07-07


8 ud af 10

+
-
De skal få styr på deres Padel bat. Når man henvender sig i receptionen for at låne bat - ligger de et tilfældigt sted hos en tilfældig ansat på anlægget. Så må man løbe rundt efter dem. Få de bat udskrevet til værelses nummeret, så indleverer man dem til receptionen igen. Det kræver et overflow af bat men det er en meget lille investering . På Alle andre padelbaner har jeg ikke oplevet at skulle løbe rundt efter bat. Positivt at jeg fik en gratis padelbane fordi jeg brugte 20 min på at finde bat - der lå i en taske hos en af tennis instruktørerne. Det er typisk græsk, men under standarden for hotellet ! Deres “Gym” / Fitness er superfin og ny. Massagen er professionel og anbefalelsesværdig.

Bekræftet køb : 2024-06-30


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-30


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-30


10 ud af 10

+
De mange gode trænings tilbud
-
Drikkevare var ALT for dyre. Jeg synes st når man træner så meget i så varme omgivelser bør det være en hane hvor man kan tappe gratis vand. Alt i poolbaren er rasende dyrt og poolbaren stod derfor tom det meste af tiden.

Bekræftet køb : 2024-06-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

534 bedømmelser
Meget godt
 
334
Godt
 
146
Middel
 
39
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

11-07-2023

af 48rikkeb Roskilde, Danmark

Fantastisk beliggenhed og dygtige undervisere

Fantastisk sted. Næsten alt var i orden, helt utrolig engagerede undervisere, varieret udbud af aktiviteter, mange forskellige valg ved buffet, der hele tiden fremstod pæn. Fantastisk badevand i havet, med fine snorkelmuligheder. Eneste grund til at jeg ikke giver fem stjerner er, at den store flotte pool var “snasket” i bunden. Måske var det en engangs situation og måske betød det ikke noget i forhold til hygienie, men vi valgte i stedet at benytte det meget lækre hav. Håber at Apollo sætter pris på deres undervisere der, for de var det hele værd og knokler med en helt utrolig entusiasme.

 
11-06-2022

af Hans Erik Ø Sønder Omme, Danmark

Limnos, Apollo Sport Myrina.

Fantastisk dejligt sted, ikke stort, nemt at overskue. Maden var sundt, lækkert og varieret. Mulighed for at prøve flere forskellige sportsgrene. Pæne og rene lejligheder, med daglig rengøring. Ligger i dejlig gåafstand til nærmeste lille hyggelig by, Myrinda, med en gågade og havn, som virkelig er et besøg værd.

 
25-05-2024

af 549anneb Mysen, Norge

Veldig fint hotel med perfekt beliggenhet og mange treningsmuligheter

Vi elsket dette stedet. Veldig mange aktiviteter i herlige omgivelser. Gikk mange fine turer og var med på mange aktiviteter. Veldig fint å starte dagen med yoga og avslutte med yoga eller uttøying. Hadde Garden Wing med frokost, lunsj og middag. God mat og fint rom. Utrolig vakker solnedgang. Skal tilbake til denne greske perlen 😀

 
04-11-2023

af ulrikak874 Hasselby-Vallingby, Sverige

Porto Myrina by Playitas, goda träningsmöjligheter

Fint läge vid havet och anläggningen har stora ytor. Som helhetsbedömning rekommenderar jag detta hotell och skulle gärna åka igen. Välstädat och servicepersonal på plats när helst man behöver. Frukosten bra och allsidig med frukt men lååång kö till kaffet. Kvällsbuffen helt ok men hade kunnat kryddas upp lite, kändes lite väl beige i smakerna även om råvarorna var bra. Maten i poolbaren var bra och stora portioner. Dock stängde den redan kl 17. Eftersom det inte fanns några andra restauranger närliggande så var det mer eller mindre tvunget att köpa middagsbiljetter. Att kunna köpa á la carte i poolbaren lite längre än till 17 hade varit bra annars är man utelämnad till middagsbuffén då det inte finns restauranger i närområdet och vägen till Myrina är inte promenadvänlig kvällstid i mörkret. Akustiken i matsalen var katastrofal även om den inte var fullbelagd och det var så högljutt och ekande att det inte var trivsamt att sitta där. Det var stora ytor så det kändes inte trångt. Att det fanns många olika aktiviteter och träningsytor. Superbra att det fanns brygga att bada ifrån. En lite förbättring som skulle göra mycket är en bättre stege vid bryggan. Nu var det smala metallrör man fick kliva på. Inte lätt för alla. Det skulle underlätta med någon slags minilivs eftersom närmsta affär ligger ca 2 km bort och vägen dit är inte upplyst kvällstid och väldigt smal. Träningsutbudet är stort och varierat och sker på många olika platser inom anläggningen. Det var under vår vecka varierat med olika instruktörer. Men en sak som måste förbättras är systemet för att boka pass. Listorna för dagen efter kom ut kl 7.30 och då köade folk, de första skrev upp sig och hela sina sällskap på alla pass. Under hela veckan kunde vi bara skriva upp oss på ett pass, i övrigt var det fullbokat redan innan frukost. Skittrist verkligen då syftet med resan är träning. Frukosten krockade med många pass, så det inte på ett bra och lugnt sätt kunde äta frukost innan eller efter, öppettider 7.30-10.00.

 
23-10-2023

af Margareta D Stockholm, Sverige

Lever inte upp till sitt rykte

Rummen i ena flygeln låg bredvid varutransportinfarten vilket gjorde att det var oväsen både nätter och tidiga morgnar tex av skramlande bilar. Rummen var lyhörda. Den fantastiska maten som utlovades undrar vi över.. maten var helt vanlig ordinär grekisk buffé. Träningsutbudet var bra.Kallt i poolen så det gick inte att ha vattengympan. Hotellets Spa hade stängt sin pool och det fanns ingen sauna.