Costa D' Ifesto

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Lejlighedshotellet Costa D 'Ifesto består af flere mindre bygninger i bekvem gåafstand fra stranden i Agios Ioannis, nord for Myrina på Limnos. Bygningerne rummer moderne og veludstyrede lejligheder for en skøn ferie, og hotellet har en pool, hvis du foretrækker det frem for sandstranden.Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elleve mindre bygninger udgør Costa D 'Ifesto, et nyt og moderne hotel med veludstyrede lejligheder. Hver lejlighed er individuelt indrettet og har alt til en behagelig ferie.

Hotellet ligger nær stranden i Agios Ioannis og har et poolområde med en pool, en separat børnepool og tilbyder solstole, parasoller samt gratis håndklædeservice.

Gratis wifi overalt på hotellet. Reception som er åben i dagtimerne.

Ca. 1,3 kilometer til det lokale centrum af Agios Ioannis og godt 6 kilometer til centrum af Myrina. I ferien bør du benytte lejligheden til at besøge naturfænomenet med de formede klipper, Meteora of Kaspakas. I området nær hotellet er der gode muligheder for vandsport og cykling. Hvis du lejer en bil, er der gratis parkering på hotellet.

Måltider

Morgenmad indgår.

Alle hoteller i Limnos

Porto Myrina - powered by Playitas

NYHED! Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for dig, der vil have en aktiv ferie i naturskønne omgivelser på uberørte Limnos. Hotellet tilbyder et bredt udbud af sport og træning. Start fx dagen med yoga og fortsæt i det nybyggede og veludstyrede fitnesscenter. Du kan også få pulsen op i WOD-boxen eller deltage i holdtræning med instruktør. Spil en tenniskamp eller padelkamp på en af hotellets baner, begiv dig ud på en SUP eller tag på cykeltur i de smukke omgivelser.

Ifestos

Velkommen til Ifestos, som ligger i Myrina, hovedstaden på øen Limnos. Slap af ved den lille pool eller oplev butikker og restauranter i Myrina centrum. Hotellet har en rolig og afslappet atmosfære tæt på både stranden og aktiviteter i byen.

Porto Plaza

Porto Plaza ligger ved stranden Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en charmerende lille by beliggende på skråningerne af bjerget St. Athanasius med udsigt over Det Ægæiske Hav. Slap af på hotellets terrasse, ved poolen eller oplev de nærliggende strande. Derudover ligger hotellet nær Myrina, som er øens hovedstad.

Aristi

Hotel Aristi i Platy er perfekt til en afslappende ferie. Her er det roligt og fredeligt, og for de små er der en legeplads og en have til sjov udendørs leg. Det lille hotel ligger kun få minutters gang fra sandstranden og centrum med butikker, barer og taverner.

Cavo Bianco

Enklere lejlighedshotel med en god beliggenhed i Platy, få kilometer fra Myrina. Hotellet er en perfekt base for dem, der måske ønsker at leje en bil og opleve mere af Limnos.

Iliovasilema

Lejlighedshotellet Iliovasilema ligger på toppen af en bakke med udsigt over Plati-bugten, de omkringliggende smukke dale og det historiske slot. Lejlighederne er fine og veludstyrede, og mange af lejlighederne har en smuk udsigt.