Porto Plaza

Porto Plaza ligger ved stranden Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en charmerende lille by beliggende på skråningerne af bjerget St. Athanasius med udsigt over Det Ægæiske Hav. Slap af på hotellets terrasse, ved poolen eller oplev de nærliggende strande. Derudover ligger hotellet nær Myrina, som er øens hovedstad.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Større dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 3-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 84 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Porto Plaza ligger i charmerende Kaspakas på Limnos. Hotellet har en rolig og afslappet atmosfære. Der er en frodig have og en dejlig solterrasse at slappe af ved.

Porto Plaza har en udendørs pool med solstole og parasoller og en poolbar. Håndklædeservice mod betaling. Der er ca. 5 minutters gang til Kaspakas Beach.

Hotellet har en restaurant, der serverer frokost og middag. Der er også en bar, der serverer drikkevarer.

Gratis wifi og parkering. Vaskeservice mod betaling.

Det er ca. 6 kilometer til centrum af Myrina. Benyt også lejligheden til at besøge naturfænomenet med de formede klipper, Meteora of Kaspakas. I området er der gode muligheder for vandsport, vandreture og cykling.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.

Alle hoteller i Limnos

Porto Myrina - powered by Playitas

NYHED! Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for dig, der vil have en aktiv ferie i naturskønne omgivelser på uberørte Limnos. Hotellet tilbyder et bredt udbud af sport og træning. Start fx dagen med yoga og fortsæt i det nybyggede og veludstyrede fitnesscenter. Du kan også få pulsen op i WOD-boxen eller deltage i holdtræning med instruktør. Spil en tenniskamp eller padelkamp på en af hotellets baner, begiv dig ud på en SUP eller tag på cykeltur i de smukke omgivelser.

Ifestos

Velkommen til Ifestos, som ligger i Myrina, hovedstaden på øen Limnos. Slap af ved den lille pool eller oplev butikker og restauranter i Myrina centrum. Hotellet har en rolig og afslappet atmosfære tæt på både stranden og aktiviteter i byen.

Aristi

Hotel Aristi i Platy er perfekt til en afslappende ferie. Her er det roligt og fredeligt, og for de små er der en legeplads og en have til sjov udendørs leg. Det lille hotel ligger kun få minutters gang fra sandstranden og centrum med butikker, barer og taverner.

Cavo Bianco

Enklere lejlighedshotel med en god beliggenhed i Platy, få kilometer fra Myrina. Hotellet er en perfekt base for dem, der måske ønsker at leje en bil og opleve mere af Limnos.

Iliovasilema

Lejlighedshotellet Iliovasilema ligger på toppen af en bakke med udsigt over Plati-bugten, de omkringliggende smukke dale og det historiske slot. Lejlighederne er fine og veludstyrede, og mange af lejlighederne har en smuk udsigt.

Costa D' Ifesto

Lejlighedshotellet Costa D 'Ifesto består af flere mindre bygninger i bekvem gåafstand fra stranden i Agios Ioannis, nord for Myrina på Limnos. Bygningerne rummer moderne og veludstyrede lejligheder for en skøn ferie, og hotellet har en pool, hvis du foretrækker det frem for sandstranden.

Victoria Beach

Victoria Beach ligger i den rolige by Platy på Limnos. Hotellet ligger på sandstranden Platy Beach. Nyd hotellets pool eller nærheden til stranden.