Porto Myrina – powered by Playitas er et nyt medlem i vores Playitas-familie, et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familier, par, singler og motionister. Dette er hotellet, der passer alle, der elsker det gode liv med træning og motion, ferie, god mad og drikke og endnu mere motion. Her kan du være lige så aktiv, som du vil. Det er en træningsferie på dine vilkår og på dit niveau. Og det bedste af det hele er, at de fleste aktiviteter indgår i rejsens pris. Læs mere om Sports Inclusive længere nede på siden.

På hotellet findes et nybygget og veludstyret fitnessrum med frie vægte, maskiner, cardiomaskiner og godt med plads. Vi tilbyder daglige træningspas, holdtræning, træning med instruktør som funktionel træning, yoga, dansehold og meget mere. Nybygget udendørs fitnessområde for crossfit-træning/funktionel træning som vi kalder WOD Box. Vandsportsfaciliteter som kajak og SUP (stand up paddle board). Cykler (mere info kommer snart). Det findes tennisbaner og multicourt for 5-mod-5-fodbold og basket. Løb og løberuter. Beachvolley. Svømning, løb og træningsevents hver uge som fx aquathlon, løb og ugens WOD-challenge.

Porto Myrina – powered by Playitas er udviklet af Apollo Sports, og hotellets faciliteter er bygget for at kunne tage imod motionister og eliter på alle niveauer.


Scan QR-koden for at se aktuelt sportsprogram eller klik på QR-koden for at se et eksempelprogram.


Mere om træningen på Porto Myrina – powered by Playitas

Her kan du se træningsbilleder og læse mere om den sport og træning, der tilbydes på Porto Myrina – powered by Playitas.

Løb - Porto Myrina - powered by Playitas

Løb

Gode løbemuligheder på asfalt, grus eller sti. Løb gennem gyderne i byen Myrina, løb op ad bakken til fortet, sprint på havneområdet eller tag til friidrætsanlægget et par kilometer væk.

Fitnesscenter - Porto Myrina - powered by Playitas

Fitnesscenter

Her finder du øens største hotel-fitnesscenter på 350 m2, som ligger i hotellets hovedbygning. Fitnesscenteret er fyldt med løbebånd, romaskiner, styrkemaskiner, Ski Erg og frie vægte med et stort område til øvelser og stretch. Fitnesscenteret har aircondition og er rummelig med masser af dagslys fra flere retninger. I direkte forbindelse til fitnesscenteret er der et mini-torv.

Aldersgrænsen i fitnesscenteret er 16 år for at kunne træne på egen hånd. Sammen med en voksen fra 12 år.

Cykling, Porto Myrina - powered by Playitas

Cykling

Kom forbi cykelcenteret hvor du kan få repareret din egen cykel eller leje cykler og deltage i arrangerede turer med guide (social rides). Medbring gerne egne sko og pedaler. Vi har SPD og flats, men det er altid rart at kunne bruge sine egne ting. Hjelm er obligatorisk og er inkluderet når du lejer cykel. Forudbestil din cykeltransport hos flyselskabet og glem ikke at tilføje cykeltransfer til bussen når du booker din rejse. Medbringer du egen cykel skal den pakkes i en cykelkuffert.
Aldersgrænsen for de guidede ture er 16 år.

Ved Limnos er der gode forhold for at cykle. Her finder du mange forskellige spor blandt bakker og dale. Terrænet varierer mellem både grus og asfalt, og vi tilbyder Gravel-bikes, der virker på begge dele, for at få det optimale ud af turene i Limnos med dets varierede terræn. Gravel-bikes er som en landevejscykel, men med tykkere dæk, så du får det bedste fra begge verdener, kører hurtigt som på en landevejscykel og klarer også mere udfordrende terræn. 

Wahoo Kickr Bike

Porto Myrina - powered by Playitas er et veludstyret hotel, når det kommer til træning og træningsudstyr. Derfor findes der også en (1) Wahoo Kickr Bike med indbygget effektmåler til cykelentusiasten. En Wahoo Kickr Bike er noget af det bedste indenfor indendørs cykling, og vil du gøre cykel oplevelsen ekstra speciel, kan du logge ind på Zwift eller en anden virtuel træningsplatform og få virtuel og realistisk cykeloplevelse. Hvis du ikke allerede har en konto på fx Zwift, så anbefaler vi dig at skabe en inden ankomst. Læs mere om Zwift her.

Limnos Gravel bike

Holdtræning - Porto Myrina - powered by Playitas

Holdtræning

På Porto Myrina er der flere områder til holdtræning. En stor lyserød platform (udendørs) og en multicourt (udendørs) til holdtræning/træning i det fri. På den lyserøde platform, der har havudsigt, foregår holdtræning med instruktør til musik samt morgenyoga. Platformen har en scene, så du kan se vores instruktører tydeligt. På multicourten er der somme tider også holdtræningssessioner til musik. Multicourten kan bookes af grupper under ikke skemaplanlagte tider. Bookingen foretages ved sportsbookingen. De dage, hvor det er for varmt til at træne udenfor eller evt. regn, er der en indendørs hal til holdtræning. Vi har også et lille holdtræningsområde til den lille gruppe.

På siden kan du se tidspunkter for træningspas. Vi tager forbehold for justeringer i programmet.
Aldersgrænsen for holdtræning, der kræver udstyr, er 15 år. Sammen med en voksen fra 12 år.

Pickleball

Nyhed! Nu er der pickleball-baner i Porto Myrina - powered by Playitas. Pickleball er en ketsjer- og boldsport, der kombinerer elementer fra tennis, badminton og bordtennis. Spilles ligesom padel i par, men kan også spilles som single. Sporten er kendt for at være tilgængelig og populær blandt spillere i alle aldre. Benyt lejligheden til at prøve denne nye sjove ketsjersport under din ferie. Baneleje, samt leje af udstyr. Bemærk venligst, at pickleball er en vindfølsom sport.

Svømning - Porto Myrina - powered by Playitas

Svømning

For dig, der ønsker at svømme, kan du benytte hotellets pool. Den er ca. 50 m (ikke olympisk) og er bedst egnet om morgenen. På stranden har hotellet to moler, der er velegnede til open water svømning i det krystalklare vand.

WOD Box - Porto Myrina - powered by Playitas

WOD Box

WOD Box er et udendørs fitnessområde, tilpasset til crossfit-træning, funktionel holdtræning og andre former for træning for dem, der ønsker at træne udenfor i frisk luft, men med et tag over hovedet. Her træner vi både muskler, hjerte og lunger. Et vidunderligt sted, hvis du kan lide at træne ekstra hårdt. WOD står for "dagens træning".

Padel

Den populære ketsjersport padel har taget verden med storm. På hotellet tilbyder vi tre nybyggede baner. Mulighed for leje af udstyr. Holdtræning 1-2 timer pr. dag indgår, og der arrangeres også holdspil. Der arrangeres også holdspil.

Vil du lære mere om padel? Læs mere her.

Indoor Cycling

Indoor cycling

Indoor cycling (spin) indgår i Sports Inclusive.

Indoor cycling/spinning er for alle. Uanset om du vil køre et pulspas på egen hånd eller deltage på en af holdene. Du justerer selv modstanden under instruktion, og klasserne tilpasses individuelt uanset om du er nybegynder eller trænet. Vores cykelpas afholdes inde eller ude afhængig af sæson. Der er pulsforstærkende cykelpas siddende eller stående til musik. Vi har nye cykler fra danske Body Bikes SMART +

Cyklerne er ergonomisk designet og kompatible med BODY BIKE Indoor Cycling-appen, som du kan downloade fra Google Play eller App Store. I appen kan du tilføje dine personlige indstillinger og oprette forbindelse til den cykel, du bruger. Via Bluetooth modtager du derefter løbende information om din præstation, kraft og puls under træningen. Hver cykel er udstyret med en USB-port, hvor du kan oplade din mobil, mens du træner, hvor energien kommer fra dine pedaler. Det hedder SMART Charge. Bæredygtighed i lille skala! Husk at medbringe dit eget USB-kabel.

Tennis, Porto Myrina - powered by Playitas

Tennis

Der er 2 tennisbaner til leje her, underlaget er kunstgræs. Baner bookes i sportsbookingen på hotellet. Ketsjere kan lånes, og bolde kan købes, hvis du ikke har dine egne med.

Social Sport - Porto Myrina - powered by Playitas

Social sport

Hver uge arrangeres basketball, volleyballkampe, fodboldkampe og andre sjove og sociale sportsgrene.

Vandsport - Porto Myrina - powered by Playitas

Vandsport

Vandsportsfaciliteter som SUP og kajak tilbydes på stranden.

Sportsbookingen, Porto Myrina - powered by Playitas

Sportsbookingen & Sports shop

På hotellet i tilknytning til poolen og poolbaren finder du sportsshoppen. Her kan du finde det tøj og det udstyr, du ikke fik pakket til din træningsrejse. Når den er bemandet, kan du også booke tennisbaner og padel her. Når sportsshoppen er lukket, kan du booke tennis og padel i hotellets reception.

Mandag til fredag ​​bookes andre hold i hotellets reception, om søndagen (på ankomstdagen) foregår alle sportsbookinger i sportsshoppen for at aflaste receptionen.

Cykler bestilles på stedet i cykelcentret en dag i forvejen.

Alle aktiviteter og udstyr bookes på hotellet.

Beach volley, Porto Myrina - powered by Playitas

Beach volley

Her spiller vi både på skemalagte tidspunkter og spontant mod andre gæster på hotellet.

 

Aldersgrænser

Sport Aldersgrænse Kommentar
Sociale aktiviteter/sport Tilpasset Tilpasses efter hotellets gæster, så der er et varieret udbud for børn og voksne.
Holdtræning med udstyr & Indoor cycling 16 år 12-15 år i selskab med en voksen.
Holdaktiviteter uden udstyr 13 år Yngre børn i selskab med en voksen.
Cykelaktiviteter 18 år 12-17 år i selskab med en voksen.
WOD box 16 år  
Fitnesscenter 16 år 12-15 år i selskab med en voksen.
Tennis & padel 15 år 12-14 år i selskab med en voksen ved holdtræning. Ingen aldersgrænse i egen gruppe eller ved privatlektioner.
Vandsport 15 år 8-14 år i selskab med en voksen. Det er et krav at man kan svømme. 
Svømmekurser 4 år  

Sports Inclusive

Sports Inclusive på Porto Myrina - powered by Playitas betyder, at et bredt udbud af sport og træning indgår i rejsens pris. Powered by Playitas' filosofi er at alle skal kunne træne frit, afprøve nye sportsgrene og dele træningsglæden uden at bekymre sig om ekstra udgifter. Her kan du se. hvad der indgår i Sports Inclusive på Porto Myrina - powered by Playitas.

Indgår i Sports Inclusive:

 • Holdtræning og træning med instruktør
 • Fitnesscenter. Veludstyret med maskiner, cardiomaskiner, frie vægte
 • WOD box
 • Yoga
 • Holdcoaching i padel 1-2 timer/dag)
 • 2 tennisbaner
 • SUP (Stand up paddle board)
 • Kajak
 • Løb (løberuter, kort mm.)
 • Cykelture med instruktør (Gravel)
 • Indendørs cykling (bodybike)
 • Wahoo Kickr Bike
 • Multicourt (for holdtræning, 5-5 fodbold, basket mm.)
 • Open Water svømning (på egen hånd)
 • Beachvolleyball

Mod betaling:

 • Padel (baneleje og udstyr)
 • Cykelleje dag/uge (Gravel)
 • Spa/wellness center (behandlinger)
 • Kitesurfing (Keros Beach)
 • Windsurfing (Keros Beach) 
 • Svømmetræning (personlig træner)
 • Tennis (baneleje, udstyr samt lektioner)
 • PT - Personlig træning

Prisliste 2023

Prisliste 2024


Book træningsrejse, grupperejse eller lejr

Porto Myrina – powered by Playitas er et perfekt hotel for dig, der ønsker at træne og komme i form. Book din træningsrejse, træningslejr, løberejse, klubrejse, vennegruppe eller træningscenter. Hvis du ønsker hjælp til din booking eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 3520 1902
Generelle spørgsmål: sports@apollorejser.dk
Book grupperejse: grupperejser@apollorejser.dk

For spørgsmål via mail vedr. booking skal navn og alder oplyses.