Træning på Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas er et nyt medlem i vores Playitas-familie, et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familier, par, singler og motionister. Dette er hotellet, der passer alle, der elsker det gode liv med træning og motion, ferie, god mad og drikke og endnu mere motion. Her kan du være lige så aktiv, som du vil. Det er en træningsferie på dine vilkår og på dit niveau. Og det bedste af det hele er, at de fleste aktiviteter indgår i rejsens pris. Læs mere om Sports Inclusive længere nede på siden.

På hotellet findes et nybygget og veludstyret fitnessrum med frivægte, maskiner, cardiomaskiner og godt med plads. Vi tilbyder daglige træningspas, holdtræning, træning med instruktør som funktionel træning, yoga, dansehold og meget mere. Nybygget udendørs fitnessområde for crossfit-træning/funktionel træning som vi kalder WOD Box. Vandsportsfaciliteter som kajak og SUP (stand up paddle board). Cykler (mere info kommer snart). Det findes tennisbaner og multicourt for 5-mod-5-fodbold og basket. Løb og løberuter. Beachvolley. Svømning, løb og træningsevents hver uge som fx aquathlon, løb og ugens WOD-challenge.

Porto Myrina – powered by Playitas er udviklet af Apollo Sports, og hotellets faciliteter er bygget for at kunne tage imod motionister og eliter på alle niveauer.

Eksempel på program


Mere om træningen på Porto Myrina – powered by Playitas

Her kan du se træningsbilleder og læse mere om den sport og træning, der tilbydes på Porto Myrina – powered by Playitas.

Fitnesscenter - Porto Myrina - powered by Playitas

Fitnesscenter

Her finder du øens største hotel-fitnesscenter på 350 m2, som ligger i hotellets hovedbygning. Fitnesscenteret er fyldt med løbebånd, romaskiner, styrkemaskiner, Ski Erg og frivægte med et stort område til øvelser og stretch. Fitnesscenteret har aircondition og er rummelig med masser af dagslys fra flere retninger. I direkte forbindelse til fitnesscenteret er der et mini-torv.

Aldersgrænsen i fitnesscenteret er 15 år for at kunne træne på egen hånd. Sammen med en voksen fra 10 år.

Sportsbookingen, Porto Myrina - powered by Playitas

Sportsbookingen

Her booker du tennisbaner, padel, cykler eller køber sportstøj. 

Aldersgrænsen i fitnesscenteret er 15 år for at kunne på egen hånd. Sammen med en voksen fra 10 år.

Holdtræning - Porto Myrina - powered by Playitas

Holdtræning

På Porto Myrina er der flere områder til holdtræning. En stor lyserød platform (udendørs) og en multicourt (udendørs) til holdtræning/træning i det fri. På den lyserøde platform, der har havudsigt, foregår holdtræning med instruktør til musik samt morgenyoga. Platformen har en scene, så du kan se vores instruktører tydeligt. På multicourten er der somme tider også holdtræningssessioner til musik. Multicourten kan bookes af grupper under ikke skemaplanlagte tider. Bookingen foretages ved sportsbookingen. De dage, hvor det er for varmt til at træne udenfor eller evt. regn, er der en indendørs hal til holdtræning. Vi har også et lille holdtræningsområde til den lille gruppe.

På siden kan du se tidspunkter for træningspas. Vi tager forbehold for justeringer i programmet.
Aldersgrænsen for holdtræning, der kræver udstyr, er 15 år. Sammen med en voksen fra 12 år.

WOD Box - Porto Myrina - powered by Playitas

WOD Box

WOD Box er et udendørs fitnessområde, tilpasset til crossfit-træning, funktionel holdtræning og andre former for træning for dem, der ønsker at træne udenfor i frisk luft, men med et tag over hovedet. Her træner vi både muskler, hjerte og lunger. Et vidunderligt sted, hvis du kan lide at træne ekstra hårdt. WOD står for "dagens træning".

Skitsetegninger af på WOD Boxen:

Padel

Den populære ketsjersport padel har taget verden med storm. På hotellet tilbyder vi tre nybyggede baner. Mulighed for leje af udstyr. Holdtræning 1-2 timer pr. dag indgår, og der arrangeres også holdspil. Der arrangeres også holdspil.

Vil du lære mere om padel? Læs mere her.
Porto Myrina - powered by Playitas er et anbefalet padelhotel af Dansk Padel Forbund, DPF.

Tennis, Porto Myrina - powered by Playitas

Tennis

Her findes to tennisbaner, og underlaget er kunstgræs. Det er gratis at spille og låne udstyr (ketsjer og bolde), men banerne skal bookes i sportsbookingen. Holdtræning 1-2 timer pr. dag indgår også.  Der er mulighed for lektioner for både voksne og børn mod betaling.

Cykling, Porto Myrina - powered by Playitas

Cykling

Et nybygget cykelcenter ligger i et lokalt garagemiljø. Tag med på en arrangeret tur, og få ordnet cyklen, pump dækkene op og tag en kop kaffe, inden du tager afsted på en tur. Cykler kan lejes, og vi tilbyder guidede ture (social rides). Medbring dine egne sko og pedaler. Vi har SPD og flats, men det er altid rart at kunne bruge sine egne ting. Hjelm er obligatorisk og er inkluderet i cykeludlejningen. Det er også muligt at medbringe din egen cykel. Forudbestil din cykeltransport hos flyselskabet og glem ikke at tilføje cykeltransfer i bussen direkte i din booking. Du pakker cyklen i en cykeltaske eller i en kasse fra cykelforhandleren.
Aldersgrænsen for de arrangerede ture er 16 år.

 

Wahoo Kickr Bike

Som veludstyret sportshotel tilbyder vi selvfølgelig dem som træner online til også at gøre det med os. På hotellet har vi en (1) Wahoo Kickr Bike med indbygget effektmåler, crème de la crème blandt indendørs træningscykler, den mest kraftfulde (i skrivende stund) og generelt den mest realistiske cykeloplevelse indendørs, som du kan koble dig på via Zwift eller anden virtuel træningsplatform.

 

Vandsport - Porto Myrina - powered by Playitas

Vandsport

Vandsportsfaciliteter som SUP og kajak tilbydes på stranden.

Svømning - Porto Myrina - powered by Playitas

Svømning

For dig, der ønsker at svømme, kan du benytte hotellets pool. Den er ca. 50 m (ikke olympisk) og er bedst egnet om morgenen. På stranden har hotellet to moler, der er velegnede til open water svømning i det krystalklare vand.

Løb - Porto Myrina - powered by Playitas

Løb

Gode løbemuligheder på asfalt, grus eller sti. Løb gennem gyderne i byen Myrina, løb op ad bakken til fortet, sprint på havneområdet eller tag til friidrætsanlægget et par kilometer væk.

Social Sport - Porto Myrina - powered by Playitas

Social sport

Hver uge arrangeres basketball, volleyballkampe, fodboldkampe og andre sjove og sociale sportsgrene.

Indoor Cycling

Indoor cycling

Indoor cycling (spin) indgår i Sports Inclusive.

Indoor cycling/spinning er for alle. Uanset om du vil køre et pulspas på egen hånd eller deltage på en af holdene. Du justerer selv modstanden under instruktion, og klasserne tilpasses individuelt uanset om du er nybegynder eller trænet. Vores cykelpas afholdes inde eller ude afhængig af sæson. Der er pulsforstærkende cykelpas siddende eller stående til musik. Vi har nye cykler fra danske Body Bikes SMART +

Cyklerne er ergonomisk designet og kompatible med BODY BIKE Indoor Cycling-appen, som du kan downloade fra Google Play eller App Store. I appen kan du tilføje dine personlige indstillinger og oprette forbindelse til den cykel, du bruger. Via Bluetooth modtager du derefter løbende information om din præstation, kraft og puls under træningen. Hver cykel er udstyret med en USB-port, hvor du kan oplade din mobil, mens du træner, hvor energien kommer fra dine pedaler. Det hedder SMART Charge. Bæredygtighed i lille skala! Husk at medbringe dit eget USB-kabel.

Beach volley, Porto Myrina - powered by Playitas

Beach volley

Her spiller vi både på skemalagte tidspunkter og spontant mod andre gæster på hotellet.

 


Sports Inclusive

Sports Inclusive på Porto Myrina - powered by Playitas betyder, at et bredt udbud af sport og træning indgår i rejsens pris. Powered by Playitas' filosofi er at alle skal kunne træne frit, afprøve nye sportsgrene og dele træningsglæden uden at bekymre sig om ekstra udgifter. Her kan du se. hvad der indgår i Sports Inclusive på Porto Myrina - powered by Playitas.

Indgår i Sports Inclusive

Holdtræning og træning med instruktør
Fitnesscenter. Nybygget og veludstyret med maskiner, cardiomaskiner, frivægte
Udendørs fitness (WOD box/crossfit box)
Yoga
Padel (holdcoaching 1-2 timer/dag)
Tennis (holdcoaching 1-2 timer/dag) + bane og udstyr
SUP (Stand up paddle board)
Kajak
Løb (løberuter, kort mm.)
Cykelture med instruktør (MTB, landevejs og gravel)
Indoor Cycling (spin)
Wahoo Kickr Bike
Multicourt (for holdtræning, 5-5 fodbold, basket mm.)
Open Water svømning (på egen hånd)
Basketball og fodbold (5 mand)
Beachvolleyball

Mod betaling

Padel (baneleje og udstyr)
Cykelleje dag/uge (gravel)
Spa/wellness center (behandlinger)
Kitesurfing (Keros Beach)
Windsurfing (Keros Beach) 
Svømmetræning (personlig træner)
Tennislektioner (personlig træner)
Personlig træning

 

Prisliste

Sport Aldersgrænse Kommentar
Cykelaktiviteter 18 år 13-17 år i selskab med en voksen
Holdtræning & WOD box 15 år 12-14 år i selskab med en voksen
Fitnesscenter 15 år 12-14 år i selskab med en voksen
Tennis & Padel 15 år 12-14 år i selskab med en voksen ved holdtræning. Ingen aldersgrænse i egen gruppe. 
Wakeboard & vandski 15 år 8-14 år i selskab med en voksen, eller efter vurdering af instruktør.
Kajak & Stand Up Padel (SUP) 15 år 8-14 år i selskab med en voksen.
Sociale aktiviteter/sport Tilpasset Tilpasses efter hotellets gæster, så der er et varieret udbud for både børn og voksne.

 

Book træningsrejse, grupperejse eller lejr

Porto Myrina – powered by Playitas er et perfekt hotel for dig, der ønsker at træne og komme i form. Book din træningsrejse, træningslejr, løberejse, klubrejse, vennegruppe eller træningscenter. Hvis du ønsker hjælp til din booking eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 7021 4455 
Generelle spørgsmål: sports@apollorejser.dk
Book grupperejse: grupperejser@apollorejser.dk

For spørgsmål via mail vedr. booking skal navn og alder oplyses.