Cavo Bianco

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Enklere lejlighedshotel med en god beliggenhed i Platy, få kilometer fra Myrina. Hotellet er en perfekt base for dem, der måske ønsker at leje en bil og opleve mere af Limnos.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

stille og roligt sted. god seng, flink vært
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 7 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cavo Bianco er et perfekt hotel for dem, der værdsætter beliggenhed fremfor faciliteter, og lejlighedshotellet har virkelig en god beliggenhed i hyggelige Platy. Der er kun 600 meter til nærmeste strand, og til en større sandstrand, som har miljømærkningen Det Blå Flag og tilbyder solstole og parasoller til leje, er der ca. 750 meter. Til centrum af Platy er der ca. 1,6 kilometer, og til Myrina, øens hovedstad, er der omkring 4 kilometer.

Lille have med grillplads og en enklere legeplads. Receptionen er åben i løbet af dagen. Hvis du lejer en bil, er der gratis parkering på hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Limnos

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for dig, der vil have en aktiv ferie i naturskønne omgivelser på uberørte Limnos. Hotellet tilbyder et bredt udbud af sport og træning. Start fx dagen med yoga og fortsæt i det veludstyrede fitnesscenter. Du kan også få pulsen op i WOD-boxen eller deltage i holdtræning med instruktør. Spil en tenniskamp eller padelkamp på en af hotellets baner, begiv dig ud på en SUP eller tag på cykeltur i de smukke omgivelser.

Ifestos

Velkommen til Ifestos, som ligger i Myrina, hovedstaden på øen Limnos. Slap af ved den lille pool eller oplev butikker og restauranter i Myrina centrum. Hotellet har en rolig og afslappet atmosfære tæt på både stranden og aktiviteter i byen.

Porto Plaza

Porto Plaza ligger ved den fine strand Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en charmerende lille by beliggende på skråningerne af bjerget St. Athanasius med udsigt over Det Ægæiske Hav. Slap af på hotellets terrasse, ved poolen eller oplev de nærliggende strande. Derudover ligger hotellet nær Myrina, som er øens hovedstad.

Aristi

På det populære Hotel Aristi ved Platy-stranden er der lagt op til en afslappende ferie. Her er roligt og fredeligt og det lille hotel ligger kun få minutters gang fra den fine sandstrand.

Archontiko Katsarakis

Archontiko Katsarakis ligger centralt i Myrina og blev bygget i 1924 som et boligbyggeri. Her bor du i enkle dobbeltværelser. Hotellet har ingen faciliteter, så hvis du er ligeglad med høje standarder eller mange faciliteter, er Archontiko Katsarakis perfelt til dig. Bo på hotellet og oplev øen Limnos!

Evgatis

På Hotel Evgatis kan du nyde morgenmaden ved poolområdet inden en dejlig dukkert. Foretrækker du at bade i havet, har du den dejlige sandstrand Evgatis Beach kun et stenkast fra hotellet.

Grand Patelli

Grand Patelli er en perle i lys skandinavisk stil, centralt beliggende i Myrina nær byens taverner, fine strande og historiske seværdigheder. På taget af hotellet kan du nyde en dukkert i poolen og slappe af med en drink ved solnedgang.

Diamantidis

Ønsker du at bo centralt i Myrina i gåafstand til både nogle af øens fineste strande, samt den hyggelige havnepromenade med masser af restauranter og taverner, er Diamantidis hotel perfekt for dig. Velkommen!

Platy Beach

Hotel Platy Beach ligger lige ved den dejlige sandstrand, som også er blevet belønnet med Blå Flag. Her kan du nyde en behagelig ferie i rolige omgivelser, og se ud over havet allerede til morgenmad.

Costa D' Ifesto

Lejlighedshotellet Costa D 'Ifesto består af flere mindre bygninger i bekvem gåafstand fra stranden i Agios Ioannis, nord for Myrina på Limnos. Bygningerne rummer moderne og veludstyrede lejligheder for en skøn ferie, og hotellet har en pool, hvis du foretrækker det frem for sandstranden.

Nissos

Nissos er et nyt og flot lejlighedshotel i udkanten af byen Myrina på øen Limnos. Her bor du i flot designede lejligheder og har gåafstand til Reha Nera Beach. Lidt længere væk finder du Myrinas centrum.

Iliovasilema

Lejlighedshotellet Iliovasilema ligger på toppen af en bakke med udsigt over Platy-bugten, de omkringliggende smukke dale og det historiske slot. Lejlighederne er fine og veludstyrede, og mange af lejlighederne har en smuk udsigt. Hotellet har en lille pool, og den smukke strand Platy ligger kun en kort gåtur væk.

Arxontiko Hotel

Arxontiko Hotel ligger i centrum af Myrina, i en fredet bygning fra 1851. Bygningen er måske gammel, men hotellet er moderne med tidssvarende faciliteter, god service og den berømte ægte græske gæstfrihed. Med bylivet bogstaveligt talt lige om hjørnet og gåafstand til strand og havn, kan du skabe livslange ferieminder her. Velkommen!

Aesthesis Arxontiko

Lille, charmerende og nyrenoveret! På Hotel Aesthesis Arxontiko spiser du morgenmad under citrontræerne i hotellets solrige have og bor i gåafstand fra både den fine strand og havnepromenaden med hyggelige restauranter og barer.

Magda Studios

Magda Studios' frodige have fører ned til den fine sandstrand Platy på Limnos. På stranden nedenfor hotellet er der solstole og parasoller. I området omkring hotellet er der minimarkeder og et par strandrestauranter, men der er ikke langt til centrum af Myrian hvor udvalget er større men hyggefaktoren er lige så stor.

Anemoesa

Ønsker du en ferie i fred og ro, hvor du får mulighed for at opleve en ægte græsk landsby, så skal du komme til de veludstyrede lejligheder Anemoesa i Romanou på Limnos. Hotellet er opdelt i to huse med få hundrede meters afstand, men som begge tilbyder et perfekt udgangspunkt for at opleve Limnos mange forskellige sider med alt fra enestående natur til arkæologiske udgravninger og skønne strande.