Lemnos Village Resort

Velkommen til Lemnos Village Resort! Ved hotellets poolområde kan du nyde en solstol eller få en kop kaffe i poolbaren. Alle dagens måltider kan nydes i hotellets restauranter, og på den anden side af gaden ligger Platy Beach, en af de mest populære strande på Limnos.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

Børnepriser i løbet af sæsonen:

  • Højsæson (22/6-5/8): 2.998,-
  • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Service/rengøring. Pool faciliteter
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lemnos Village Resort har poolområde, separat børnepool samt solstole og parasoller. Her er det nemt at hvile og bare nyde, i solen, i skyggen eller med en kop kaffe i poolbaren. Poolhåndklæder indgår. Hvis du kan lide det salte vand i Middelhavet, skal du bare krydse gaden, og du vil stå på Platy Beach, med fint sand og vidunderligt klart vand.

I hotellets hovedrestaurant kan man nyde morgenmad og frokost med udsigt over stranden. I tavernaen serveres en middagsbuffet med solnedgangen som baggrund. Hotellets bar tilbyder DJ-underholdning og nogle aftener klavermusik til en drink. Der er også en bar ved poolen og en bar en træterrasse ved stranden.

Gratis wifi på hele hotellet. Tennisbaner, beachvolley og bordtennis. Skønhedssalon med manicure og pedicure og massage tilbydes mod betaling.

Hotellet består af mange mindre bygninger på et større område. Niveauforskelle inden for området. Hotellet ligger ved Platy Beach, som er en de mest kendte strande på Limnos, hvor du finder både taverner og barer langs stranden. Selvom der findes et par strandbarer ved stranden, er det meget rolige omgivelser. Afstanden til stranden varierer alt efter, hvor i området du bor. Ca. 1,2 kilometer til centrum af Platy og ca. 2,5 kilometer til øens hovedstad Myrina. Den nemmeste måde at komme til Myrina, cirka 2,5 kilometer fra hotellet, med et stort udvalg af butikker, taverner og barer, er med lejebil eller taxa.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad.

Alle hoteller i Limnos

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for dig, der vil have en aktiv ferie i naturskønne omgivelser på uberørte Limnos. Hotellet tilbyder et bredt udbud af sport og træning. Start fx dagen med yoga og fortsæt i det veludstyrede fitnesscenter. Du kan også få pulsen op i WOD-boxen eller deltage i holdtræning med instruktør. Spil en tenniskamp eller padelkamp på en af hotellets baner, begiv dig ud på en SUP eller tag på cykeltur i de smukke omgivelser.

Ifestos

Velkommen til Ifestos, som ligger i Myrina, hovedstaden på øen Limnos. Slap af ved den lille pool eller oplev butikker og restauranter i Myrina centrum. Hotellet har en rolig og afslappet atmosfære tæt på både stranden og aktiviteter i byen.

Porto Plaza

Porto Plaza ligger ved den fine strand Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en charmerende lille by beliggende på skråningerne af bjerget St. Athanasius med udsigt over Det Ægæiske Hav. Slap af på hotellets terrasse, ved poolen eller oplev de nærliggende strande. Derudover ligger hotellet nær Myrina, som er øens hovedstad.

Aristi

På det populære Hotel Aristi ved Platy-stranden er der lagt op til en afslappende ferie. Her er roligt og fredeligt og det lille hotel ligger kun få minutters gang fra den fine sandstrand.

Cavo Bianco

Enklere lejlighedshotel med en god beliggenhed i Platy, få kilometer fra Myrina. Hotellet er en perfekt base for dem, der måske ønsker at leje en bil og opleve mere af Limnos.

Archontiko Katsarakis

Archontiko Katsarakis ligger centralt i Myrina og blev bygget i 1924 som et boligbyggeri. Her bor du i enkle dobbeltværelser. Hotellet har ingen faciliteter, så hvis du er ligeglad med høje standarder eller mange faciliteter, er Archontiko Katsarakis perfelt til dig. Bo på hotellet og oplev øen Limnos!

Evgatis

På Hotel Evgatis kan du nyde morgenmaden ved poolområdet inden en dejlig dukkert. Foretrækker du at bade i havet, har du den dejlige sandstrand Evgatis Beach kun et stenkast fra hotellet.

Grand Patelli

Hotel Grand Patelli er en perle i lys skandinavisk stil, centralt beliggende i Myrina. Gå en morgentur og se de tidlige solstråler falde på slottet i Myrina eller se fiskerbådene komme ind med dagens fangst i havnen. Om aftenen kan du få en bid mad i nogle af Myrinas taverner og restauranter. Du kan også slappe af på hotellets tagterrasse, tage en dukkert i poolen og nyde en drink ved solnedgang.

Diamantidis

Ønsker du at bo centralt i Myrina i gåafstand til både nogle af øens fineste strande, samt den hyggelige havnepromenade med masser af restauranter og taverner, er Diamantidis hotel perfekt for dig. Velkommen!

Platy Beach

Platy Beach er et populært Apollo Mondo Local-hotel, der ligger lige ved den dejlige sandstrand, hvor liggestole og parasoller er inkluderet for hotellets gæster. Start dagen med en lækker græsk morgenmadsbuffet med smuk udsigt over havet, og lad så ferien fortsætte i de fredelige og afslappende omgivelser. Du bliver indkvarteret i fine værelser, og for lidt ekstra kan du bestille en Penthouse-suite med havudsigt.

Nissos

Nissos er et nyt og flot lejlighedshotel i udkanten af byen Myrina på øen Limnos. Her bor du i flot designede lejligheder og har gåafstand til Reha Nera Beach. Lidt længere væk finder du Myrinas centrum.

Arxontiko Hotel

Arxontiko Hotel ligger i centrum af Myrina, i en fredet bygning fra 1851. Bygningen er måske gammel, men hotellet er moderne med tidssvarende faciliteter, god service og den berømte ægte græske gæstfrihed. Med bylivet bogstaveligt talt lige om hjørnet og gåafstand til strand og havn, kan du skabe livslange ferieminder her. Velkommen!

Afrodite

Afrodite er perfekt placeret mellem byen, pinjeskove og Richa Nera-stranden i Myrina på Limnos. Med alt inden for gåafstand er dette et perfekt hotel for dem, der ønsker at være tæt på alt, men har friheden til at styre deres egen dag. På få minutter kan du nå stranden og byens butikker, restauranter og caféer.

Aesthesis Arxontiko

Hvad med at starte dagen med morgenmad under citrontræerne i hotellets have? Det kan du, hvis du vælger det lille charmerende hotel Aesthesis Arxontiko til din ferie på Limnos. Her bor du i gåafstand til både den fine strand og havnepromenaden med hyggelige restauranter og barer i centrum af hovedbyen Myrina.

Iliovasilema

Lejlighedshotellet Iliovasilema ligger på toppen af en bakke med udsigt over Platy-bugten, de omkringliggende smukke dale og det historiske slot. Lejlighederne er fine og veludstyrede, og mange af lejlighederne har en smuk udsigt. Hotellet har en lille pool, og den smukke strand Platy ligger kun en kort gåtur væk.

Costa D' Ifesto

Lejlighedshotellet Costa D 'Ifesto består af flere mindre bygninger i bekvem gåafstand fra stranden i Agios Ioannis, nord for Myrina på Limnos. Bygningerne rummer moderne og veludstyrede lejligheder for en skøn ferie, og hotellet har en pool, hvis du foretrækker det frem for sandstranden.

Magda Studios

Magda Studios' frodige have fører ned til den fine sandstrand Platy på Limnos. På stranden nedenfor hotellet er der solstole og parasoller. I området omkring hotellet er der minimarkeder og et par strandrestauranter, men der er ikke langt til centrum af Myrian hvor udvalget er større men hyggefaktoren er lige så stor.