Porto Plomari

apollo mondo boutique

 • • Boutique-hotel
 • • Lige ved havet
 • • Et unikt hotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til Porto Plomari - det nyeste medlem i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kærlighed til områdets historie har vi skabt et unikt boutique hotel i industrielt design med moderne indslag. Hotellet er en destination i sig selv med høj komfort og oplevelser for alle.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser i etage for 2-3 personer. Større dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer eller 2-3 personer. Deluxe-værelser i etage for 2-3 personer. Deluxe-værelser med jacuzzi, for 2 personer. Superior-værelser for 2 personer. Superior-værelser med jacuzzi, for 2 personer. Junior-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det var et helt igennem fantastisk hotel, suveræn beliggenhed, skøn pool og badebro i havet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 55 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari ligger lige ved Det Ægæiske Hav i udkanten af byen Plomari. Hotellet ligger i et kulturelt beskyttet område i en gammel olivenfabrik, der er blevet restaureret. Hotellet kendetegnes af høj æstetik og en rig historie. Lokal græsk atmosfære findes rundt om hjørnet i byen Agios Isidoros og havnebyen Plomari.

Placeringen lige ved havet er fantastisk, tættere på stranden kommer du ikke. Hotellet har også en infinity-pool med udsigt over havet og stranden. Foran hotellet findes en blandet sten- og sandstrand.

Mad med lokal smag
I restauranten tager kærligheden til græsk madkultur meget plads, og menuen er fyldt med traditionelle retter i en moderne stil. Køkkenet er hovedsageligt baseret på lokale råvarer, for det meste økologiske og lokalt producerede. Vinkælderen tilbyder både lokale og internationale vine, alle nøje udvalgte, så de passer til menuen.

Hotellet har en restaurant og en poolbar. Mondo Meze, græske småretter, der er typisk for det græske køkken, serveres til både frokost og middag. Restauranten tilbyder middag fra en fast menu om aftenen. Morgenmadsbuffeten kombinerer en klassisk morgenmad med græske indslag såsom lokale oste, græsk yoghurt og oliven. På restaurant, Litridi, beliggende lige ved vandkanten, får du en madoplevelser med det lille ekstra; rolige omgivelser og helt unikt. Køkkenet byder på moderne græsk gastronomi med inspiration fra såvel det asiatiske som middelhavskøkkenet (indgår ikke i halvpension).

Sundhed og velvære
På hotellets træningsplatform med udsigt over havet kan du starte din morgen med yoga. Du kan også træne med instruktører eller på egen hånd i det nybyggede og veludstyrede fitnesscenter med panoramavinduer ud mod havet. Der er også en padel-tennisbane på hotelområdet, og i omgivelserne er der gode løberuter og vandrestier, der fører op i bjergene. Læs mere om vandring på Lesvos her. Leje af SUP'er (stand up paddle boards) tilbydes.

Som en del af hotelkonceptet findes også Porto Arcade og Wellness & SPA. I Porto Arcade er der, udover charmerende, små butikker med lokale delikatesser og nøje udvalgte lokale produkter, også Aeolia Wellness & SPA med et fint udvalg af spa-behandlinger og sauna, dampbad og cryo.

Plomari centrum
Hotellet ligger i gåafstand, ca. 2 kilometer, øst for Plomari. Ved torvet findes der charmerende ouzerier, caféer og taverner med varm græsk atmosfære. At Plomari er ouzoens hovedstad ses først og fremmest i de fem destillerier i byen. Ved siden af Porto Plomari ligger en af disse sammen med et ouzo-museum, der er et besøg værd.

Inkluderet i Apollo Mondo Boutique på Porto Plomari

 • Morgenyoga 5 dage om ugen
 • Træningshold med veluddannede instruktører 5 dage om ugen
 • Adgang til fitnessrum
 • Solstole og parasoller ved poolen
 • Pool-/strandhåndklæder
 • Wifi på hele hotellet
 • Aircondition

Ikke inkluderet i Apollo Mondo Boutique

 • Padel
 • Aeolia Wellness & SPA

Øvrigt om hotellet
Hotellet består af flere forskellige bygninger. Hotellet tilstræber en rolig atmosfære og henvender sig til et voksent publikum og gæster over 14 år. Der er ingen faciliteter eller aktiviteter, der specifikt henvender sig til børn. Hvis du rejser med børn, anbefaler vi et af vores Apollo Mondo Family eller Apollo Mondo Selected hotels.

Læs mere om vores Apollo Mondo Boutique-hoteller

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra en fast menu)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.00 og middagen kl. 18.30-21.30.

Værd at vide

 • Hotellet er helt røgfrit

Vær opmærksom på

Porto Plomari er et Apollo Mondo Boutique-hotel i perioden 19. maj-12. oktober 2024. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom morgenyoga eller træning med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Boutique
 • Madkultur
 • Design og æstetik
 • Høj kvalitet
 • Træning og velvære

Alle hoteller i Plomari

Corali (Lesvos)

Corali er et familiedrevet hotel, hvor ejeren sørger for at alle trives. Her bor du blot 100 meter fra det krystalklare vand. Et perfekt valg for dig, som vil klare dig selv under ferien.

Irini Lesvos

Lejlighedshotellet Irini Lesvos har mange tilfredse gæster og en god beliggenhed i Plomari. Her bor du i enkle, men fine lejligheder, alle med skøn havudsigt, og du kan desuden bo op til 6 personer i 3-værelses lejlighederne.

Litsa

Litsa er et enkelt lejlighedshotel med god beliggenhed nær både strand og centrum i Agios Isiodoros lige udenfor Plomari på Lesvos.

Maria (Lesvos)

Velkommen til lejlighedshotellet Maria, et oplagt medlem af vores Apollo Mondo Local-familie – hoteller med ekstra tilfredse gæster, personlig atmosfære, dejlig beliggenhed og her tager ejerparret Giannis og Maria sig bedst muligt af jer. Her bor du i fine lejligheder, der alle byder på en skøn havudsigt.

Panorama Apartments

Panorama Apartments ligger på en bakke ovenfor Plomari og har hyggelige lejligheder, hvor de fleste har havudsigt. Velkommen til et lejlighedshotel hvor stilheden råder.

Irini Suites

Irini Suites i Plomari på Lesvos lokker med pool og moderne, veludstyrede lejligheder, alle med havudsigt fra balkonen. Beliggenheden nær havet og en kort gåtur fra centrum af Plomari kunne heller ikke være bedre. I sommersæsonen 2024 er hotellet for gæster over 12 år.

Olive Green Inn

Velkommen til det lille lejlighedshotel Olive Green Inn hvor alle lejligheder har havudsigt og nogle har jacuzzi på terrassen. Hotellet ligger nær Ammoudeli Strand og i gåafstand ligger centrum af Plomari med restauranter, taverner, caféer og havnen.

Blue Waves Resort

Blue Waves Resort er et dejligt lejlighedshotel beliggende i rolige omgivelser. Hotellet består af flere bygninger omgivet af en flot have. Fra hotellets poolområde har du en dejlig udsigt over havet.

Ouzo Villas

Ouzo Villas består af fire fritstående villaer, alle med egen pool. Her kan du nyde omgivelserne, en forfriskende dukkert i poolen og lune aftener på terrassen med god mad og godt selskab. Hver villa har plads til op til syv personer, og du har tre soveværelser og opholdsrum med pejs som kan nydes.

Platanos House

I hjertet af det maleriske område Platanos i Plomari er en traditionel tre-etagers bygning fra det 19. århundrede blevet fuldstændig renoveret i 2022 og omdannet til fire luksuslejligheder i moderne stil, Platanos House. Ønsker du en unik hoteloplevelse, kan vi varmt anbefale dette Apollo Mondo One of a Kind-hotel, der ligger kun få skridt fra den største shoppinggade, det centrale torv og havnen i Plomari.

Sea Sun

Lejlighedshotel Sea Sun er bygget som en lille by med flere bygninger som alle har gåafstand til poolen, stranden og centrum i Agios Isidoros.

Sandy Bay

Sandy bay er et fint hotel hvor det hyggelige poolområde er det naturlige samlingspunkt for hotellets gæster. Fra poolområdet har du en skøn udsigt over byen Agios Isidor og havet. Til den store familie er der familieværelser, der kan rumme op til seks personer. Morgenmadsbuffet indgår.