Ouzo Villas

Ouzo Villas består af fire fritstående villaer, alle med egen pool. Her kan du nyde omgivelserne, en forfriskende dukkert i poolen og lune aftener på terrassen med god mad og godt selskab. Hver villa har plads til op til syv personer, og du har tre soveværelser og opholdsrum med pejs som kan nydes.


Værelsestyper

4-værelses villaer med privat pool for 2-7 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 35 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Villaernes indretning er i fine og lyse toner. Hver villa har sin egen pool med solstole og parasol. Poolhåndklæder er inkluderet. Villaerne består af 3 etager. På nederste etage er der privat pool med solstole og parasol samt soveværelse og badeværelse. På mellemetagen er der et stort opholdsrum med spiseplads og pejs, veludstyret køkkenalrum og udgang til stor terrasse med spisebord. På øverste etage er der to soveværelser med fælles balkon og et badeværelse.

Gratis wifi på hele hotellet. Ved check-ind er personalet på stedet og under opholdet kan de kontaktes via en WhatsApp , Viber eller Messenger. Der er en lille købmand ca. 250 meter fra hotellet og en større købmand i Plomari, som ligger ca. 3 kilometer væk.

Vi anbefaler, at du lejer en bil eller en minibus til at have i ferien. Parkeringsplads er uden for villaerne. Trapper og niveauforskelle i og udenfor villaerne.

Stranden ved Agios Isidoros ligger 300 meter fra Ouzo Villas og er en af de fineste strande på Lesvos og er blevet tildelt den internationale miljøpris Blå Flag. Prisen garanterer vandkvalitet, god badesikkerhed, god miljøinformation til besøgende, korrekt behandling af den lokale natur og flere andre miljø- og kvalitetskriterier. Det Blå Flag er et af verdens mest anerkendte miljømærker, der tildeles strande, lystbådehavne og bæredygtige bådturismeoperatører.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Plomari

Corali (Lesvos)

Corali er et familiedrevet hotel, hvor ejeren sørger for at alle trives. Her bor du blot 100 meter fra det krystalklare vand. Et perfekt valg for dig, som vil klare dig selv under ferien.

Irini Lesvos

Lejlighedshotellet Irini Lesvos har mange tilfredse gæster og en god beliggenhed i Plomari. Her bor du i enkle, men fine lejligheder, alle med skøn havudsigt, og du kan desuden bo op til 6 personer i 3-værelses lejlighederne.

Litsa

Litsa er et enkelt lejlighedshotel med god beliggenhed nær både strand og centrum i Agios Isiodoros lige udenfor Plomari på Lesvos.

Maria (Lesvos)

Velkommen til lejlighedshotellet Maria, et oplagt medlem af vores Apollo Mondo Local-familie – hoteller med ekstra tilfredse gæster, personlig atmosfære, dejlig beliggenhed og her tager ejerparret Giannis og Maria sig bedst muligt af jer. Her bor du i fine lejligheder, der alle byder på en skøn havudsigt.

Panorama Apartments

Panorama Apartments ligger på en bakke ovenfor Plomari og har hyggelige lejligheder, hvor de fleste har havudsigt. Velkommen til et lejlighedshotel hvor stilheden råder.

Porto Plomari

Velkommen til Porto Plomari - det nyeste medlem i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kærlighed til områdets historie har vi skabt et unikt boutique hotel i industrielt design med moderne indslag. Hotellet er en destination i sig selv med høj komfort og oplevelser for alle.

Irini Suites

Irini Suites i Plomari på Lesvos lokker med pool og moderne, veludstyrede lejligheder, alle med havudsigt fra balkonen. Beliggenheden nær havet og en kort gåtur fra centrum af Plomari kunne heller ikke være bedre. I sommersæsonen 2024 er hotellet for gæster over 12 år.

Olive Green Inn

Velkommen til det lille lejlighedshotel Olive Green Inn hvor alle lejligheder har havudsigt og nogle har jacuzzi på terrassen. Hotellet ligger nær Ammoudeli Strand og i gåafstand ligger centrum af Plomari med restauranter, taverner, caféer og havnen.

Blue Waves Resort

Blue Waves Resort er et dejligt lejlighedshotel beliggende i rolige omgivelser. Hotellet består af flere bygninger omgivet af en flot have. Fra hotellets poolområde har du en dejlig udsigt over havet.

Platanos House

I hjertet af det maleriske område Platanos i Plomari er en traditionel tre-etagers bygning fra det 19. århundrede blevet fuldstændig renoveret i 2022 og omdannet til fire luksuslejligheder i moderne stil, Platanos House. Ønsker du en unik hoteloplevelse, kan vi varmt anbefale dette Apollo Mondo One of a Kind-hotel, der ligger kun få skridt fra den største shoppinggade, det centrale torv og havnen i Plomari.

Sea Sun

Lejlighedshotel Sea Sun er bygget som en lille by med flere bygninger som alle har gåafstand til poolen, stranden og centrum i Agios Isidoros.

Sandy Bay

Sandy bay er et fint hotel hvor det hyggelige poolområde er det naturlige samlingspunkt for hotellets gæster. Fra poolområdet har du en skøn udsigt over byen Agios Isidor og havet. Til den store familie er der familieværelser, der kan rumme op til seks personer. Morgenmadsbuffet indgår.