Værelsestyper

Deluxe-værelser

Rummelige deluxe-værelser i lyst og moderne design. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Alle værelser har minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

  • I denne værelsestype indgår halvpension.

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.

Deluxe-værelser med privat pool

Rummelige deluxe-værelser indrettet i lyst og moderne design med direkte udgang til privat pool. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Alle værelser har minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Udeplads med privat pool.

  • I denne værelsestype indgår halvpension.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Smukt indrettet dobbeltværelser i lyst og moderne design. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Alle værelser har minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

  • I denne værelsestype indgår morgenmadsbuffet. Halvpension kan tilkøbes.

Antal personer: 2 personer.

Enkeltværelser

Pæne enkeltværelser i lyst og moderne design. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Alle værelser har minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1 person.

Junior-suiter

Junior-suiterne er smukt indrettet i lyst og moderne design. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Alle værelser har minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Skøn siddegruppe både indenfor og på udepladsen. Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse, nogle med havudsigt. Nogle junior-suiter er i to etager. Visse junior-suiter er i to plan.

  • I denne værelsestype indgår morgenmadsbuffet. Halvpension kan tilkøbes.

Antal personer: 2-3 personer.

Større dobbeltværelser

Flotte, lidt større dobbeltværelser indrettet i lyst og moderne design. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Alle værelser har minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt eller delvis havudsigt.

  • I denne værelsestype indgår morgenmadsbuffet. Halvpension kan tilkøbes.

Antal personer: 2 personer.

Større dobbeltværelser, halvpension

Flotte, lidt større dobbeltværelser indrettet i lyst og moderne design. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Alle værelser har minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

  • I denne værelsestype indgår halvpension.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser indrettet i moderne design. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Alle værelser har minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Alle terrasser og visse balkoner har havudsigt.

  • I denne værelsestype indgår halvpension.

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.

Superior-værelser med privat pool

Superior-værelser i lyst og moderne design med direkte udgang til privat pool. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Alle værelser har minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Udeplads med privat pool.

  • I denne værelsestype indgår halvpension.

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.