Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med terrasse og havudsigt. Sovekomforten er noget ekstra med en komfortabel dobbeltseng og linned af høj kvalitet. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar/køleskab. Nespresso kaffemaskine, fire kaffekapsler medfølger, flere kan købes via receptionen hvis det ønskes. Bluetooth højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.

Deluxe-værelse i etage

Deluxe-værelser i etage. Et af deluxe-værelserne har fransk balkon/indbygget altan, de andre har balkon med havudsigt. En trappe op til en hems, hvor sovekomforten er noget ekstra med en komfortabel dobbeltseng og linned af høj kvalitet. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar/køleskab. Nespresso kaffemaskine, fire kaffekapsler medfølger, flere kan købes via receptionen hvis det ønskes. Bluetooth højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet.

Antal personer: 2-3 personer.

Deluxe-værelse med jacuzzi

Deluxe-værelser med privat jacuzzi på terrassen. Jacuzzien er ikke opvarmet. Sovekomforten er noget ekstra med komfortable senge og linned af høj kvalitet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar/køleskab. Nespresso kaffemaskine, fire kaffekapsler medfølger, flere kan købes via receptionen hvis det ønskes. Bluetooth højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet.

Værelsesstørrelse: Ca. 32-35 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle balkoner med havudsigt. Sovekomforten er noget ekstra med en komfortabel dobbeltseng og linned af høj kvalitet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar/køleskab. Nespresso kaffemaskine, fire kaffekapsler medfølger, flere kan købes via receptionen hvis det ønskes. Bluetooth højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelse i etage

Dobbeltværelser i etage med terrasse, nogle med delvis havudsigt. Hems, hvor sovekomforten er noget ekstra med en komfortabel dobbeltseng og linned af høj kvalitet. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar/køleskab. Nespresso kaffemaskine, fire kaffekapsler medfølger, flere kan købes via receptionen hvis det ønskes. Blue-tooth højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Hårtørrer. Badeværelse bruser og toilet.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelse

Enkeltværelse med terrasse. Sovekomforten er noget ekstra med en komfortabel enkeltseng og linned af høj kvalitet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar/køleskab. Nespresso kaffemaskine, fire kaffekapsler medfølger, flere kan købes via receptionen hvis det ønskes. Bluetooth højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 1 person.

Junior-suite

Junior-suiter med terrasse, nogle med havudsigt. Sovekomforten er noget helt ekstra med en behagelig dobbeltseng og linned af høj kvalitet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar/køleskab. Nespresso kaffemaskine, fire kaffekapsler medfølger, flere kan købes via receptionen hvis det ønskes. Der er et behageligt opholdsområde både inde i rummet og på terrassen. Bluetooth højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet.

Værelsesstørrelse: Ca. 39-40 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Større dobbeltværelse

Større dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt eller med havudsigt. Sovekomforten er noget ekstra med en komfortabel dobbeltseng og linned af høj kvalitet. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar/køleskab. Nespresso kaffemaskine, fire kaffekapsler medfølger, flere kan købes via receptionen hvis det ønskes. Bluetooth højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-26 kvm.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon eller terrasse. Nogle balkoner har havudsigt eller delvis havudsigt. Alle terrasser har havudsigt eller delvis havudsigt. Sovekomforten er noget ekstra med en komfortabel dobbeltseng og linned af høj kvalitet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar/køleskab. Nespresso kaffemaskine, fire kaffekapsler medfølger, flere kan købes via receptionen hvis det ønskes. Bluetooth højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet.

Værelsesstørrelse: Ca. 27-31 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Superior-værelse med privat jacuzzi

Superior-værelser med terrasse og direkte adgang til privat jacuzzi eller stor balkon/terrasse med privat jacuzzi. Jacuzzien er ikke opvarmet. Sovekomforten er noget helt ekstra med en behagelig dobbeltseng og linned af høj kvalitet. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar/køleskab. Nespresso kaffemaskine, fire kaffekapsler medfølger, flere kan købes via receptionen hvis det ønskes. Bluetooth højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet.

Værelsesstørrelse: Ca. 27-31 kvm.
Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.