Deluxe-værelser

Pæne deluxe-værelser i lyst og moderne design. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.

Deluxe-værelser i etage

Pæne deluxe-værelser i etage i lyst og moderne design. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Et værelse har fransk balkon/indbygget balkon, øvrige har balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Deluxe-værelser med privat jacuzzi

Rummelige deluxe-værelser indrettet i lyst og moderne design med direkte udgang til privat jacuzzi. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med privat jacuzzi og udsigt mod poolen (jacuzzien er ikke opvarmet).

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Smukt indrettet dobbeltværelser i lyst og moderne design. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt.

  • I denne værelsestype indgår morgenmadsbuffet. Halvpension kan tilkøbes.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser i etage

Pæne dobbeltværelser i etage i lyst og moderne design. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse, nogle med delvis havudsigt.

  • I denne værelsestype indgår morgenmadsbuffet. Halvpension kan tilkøbes.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Pæne enkeltværelser i lyst og moderne design. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse.

  • I denne værelsestype indgår morgenmadsbuffet. Halvpension kan tilkøbes.

Antal personer: 1 person.

Junior-suiter

Junior-suiterne er smukt indrettet i lyst og moderne design. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Skøn siddegruppe både indenfor og på udepladsen. Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse, nogle med havudsigt.

  • I denne værelsestype indgår morgenmadsbuffet. Halvpension kan tilkøbes.

Antal personer: 2 personer.

Større dobbeltværelser

Flotte, lidt større dobbeltværelser indrettet i lyst og moderne design. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Visse værelser har balkon, andre har terrasse.

  • I denne værelsestype indgår morgenmadsbuffet. Halvpension kan tilkøbes.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser indrettet i moderne design. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Nogle balkoner har havudsigt eller delvis havudsigt. Alle terrasser har havudsigt eller delvis har havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser med privat jacuzzi

Superior-værelser i lyst og moderne design med direkte udgang til privat jacuzzi. Sovekomforten er ekstra god med skønne senge og sengetøj af høj kvalitet. Minibar/køleskab og en kaffemaskine (4 kaffekapsler indgår, og hvis der ønskes flere kan disse købes via receptionen). Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med privat jacuzzi eller stor balkon/terrasse med privat jacuzzi (jacuzzien er ikke opvarmet).

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.