Litsa

  • • Nær både strand og centrum
  • • Et hyggeligt lejlighedshotel
  • • Gratis wifi på hotelområdet

Litsa er et enkelt lejlighedshotel med god beliggenhed nær både strand og centrum i Agios Isiodoros lige udenfor Plomari på Lesvos.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Gode senge
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På en lille sidegade nær stranden og centrum af Agios Isodoros ligger lejlighedshotellet Litsa. Her bor du i enkle lejligheder, og hotellet er ideelt egnet til dem, der værdsætter beliggenheden frem for faciliteter. Hotelområdet er hyggeligt og hjemligt. I haven er der et fælles grillområde.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Ingen reception, men ejeren bor i en af lejlighederne på hotellet. Mange trapper og niveauforskelle i hotelområdet. Ca. 200 meter til det lille centrum af Agios Isodoros og ca. 2,5 kilometer til centrum af Plomari. Ved ankomst/afrejse standser transferbussen ca. 200 meter fra hotellet, bagagen transporteres. Lokaltrafik. I højsæsonen kan det bylivet og lyde fra nærliggende diskoteker opfattes som forstyrrende. Hovedvejen skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Ingen.

Alle hoteller i Plomari

Blue Waves Resort

Blue Waves Resort er et dejligt hotel med høj kundetilfredshed beliggende i rolige omgivelser. Hotellet består af flere bygninger omgivet af en flot have. Fra hotellets poolområde har du en dejlig udsigt over havet.

Corali (Lesvos)

Hotel Corali er et familiedrevet hotel, hvor ejeren sørger for at alle trives. Her bor du blot 100 meter fra det krystalklare vand. Et perfekt valg for dig, som vil klare dig selv under ferien.

Irini (Lesvos)

Lejlighedshotellet Irini har mange tilfredse gæster og en god beliggenhed i Plomari. Her bor du i enkle, men fine lejligheder, alle med skøn havudsigt og gratis wifi.

Maria (Lesvos)

Velkommen til lejlighedshotellet Maria, der er en del af vores Apollo Mondo Local-hoteller. Her bor du i fine lejligheder, der alle byder på smuk panoramaudsigt over havet.

Panorama Apartments

Panorama Apartments ligger på en bakke ovenfor Plomari og har hyggelige lejligheder, hvor de fleste har havudsigt. Velkommen til et lejlighedshotel hvor stilheden råder.

Sea Sun

Det hyggelige lejlighedshotel Sea Sun er bygget som en lille by med flere bygninger som alle har gåafstand til poolen, stranden og centrum i Agios Isidoros.

Porto Plomari

Velkommen til Porto Plomari - det nyeste medlem i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kærlighed til områdets historie har vi skabt et unikt boutique hotel i industrielt design med moderne indslag. Hotellet er en destination i sig selv med høj komfort og oplevelser for alle sind.

Sandy Bay

Sandy bay er et fint hotel hvor det hyggelige poolområde er det naturlige samlingspunkt for hotellets gæster. Fra poolområdet har du en skøn udsigt over byen Agios Isidor og havet.

Irini Suites

Nybyggede og fine Irini Suites på Lesvos har pool og moderne lejligheder, alle med havudsigt fra balkonen. Beliggenheden nær havet og en kort gåtur fra centrum af Plomari gør, at hotellet har en perfekt placering.