Maria (Lesvos)

apollo mondo local

  • • Et Apollo Mondo Local-hotel
  • • Høj kundetilfredshed
  • • God beliggenhed

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til lejlighedshotellet Maria, et oplagt medlem af vores Apollo Mondo Local-familie – hoteller med ekstra tilfredse gæster, personlig atmosfære, dejlig beliggenhed og her tager ejerparret Giannis og Maria sig bedst muligt af jer. Her bor du i fine lejligheder, der alle byder på en skøn havudsigt.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 2 personer eller 2-3 personer. 2-værelses superior lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder for 4-5 personer. 4-værelses lejligheder for 4-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Maria er højt beliggende ovenfor Plomari med fantastisk udsigt over havet og byen.

Slap af ved poolen
Her findes et poolområde med pool, børnesektion, solstole og parasoller. Poolhåndklæder indgår. Morgenmaden bestilles fra en menu og leveres til lejligheden, ved poolområdet eller i hotellets have

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er åbent om dagen samt et begrænset tidspunkt om aftenen. På hotellet er der et fælles grillområde, som alle på hotellet kan anvende. Trapper på hotelområdet. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 30 meter fra hotellet, bagagen transporteres, men man skal selv gå det sidste stykke op ad en stejl bakke.

Oplev omgivelserne
Plomaris centrum foregår omkring det lille torv Platanos, og byen er opbygget som et amfiteater rundt om torvet. Græsk atmosfære med uzorior, caféer, taverner og barer. Plomaris strand er ganske lille, men kun få kilometer væk findes stranden Agios Isidoros.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad
Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Wifi indgår

Alle hoteller i Plomari

Corali (Lesvos)

Corali er et familiedrevet hotel, hvor ejeren sørger for at alle trives. Her bor du blot 100 meter fra det krystalklare vand. Et perfekt valg for dig, som vil klare dig selv under ferien.

Irini Lesvos

Lejlighedshotellet Irini Lesvos har mange tilfredse gæster og en god beliggenhed i Plomari. Her bor du i enkle, men fine lejligheder, alle med skøn havudsigt, og du kan desuden bo op til 6 personer i 3-værelses lejlighederne.

Litsa

Litsa er et enkelt lejlighedshotel med god beliggenhed nær både strand og centrum i Agios Isiodoros lige udenfor Plomari på Lesvos.

Panorama Apartments

Panorama Apartments ligger på en bakke ovenfor Plomari og har hyggelige lejligheder, hvor de fleste har havudsigt. Velkommen til et lejlighedshotel hvor stilheden råder.

Porto Plomari

Velkommen til Porto Plomari - det nyeste medlem i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kærlighed til områdets historie har vi skabt et unikt boutique hotel i industrielt design med moderne indslag. Hotellet er en destination i sig selv med høj komfort og oplevelser for alle.

Irini Suites

Irini Suites i Plomari på Lesvos lokker med pool og moderne, veludstyrede lejligheder, alle med havudsigt fra balkonen. Beliggenheden nær havet og en kort gåtur fra centrum af Plomari kunne heller ikke være bedre. I sommersæsonen 2024 er hotellet for gæster over 12 år.

Olive Green Inn

Velkommen til det lille lejlighedshotel Olive Green Inn hvor alle lejligheder har havudsigt og nogle har jacuzzi på terrassen. Hotellet ligger nær Ammoudeli Strand og i gåafstand ligger centrum af Plomari med restauranter, taverner, caféer og havnen.

Blue Waves Resort

Blue Waves Resort er et dejligt lejlighedshotel beliggende i rolige omgivelser. Hotellet består af flere bygninger omgivet af en flot have. Fra hotellets poolområde har du en dejlig udsigt over havet.

Ouzo Villas

Ouzo Villas består af fire fritstående villaer, alle med egen pool. Her kan du nyde omgivelserne, en forfriskende dukkert i poolen og lune aftener på terrassen med god mad og godt selskab. Hver villa har plads til op til syv personer, og du har tre soveværelser og opholdsrum med pejs som kan nydes.

Platanos House

I hjertet af det maleriske område Platanos i Plomari er en traditionel tre-etagers bygning fra det 19. århundrede blevet fuldstændig renoveret i 2022 og omdannet til fire luksuslejligheder i moderne stil, Platanos House. Ønsker du en unik hoteloplevelse, kan vi varmt anbefale dette Apollo Mondo One of a Kind-hotel, der ligger kun få skridt fra den største shoppinggade, det centrale torv og havnen i Plomari.

Sea Sun

Lejlighedshotel Sea Sun er bygget som en lille by med flere bygninger som alle har gåafstand til poolen, stranden og centrum i Agios Isidoros.

Sandy Bay

Sandy bay er et fint hotel hvor det hyggelige poolområde er det naturlige samlingspunkt for hotellets gæster. Fra poolområdet har du en skøn udsigt over byen Agios Isidor og havet. Til den store familie er der familieværelser, der kan rumme op til seks personer. Morgenmadsbuffet indgår.