Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 352 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Placeret ved stranden og den gode service man fik i løbet af ugen. Rengøring var i top.
-
Det var et stille og roligt sted med kort vej til stranden.

Bekræftet køb : 2023-10-22


10 ud af 10

+
Morgenmad, solsengen, hav, udsigt
-
Mere skandinavisk mad , det græske falder ikke alle i smag,

Bekræftet køb : 2023-10-22


10 ud af 10

+
Flotte rammer og gennemført byggeri lige i vandkanten.
-

Bekræftet køb : 2023-10-22


9 ud af 10

+
Design og tæt v vand Roen
-
Ville gerne ha vist man ikke fik værelser når man ankom - ej heller håndklæder. Og man følte man skulle spise frokost og ikke bare kunne sidde m sin velkomst drink. Virkede salgs-agtigt at lade os have det mellemrum. Turen til mytilini - igen havde det været rart med bedre information - a la der er er merpris inkluderet og butikker er lukkede når I kommer så vil være godt at have appetit Ville gerne have vidst at hotel lå med så trafikerede usikre veje - Synes ikke al service personale virkede imødekommende - kvinde i bar virkede direkte ligeglad og som om det var irriterende man var der

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
De fysiske rammer og de søde katte
-
MEGET sløvt og uengageret personale i restauranten og baren.

Bekræftet køb : 2023-10-22


9 ud af 10

+
Utrolig sødt og imødekommende staff. Flot og rent.
-
Hotellet levede op til mine forventninger

Bekræftet køb : 2023-10-15


10 ud af 10

+
Junior suiten og beliggenheden på strandet. Et meget flot hotel.
-
Prisen i restauranterne var dobbelt op i forhold til restauranterne i byen

Bekræftet køb : 2023-10-15


10 ud af 10

+
Omgivelserne👍
-
At man kunne købe maden i restauranten billigerer og flere ville så bruge den.

Bekræftet køb : 2023-10-15


10 ud af 10

+
Der var en dejlig rolig stemning og alt var lækkert og delikat - intet at udsætte på det. Det er mere Lesvos som Ø, der virkede lidt nedslidt og forladt!
-
Hotel persolalet virkede ikke helt professionelle - men søde og rare og meget i mødekommende. Men de kunne gøre så meget mere for at trække niveauet op/virke mere engagerede. Apollo kunne måske også gøre mere ud af at promote deres sportsaktiviteter, ture etc - dette kunne måske gøres ved opslag: dagens gode turide, gode restaurant, must see osv. det hele virkede lidt søvnigt! Hotellet kunne også sælge meget mere i baren, hvis de havde vist DK fodboldskampen på storskærm i haven (lige ved baren!)

Bekræftet køb : 2023-10-15


10 ud af 10

+
Fantastiske forhold, flot og i orden.
-
Der var ikke noget der ikke levede op til mine forventninger.

Bekræftet køb : 2023-10-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

52 bedømmelser
Meget godt
 
33
Godt
 
14
Middel
 
4
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

22-10-2023

af Getterdame Gudhjem, Danmark

Sløv og uengageret personale…

Tjooo, altså… uge 42 er sidste uge i sæsonen på Porto plomari. Måske de sku være stoppet et par uger før. Mage til sløvt og uengageret personale har jeg ikke oplevet siden Østblokken eksisterede. Til gengæld er det et super dejligt hotel, som ligger smukt, men osse dødssygt. Gåturen til plomari på ca. 1,5 km foregår ad en befærdet smal vej - og for enden møder man plomari som er pænt smadret og det som Apollo kalder “autentisk”. UNDGÅ at spise fisk og skaldyr udenfor højsæsonen - prøvede ihærdigt et par gange, gør det aldrigaldrig igen - alt var hevet op af en fryser og tilberedt til usmagelighed! Hotellet ku godt have en lille kiosk, så man ikke behøvede at bevæge sig ud på den smalle befærdede vej for at købe en pose nødder. Morgenmaden var en 4,5 ud af 10 - tørt brød, underkrydderede varme retter, ingen variation, dårlig kaffe - på den anden side var frokosten for dyr og for kedelig. Ingen tvivl om at de prøver på Porto plomari - det er bare somom der mangler en voksen til at tage styring, stilling og til liiiige skrue op for kvaliteten.

 
19-09-2023

af Explorer599022

Dårlig indcheckning og udcheckning på hotellet

Ankomst Efter en lang tid undervejs fra kl 03.15 ankom vi til hotellet ca kl 12.00 græsk tid. Dog kunne ingen nye gæster få udleveret nøglekort før kl 14.30 (tidligst). Med den kø det skabte fik vi først vores værelse noget senere. Vi står/sidder altså i varmen uden adgang til skiftetøj eller håndklæder efter altså 12-13 timers rejse. Det er uhørt ringe at Apollo som har hotellet (nok alle gæster er Apollo gæster og nøglekortet bærer Apollos navn) ikke kan påvirke hotellet til succesiv udlevering af nøglekort i en rækkefølge der følger når værelserne bliver klar. Vi havde "fornøjelsen" af at se udskiftning af gæster søndagen efter vores ankomst - vi havde 14 dage. Stort set alle værelser i blok B og C var klar til nye gæster inden kl 12.00, formentlig også andre bygninger. Så med lidt smidighed fra hotellet eller lidt krav fra Apollo burde det være muligt at finde en praktisk løsning på den problematik så nye gæster ikke unødigt skal være på farten i så mange timer. Hele første dag er jo på den måde spild. Afrejse. Afrejsen fra hotellet om at skulle forlade vores værelser kl 06.30 hører heller ingen steder hjemme når tiden skal bruges i lufthavnen. Vi kørte fra hotellet kl 07.15 og var i lufthavnen kl 08.15. Altså små 3 timer før afgang. Også her kunne 1 time mere til en rolig morgenmad eller tid på værelset være rart. Min poiente er mest at Apollo gør noget ved disse processer og sætter kunden/gæsten i centrum.

 
08-08-2023

af Dennis_G1234 Hillerød, Danmark

Super lækkert hotel og med en enkelt dråbe malurt i bægeret til Apollo.

ALT var virkelig godt og flot på dette hotel. Tydeligt at se at det stadig er et nyt hotel. (Åbnede i 2021) Og når ejeren af hotellet selv vælger at bo det, så fordre det for at det er godt. Hvis der skal en enkelt dråbe malurt eller to i bægeret, så er det, at når man bevidst bruger tid sammen med en Apollo medarb for at sikre sig den type værelse man ønsker sig (værelse i to etager med delvis havudsigt), så forventer jeg også at den information bliver givet videre. Vi fik IKKE et værelse som ønsket og betalt for. Ikke godt nok Apollo. Da jeg talte med hotelchefen (ikke at forveksle med ejeren) så blev det også nævnt, at det er her de får de fleste henvendelser fra sure gæster. “Apollo snyder på vægtskålen og oversælger ek.vis en havudsigt der ikke er der”. Så ud over dette og det faktum at sæderne i bussen vi blev hentet i, mere end manglede polstring og at det er ærgerligt, at Apollo ligger to dagsturer samme ugedag (onsdag) som vi gerne vil have været på, så er det et meget lækkert og pænt hotel. Bestil bestil bestil….og blot vær obs på, at I nu også får det værelse I har betalt for. /Dennis

 
06-08-2023

af Christine Laurb... J

Fantastisk flot hotel.

Fantastisk flot hotel med den fineste beliggenhed. Dejlige rummelige værelser som er smagfuldt indrettet. Vi fik et værelse med terrasse og havudsigt som lå lige ud til vandet. Flot pool - som vi dog kun benyttede en enkelt gang. Vi foretrak havet. Godt udvalg til morgenmad. Dog ærgerligt man ikke kunne spise i rest. om aftenen medmindre man havde halfboard eller skulle betale 28 € pr. Pers. for buffet. Plomari by er skøn, autentisk og hyggelig og der er masser af gode små rest. Vi tog en taxa dertil til 5 €. Sødt og venligt personale alle steder på hotellet.

 
11-10-2022

af Ida2100 København, Danmark

Ren afslapning

Dejligt hotel med de skønneste omgivelser samt udsigt. Lækre nye værelser og er enormt venligt personale:)) Maden på selve hotellet, var en smule dyr i forhold til kvaliteten, men til gengæld er der en virkelig billig og god restaurant med lokal mad nede i den nærliggende by!