Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected

Vi er stolte af alle vores hoteller. Men at Apollo Mondo Selected er specielt, kan du høre på navnet. Her har vi hævet niveauet på det meste - standard, beliggenhed, service, udvalget af aktiviteter - alt, som du elsker og som højner helhedsoplevelsen. Det er hoteller, som er årsag til at rejse bare i sig selv. Og så har vi tilføjet endnu mere atmosfære og ting at tage sig til. Disse hoteller er både for voksne par og familier, og her er alt, hvad du elsker. Og lidt mere til.

Se alle Mondo Selected hoteller her

Apollo Mondo Selected:

  • Høj standard
  • God beliggenhed
  • Yoga flere gange om ugen
  • Gratis fitness-faciliteter & wifi
  • Direkte transfer til og fra hotellet

Se alle Apollo Mondo-hoteller


Morgenyoga på Apollo Mondo Selected

Kombinér ferien med træning

Har du lyst til at kombinere ferien med aktiviteter? På Apollo Mondo Selected har du flere muligheder for træning og motion. Her tilbydes yoga flere gange om ugen, og vi har bl.a. holdtræninger med skandinavisktalende instruktører. For dig som hellere vil træne selv, har vi et kvalitetssikret fitness på hotellet og Urban Tribes har kortlagt de bedste cykel- og løberuter i området omkring hotellet. Alle aktiviteter indgår og der er også gåstave samt cykel- og løbevogne, som du kan låne mod et depositum i receptionen. Tider og aktuelt ugeprogram finder du på hotelværelset.

Mondo Café på Apollo Mondo Selected

Mondo Café

På Apollo Mondo Selected findes der altid en Mondo Café – en skøn oase for afslapning. Her har vi samlet friske juicer, lokale delikatesser og vine af høj kvalitet. Desuden har kaffespecialisten Johan & Nyström uddannet cafepersonalet i kunsten i at fremstille en rigtig god kop kaffe. På Mondo Café kan du tage en pause fra solen eller efter træningen.  
  
Bemærk venligst at Mondo Café i øjeblikket ikke er tilgængelig på Napa Mermaid Hotels & Suites.

Svømmeskole på alle Apollo Mondo Selected-hoteller

Svømmeskole

På flere Apollo Mondo Selected-hoteller kan du finpudse din svømmeteknik. Svømmeskolen ledes af professionelle og skandinavisktalende svømmeinstruktører Der findes daglig svømmeskole for børn fra 4 år, crawl-kurser for voksne og børn over 12 år samt privatlektioner for både børn og voksne.

Se kurser og priser her

Club Polly & Mino – Apollos børneklub

Club Polly & Mino

På flere af vores Apollo Mondo Selected-hoteller findes der en Club Polly & Mino - Apollos egen børneklub med uddannet, skandinavisktalende personale. Det er et sjovt sted for alle vores må gæster, hvor de kan finde nye venner, spille spil og lege. 

Læs mere om Club Polly & Mino her

Rejs med børn

Alle Apollo Mondo Selected hoteller har børnesektion i poolen eller opvarmet børnepool. Rejser du med små børn, så kan du booke børneseng og stol samtidig med at du bestiller rejsen, eller tilføje det under Din Booking.


Vælg dit land og destination

Klassificering

Pris

Afstand til strand

Afstand til centrum

Komplekset skal have/tilbyde

Sol & bad

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype