Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected er hoteller af høj standard og tilbyder det lille ekstra. Hotellerne er specielt udvalgt for at gøre din ferie komplet med både træning og afslapning. De ligger ofte lige ved stranden og har masser af faciliteter. Prøv morgenyoga, golf, forfriskende svømmeture i havet, frokost med skøn udsigt, holdtræning eller langsomme dage ved poolen eller stranden - perfekt til en skøn ferie!

Træn på ferien

Det skal være let at holde sig i form på ferien. På alle vores Apollo Mondo Selected-hoteller findes flotte fitness-lokaler med udstyr, så du kan holde formen ved lige. Der er også ofte kort over områdets bedste cykel- og løberuter. Efter træningen venter der friskbrygget kaffe, en frisk juice eller en lokal delikatesse på Mondo Coffee - vores lille oase i solen.

En ferie for hele familien

Apollo Mondo Selected er hoteller for hele familien. Her finder du legeplads og i legerummet Pollynesien, kan børnene møde nye venner. Fem dage om ugen er der Polly & Mino Playtime i Pollynesien sammen med skandinavisktalende personale. Alle Apollo Mondo Selected-hoteller har børnesektion i poolen eller opvarmet børnepool, og vi tilbyder også svømmekurser med skandinavisktalende instruktører.

Altid på Apollo Mondo Selected:

Charterresor med ApolloHøj standard

Charterresor med ApolloGod beliggenhed

Charterresor med ApolloMorgenyoga fem dage om ugen

Charterresor med ApolloGratis fitness og wifi

Charterresor med ApolloSvømmekurser

Charterresor med ApolloGratis Polly & Mino Playtime

Se alle Apollo Mondo-hoteller


Aktiv ferie

Har du lyst til at kombinere ferien med aktiviteter? På Apollo Mondo Selected har du flere muligheder for træning og motion. Her starter dagen med yoga fem gange om ugen, og vi har bl.a. holdtræninger med skandinavisktalende instruktører. For dig som hellere vil træne selv, har vi et kvalitetssikret fitness på hotellet og Peak Performance har kortlagt de bedste cykel- og løberuter i området omkring hotellet. Alle aktiviteter indgår og der er også gåstave samt cykel- og løbevogne, som du kan låne mod et depositum i receptionen. Tider og aktuelt ugeprogram finder du på hotelværelset.

Mondo Coffee

På Apollo Mondo Selected findes der altid Mondo Coffee – en skøn oase for afslapning. Her har vi samlet friske juicer, lokale delikatesser og vine af høj kvalitet. Desuden har kaffespecialisten Johan & Nyström uddannet cafepersonalet i kunsten i at fremstille en rigtig god kop kaffe. På Mondo Coffee kan du tage en pause fra solen eller efter træningen.


Sjov for børnene

Legerummet og Polly & Mino Playtime

Legerummet Pollynesien er et sjovt sted for alle vores må gæster, hvor de kan finde nye venner, spille spil og lege. Fem dage om ugen er Pollynesien legerummet bemandet. Her venter to timer med Polly & Mino Playtime med skandinavisktalende personale. Med leg og sjov lærer vi en masse nye ting om bl.a. landet, vi er på besøg hos. Alle børn er velkomne, og det koster ikke ekstra at være med.

Svømmeskole

På alle Apollo Mondo Selected-hoteller kan du finpudse din svømmeteknik. Svømmeskolen ledes af professionelle svømmeinstruktører uddannet efter Det Svenske Svømmeforbunds pædagogik, og de er skandinavisktalende. Der findes daglig svømmeskole for børn fra 4 år, crawl-kurser for voksne og børn over 12 år samt privatlektioner for både børn og voksne.

Se kurser og priser her

En nemmere ferie

Let at rejse med børn

Jer som rejser med små børn kan booke klapvogn, børnestol og børneseng i forvejen. Book hele børnepakken eller enkelte dele af den, mens du booker rejsen, eller bestil efterfølgende ved at logge på Min booking.

Lej bil - få mere ud af din rejse

En udlejningsbil er perfekt til at opleve rejsemålet på egen hånd og opleve skjulte steder, der gør rejsen mindeværdig. Book din udlejningsbil gennem Apollo, så er du garanteret en bil, når du kommer frem.


Vælg dit land og destination

Klassificering

Afstand til strand

Afstand til centrum

Komplekset skal have/tilbyde

Sol & bad

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype

Pris