Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected

Vi er stolte af alle vores hoteller. Men at Apollo Mondo Selected er specielt, kan du høre på navnet. Her har vi hævet niveauet på det meste - standard, beliggenhed, service, udvalget af aktiviteter - alt, som du elsker og som højner helhedsoplevelsen. Det er hoteller, som er årsag til at rejse bare i sig selv. Og så har vi tilføjet endnu mere atmosfære og ting at tage sig til. Apollo Mondo Selected er alt, hvad du elsker. Og en lille smule mere.

Se alle Mondo Selected hoteller her

Apollo Mondo Selected:

  • Høj standard
  • God beliggenhed
  • Yoga flere gange om ugen
  • Gratis fitness-faciliteter & wifi
  • Direkte transfer til og fra hotellet*

*) for rejser med rutefly er direkte transfer ikke garanteret.


Morgenyoga på Apollo Mondo Selected

Kombinér ferien med træning

Har du lyst til at kombinere ferien med aktiviteter? På Apollo Mondo Selected har du flere muligheder for træning og motion. Her tilbydes yoga flere gange om ugen, og vi har bl.a. holdtræninger med skandinavisktalende instruktører. For dig som hellere vil træne selv, har vi et kvalitetssikret fitness på hotellet. Alle aktiviteter indgår. Tider og aktuelt ugeprogram finder du på hotelværelset.

Mondo Café på Apollo Mondo Selected

Mondo Café

På Apollo Mondo Selected findes der altid en Mondo Café – en skøn oase for afslapning. Her har vi samlet friske juicer, lokale delikatesser og vine af høj kvalitet. Desuden har kaffespecialisten Johan & Nyström uddannet cafepersonalet i kunsten i at fremstille en rigtig god kop kaffe. På Mondo Café kan du tage en pause fra solen eller efter træningen.  
  
Bemærk venligst at Mondo Café i øjeblikket ikke er tilgængelig på Napa Mermaid Hotels & Suites.


Vælg dit land og destination

Klassificering

Pris

Afstand til strand

Afstand til centrum

Hotellet skal have/tilbyde

Pool & strand

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype