Sandy Bay

  • • Skøn udsigt over byen Agios Isidor
  • • Hyggeligt poolområde
  • • Gratis wifi

Sandy bay er et fint hotel hvor det hyggelige poolområde er det naturlige samlingspunkt for hotellets gæster. Fra poolområdet har du en skøn udsigt over byen Agios Isidor og havet. Til den store familie er der familieværelser, der kan rumme op til seks personer. Morgenmadsbuffet indgår.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 4-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Når personalet kom, var de glade og meget venlige. Udsigten fra poolområdet. Reception og spiseom...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 30 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sandy Bay har et fint poolområde med solstole og parasoller. Poolbaren serverer enkle retter og en restaurant som serverer veltillavede lokale retter.

Gratis wifi på fællesområder. Receptionen er åben kl. 07.00-24.00. Trapper indenfor hotelområdet og en lang stejl bakke op til hotellet. Ca. 100 meter til byen Agios Isidoros og ca 2,5 kilometer til Plomari. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 200 meter fra hotellet, bagagen transporteres.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Plomari

Corali (Lesvos)

Hotel Corali er et familiedrevet hotel, hvor ejeren sørger for at alle trives. Her bor du blot 100 meter fra det krystalklare vand. Et perfekt valg for dig, som vil klare dig selv under ferien.

Irini (Lesvos)

Lejlighedshotellet Irini har mange tilfredse gæster og en god beliggenhed i Plomari. Her bor du i enkle, men fine lejligheder, alle med skøn havudsigt.

Litsa

Litsa er et enkelt lejlighedshotel med god beliggenhed nær både strand og centrum i Agios Isiodoros lige udenfor Plomari på Lesvos.

Maria (Lesvos)

Velkommen til lejlighedshotellet Maria, der er en del af vores Apollo Mondo Local-hoteller. Her bor du i fine lejligheder, der alle byder på smuk panoramaudsigt over havet.

Panorama Apartments

Panorama Apartments ligger på en bakke ovenfor Plomari og har hyggelige lejligheder, hvor de fleste har havudsigt. Velkommen til et lejlighedshotel hvor stilheden råder.

Porto Plomari

Velkommen til Porto Plomari - det nyeste medlem i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kærlighed til områdets historie har vi skabt et unikt boutique hotel i industrielt design med moderne indslag. Hotellet er en destination i sig selv med høj komfort og oplevelser for alle.

Irini Suites

Irini Suites på Lesvos har pool og moderne lejligheder, alle med havudsigt fra balkonen. Beliggenheden nær havet og en kort gåtur fra centrum af Plomari gør, at hotellet har en perfekt placering.

Platanos House

I hjertet af det maleriske område Platanos i Plomari er en traditionel tre-etagers bygning fra det 19. århundrede blevet fuldstændig renoveret i 2022 og omdannet til fire luksuslejligheder i moderne stil, Platanos House. Hotellet ligger kun få skridt fra den største shoppinggade, det centrale torv og havnen i Plomari. Ammoudeli-stranden ligger kun 400 meter væk.

Olive Green Inn

Velkommen til det lille lejlighedshotel Olive Green Inn hvor alle lejligheder har havudsigt og mange har jacuzzi på terrassen. Hotellet bliver renoveret frem til sommeren 2023, ligger nær Ammoudeli Strand og i gåafstand ligger centrum af Plomari med restauranter, taverner, caféer og havnen.

Blue Waves Resort

Blue Waves Resort er et dejligt lejlighedshotel med høj kundetilfredshed beliggende i rolige omgivelser. Hotellet består af flere bygninger omgivet af en flot have. Fra hotellets poolområde har du en dejlig udsigt over havet.

Sea Sun

Lejlighedshotel Sea Sun er bygget som en lille by med flere bygninger som alle har gåafstand til poolen, stranden og centrum i Agios Isidoros.