Sea Sun

  • • Hyggeligt personale
  • • Rolige omgivelser
  • • Gratis wifi på fælles områder

Det hyggelige lejlighedshotel Sea Sun er bygget som en lille by med flere bygninger som alle har gåafstand til poolen, stranden og centrum i Agios Isidoros.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder i etage for 4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fred og ro og dejlige omgivelser. Fantastisk familie som har stedet!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 26 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Poolområde med solstole og parasoller. Poolbar som tilbyder enkle måltider. Poolbaren fungerer også som reception.

Gratis wifi på fællesområder. Trapper indenfor hotelområdet. Gratis parkering til lejebil. Ved ankomst/afrejse standser transferbussen ca. 500 meter fra hotellet. Der er ca. 900 meter til byen Agios Isidoros og 3,5 kilometer til Plomari.

Måltider

Ingen.

Alle hoteller i Plomari

Blue Waves Resort

Blue Waves Resort er et dejligt hotel med høj kundetilfredshed beliggende i rolige omgivelser. Hotellet består af flere bygninger omgivet af en flot have. Fra hotellets poolområde har du en dejlig udsigt over havet.

Corali (Lesvos)

Hotel Corali er et familiedrevet hotel, hvor ejeren sørger for at alle trives. Her bor du blot 100 meter fra det krystalklare vand. Et perfekt valg for dig, som vil klare dig selv under ferien.

Irini (Lesvos)

Lejlighedshotellet Irini har mange tilfredse gæster og en god beliggenhed i Plomari. Her bor du i enkle, men fine lejligheder, alle med skøn havudsigt og gratis wifi.

Litsa

Litsa er et enkelt lejlighedshotel med god beliggenhed nær både strand og centrum i Agios Isiodoros lige udenfor Plomari på Lesvos.

Maria (Lesvos)

Velkommen til lejlighedshotellet Maria, der er en del af vores Apollo Mondo Local-hoteller. Her bor du i fine lejligheder, der alle byder på smuk panoramaudsigt over havet.

Panorama Apartments

Panorama Apartments ligger på en bakke ovenfor Plomari og har hyggelige lejligheder, hvor de fleste har havudsigt. Velkommen til et lejlighedshotel hvor stilheden råder.

Porto Plomari

Velkommen til Porto Plomari - det nyeste medlem i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kærlighed til områdets historie har vi skabt et unikt boutique hotel i industrielt design med moderne indslag. Hotellet er en destination i sig selv med høj komfort og oplevelser for alle sind.

Sandy Bay

Sandy bay er et fint hotel hvor det hyggelige poolområde er det naturlige samlingspunkt for hotellets gæster. Fra poolområdet har du en skøn udsigt over byen Agios Isidor og havet.

Irini Suites

Nybyggede og fine Irini Suites på Lesvos har pool og moderne lejligheder, alle med havudsigt fra balkonen. Beliggenheden nær havet og en kort gåtur fra centrum af Plomari gør, at hotellet har en perfekt placering.