Irini Suites

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Irini Suites i Plomari på Lesvos lokker med pool og moderne, veludstyrede lejligheder, alle med havudsigt fra balkonen. Beliggenheden nær havet og en kort gåtur fra centrum af Plomari kunne heller ikke være bedre. I sommersæsonen 2024 er hotellet for gæster over 12 år.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer. 1-værelses lejligheder i etage for2 personer eller 2-4 personer. 2-værelses lejligheder for 2 personer eller 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det var en dejlig lejlighed, og man følte sig velkommen. Værtinden var utrolig sød.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 7 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Irini Suites venter et hyggeligt lille poolområde med pool og solterrasse med solstole, parasoller og poolhåndklæder inkluderet.

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er åben i dagtimerne. Fra lejlighedshotellet kommer man, via en stejl bakke, ned til et klippebassin, og til venstre er der en lille grusstrand, hvor man kan bade. I lavsæsonen er omgivelserne meget stille, men i højsommeren åbner et diskotek i kort afstand fra hotellet og støj derfra kan opfattes som forstyrrende i weekenderne. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 500 meter fra Irini Suites, bagagen transporteres til hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2024 er 1-værelses lejligheder i etage og 2-værelses lejligheder for 2 personer. Desuden er hotellet for gæster over 12 år.

Alle hoteller i Plomari

Corali (Lesvos)

Corali er et familiedrevet hotel, hvor ejeren sørger for at alle trives. Her bor du blot 100 meter fra det krystalklare vand. Et perfekt valg for dig, som vil klare dig selv under ferien.

Irini Lesvos

Lejlighedshotellet Irini Lesvos har mange tilfredse gæster og en god beliggenhed i Plomari. Her bor du i enkle, men fine lejligheder, alle med skøn havudsigt, og du kan desuden bo op til 6 personer i 3-værelses lejlighederne.

Litsa

Litsa er et enkelt lejlighedshotel med god beliggenhed nær både strand og centrum i Agios Isiodoros lige udenfor Plomari på Lesvos.

Maria (Lesvos)

Velkommen til lejlighedshotellet Maria, et oplagt medlem af vores Apollo Mondo Local-familie – hoteller med ekstra tilfredse gæster, personlig atmosfære, dejlig beliggenhed og her tager ejerparret Giannis og Maria sig bedst muligt af jer. Her bor du i fine lejligheder, der alle byder på en skøn havudsigt.

Panorama Apartments

Panorama Apartments ligger på en bakke ovenfor Plomari og har hyggelige lejligheder, hvor de fleste har havudsigt. Velkommen til et lejlighedshotel hvor stilheden råder.

Porto Plomari

Velkommen til Porto Plomari - det nyeste medlem i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kærlighed til områdets historie har vi skabt et unikt boutique hotel i industrielt design med moderne indslag. Hotellet er en destination i sig selv med høj komfort og oplevelser for alle.

Olive Green Inn

Velkommen til det lille lejlighedshotel Olive Green Inn hvor alle lejligheder har havudsigt og nogle har jacuzzi på terrassen. Hotellet ligger nær Ammoudeli Strand og i gåafstand ligger centrum af Plomari med restauranter, taverner, caféer og havnen.

Blue Waves Resort

Blue Waves Resort er et dejligt lejlighedshotel beliggende i rolige omgivelser. Hotellet består af flere bygninger omgivet af en flot have. Fra hotellets poolområde har du en dejlig udsigt over havet.

Ouzo Villas

Ouzo Villas består af fire fritstående villaer, alle med egen pool. Her kan du nyde omgivelserne, en forfriskende dukkert i poolen og lune aftener på terrassen med god mad og godt selskab. Hver villa har plads til op til syv personer, og du har tre soveværelser og opholdsrum med pejs som kan nydes.

Platanos House

I hjertet af det maleriske område Platanos i Plomari er en traditionel tre-etagers bygning fra det 19. århundrede blevet fuldstændig renoveret i 2022 og omdannet til fire luksuslejligheder i moderne stil, Platanos House. Ønsker du en unik hoteloplevelse, kan vi varmt anbefale dette Apollo Mondo One of a Kind-hotel, der ligger kun få skridt fra den største shoppinggade, det centrale torv og havnen i Plomari.

Sea Sun

Lejlighedshotel Sea Sun er bygget som en lille by med flere bygninger som alle har gåafstand til poolen, stranden og centrum i Agios Isidoros.

Sandy Bay

Sandy bay er et fint hotel hvor det hyggelige poolområde er det naturlige samlingspunkt for hotellets gæster. Fra poolområdet har du en skøn udsigt over byen Agios Isidor og havet. Til den store familie er der familieværelser, der kan rumme op til seks personer. Morgenmadsbuffet indgår.