Phuket Graceland Resort & Spa

Phuket Graceland Resort & Spa har flere store poolområder med børnepools, jacuzzier og swim up-barer. Her kan du slappe af og nyde smagen og aromaerne fra det thailandske køkken. Den fine sandstrand i Paton ligger en kort gåtur fra hotellet, og i nærheden ligger store shoppingcentre og natmarkeder.

Messerabat!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person til dette rejsemål i afrejseperioden 1/5 2024-31/3 2025.  Book senest den 25. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger i perioden 19-25/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser med adgang til pool for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Phuket Graceland Resort & Spa har tre poolområder. Et poolområde med pool med børnesektion, poolområde med pool og separat børnepool og pool på taget med flot udsigt over hotellet og havet. Den ene pool har også en jacuzzi. Poolbar og poolbar. Solstole, parasoller og poolhåndklæder er inkluderet.

Phuket Graceland Resort & Spa har flere restauranter og barer. Bua Luang serverer morgenmadsbuffet, og à la carte-restauranten Sunset serverer internationale retter samt lokale delikatesser. I restauranten Grace Bar & Grill serveres både retter fra Middelhavet og retter fra det thailandske køkken. Hvis du har lyst til belgisk øl, belgiske kager og mad, serveres det i Sunset Beer Café. Hotellet har fire barer, heraf to poolbarer, en lobbybar og en Sky Bar.

Stort fitnessrum. Bowling med otte baner, mod betaling. Billard mod betaling. Forskellige former for massage mod betaling. Børneklub i hotellets regi for børn op til 12 år med engelsktalende personale.

Gratis wifi på hele hotellet. Ca. 50 meter til stranden. Trafikeret vej skal krydses for at komme stranden. To kilometer til Jungceylon Shopping Center i Patong.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og frokost eller middag i Sunset Beer Café eller i Grace Bar & Grill)
  • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Bualuang, kl. 06.00-10.30
  • Frokost (fast menu) i restauranterne Sunset Beer Café eller i Grace Bar & Grill, kl. 12.00-15.00
  • Middag (fast menu) i restauranterne Sunset Beer Café eller i Grace Bar & Grill, kl. 18.00-21.00
  • Middag - fast menu eller buffet i restautanten The Flavor, kl. 18.00-22.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 09.00-21.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.