Fakta om Phuket

Spis ude:

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 80 DKK pr. person. En øl koster ca. 18 DKK.

Transfer:

Fra Phukets lufthavn til Karon Beach, Kata Beach og Kata Noi Beach ca. 1-1,5 time. Til Kamala Beach tager det ca. 45 minutter. Til Thalang ca. 30 min. Til Bangtao ca. 20 minutter. Til Nai Harn ca. 2 timer. Alle transfertider er med bus og rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Fantastiske og lange strande med finkornet, lyst sand. Nogle strande er lavvandede. Tidevand og stærke understrømme kan forekomme.

Mange strande i Thailand er røgfri, og på Patong Beach er rygning ikke tilladt.

Forlystelser:

Stort og varieret udbud i Patong Beach med flere hundrede restauranter, barer og dansesteder. Karon Beach og Kata Beach er roligere.

Transport:

Lokalbusser. Tuk tuk-taxi og knallert-taxi. Tuk tuk på Patong koster ca. 25 DKK og mellem Patong- og Karon Beach er prisen ca. 45 DKK. Nogle hoteller har egen busservice. Thailand har venstretrafik.

Sport:

Phuket og det omkringliggende området, tilbyder gode muligheder for dykning og har fascineret dykkere fra hele verden i mange år. Similian Island regnes for at være en af verdens bedste dykkersteder. Apollo samarbejder med et dykkercenter, der tilbyder mulighed for dykning og kurser af alle slags. Der er også mulighed for snorkel-ture til Sydthailands bedste strande. Desuden ligger der 5 golfbaner på øen og her findes også al slags vandsport.

Værd at vide:

Aircondition og deponering er ofte inkluderet på hotellerne. Evt. gebyr for aircondition og deponering betales direkte til hotellet. Bemærk venligst at det er almindeligt, at hotellet opkræver et depositum for minibaren, når du tjekker ind.