Fakta om Phuket

Transfer:

Transfer fra Phuket Lufthavn til Bangtao Beach, Kamala Beach og Surin Beach tager omkring 45 minutter. Transfer til Karon Beach, Kata Beach, Kata Noi Beach tager omkring 1-1,5 time. Transfer til Nai Harn Beach tager omkring 2 timer.

Strande:

Fantastiske og lange strande med finkornet, lyst sand. Nogle strande er lavvandede. Tidevand og stærke understrømme kan forekomme.

Mange strande i Thailand er røgfri, og på Patong Beach er rygning ikke tilladt.

Forlystelser:

Stort og varieret udbud i Patong Beach med flere hundrede restauranter, barer og dansesteder. Karon Beach og Kata Beach er roligere.

Transport:

Lokalbusser. Tuk tuk-taxi og knallert-taxi. Tuk tuk i Patong koster ca. 25 DKK og mellem Patong og Karon Beach er prisen ca. 45 DKK. En tuk tuk omkring Kata og Karon koster ca. 45 DKK og mellem Karon eller Kata til Patong koster ca. 80 DKK. Nogle hoteller har egen busservice. Thailand har venstretrafik.

Sport:

Phuket og det omkringliggende området, tilbyder gode muligheder for dykning og har fascineret dykkere fra hele verden i mange år. Similian Island regnes for at være en af verdens bedste dykkersteder. Apollo samarbejder med et dykkercenter, der tilbyder mulighed for dykning og kurser af alle slags. Der er også mulighed for snorkel-ture til Sydthailands bedste strande. Desuden ligger der 5 golfbaner på øen og her findes også al slags vandsport.

Værd at vide:

Aircondition og deponering er ofte inkluderet på hotellerne. Evt. gebyr for aircondition og deponering betales direkte til hotellet. Bemærk venligst at det er almindeligt, at hotellet opkræver et depositum for minibaren, når du tjekker ind.