Rejser til Kata Beach

Kata Beach er:

  • • Omgivet af rig vegetation
  • • Strande med hvidt fin sand

Lokal Service

På rejsemål med Local Service repræsenteres Apollo af vores lokale engelsktalende samarbejdspartner. Du kan også kontakte os døgnet rundt via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo Service Line. Aktuelt telefonnummer fås via sms kort før afrejse.

Flyv med nogle af verdens bedste flyselskaber!

På Phukets sydvestkyst ligger Kata Beach. I behagelig afstand til havet ligger store og små hoteller, perfekt for dig, som ønsker en afslappende ferie nær stranden.Fakta om Kata Beach

Transfer

Fra Phukets lufthavn til Kata Beach tager ca. 1-1,5 time.

Strande

Hvide og finkornede sandstrande.

Mange strande i Thailand er røgfri, og på f.eks. Patong Beach er rygning ikke tilladt.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 29°c
feb 30°c
mar 30°c
apr 30°c
maj 30°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 29°c
7,2 ud af 10 Kata Beach
Vores gæsters vurdering, Baseret på 30 anmeldelser

Andre byer Phuket

Thalang

Rejsen til Thalang er en rejse for både krop og sjæl. Her bor du nemlig på Thanyapura Sports Hotel - et sportshotel i absolut topklasse når det kommer til træning. Eliteudøvere, søndagsmotionister og familier der interesserer sig for træning – alle får sin lyst mættet.

Karon Beach

Søger du en rolig ferie, men også shopping og restauranter indenfor rækkevidde er Karon Beach et godt valg. Den brede sandstrand er en af Phukets længste med skønt turkist vand og gyldent sand. I centrum er er der butikker og forlystelser, og ønsker du et større udbud ligger Patong og Phuket by tæt på.

Bangtao Beach

Bangtao Beach er en rolig perle på det nordvestlige Phuket. Den kilometerlange sandstrand indbyder til skønne gåture med magiske solnedgange. Bangtao Beach passer til dig der ønsker en ferie med fuldstændig afslapning.

Nai Harn Beach

Nai Harn Beach er den sydligste strand på Phukets vestkyst og passer til dig, der ønsker en ferie i en eksklusiv atmosfære med dejlige hoteller og en stor marina. Nau Harn Beach er en af Phukets smukkeste og bedste strande med sit hvide finkornede sand og krystalklare vand. Desuden er solnedgangen her kendt for sin skønhed.

Kata Noi Beach

Kata Noi er en af Phukets mindre kendte strande og en af de hyggeligste. Stranden ligger i en bugt med lyst finkornet sand og dejligt vand. Kata Noi er et godt udgangspunkt for et besøg til de lidt mere livlige byer.