Thalang

  • • En rejse for krop og sjæl
  • • Sportsaktiviteter og en helseklub

Lokal Service

På rejsemål med Local Service repræsenteres Apollo af vores lokale engelsktalende samarbejdspartner. Du kan også kontakte os døgnet rundt via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo Service Line. Aktuelt telefonnummer fås via sms kort før afrejse.

Flyv med nogle af verdens bedste flyselskaber!

Rejsen til Thalang er en rejse for både krop og sjæl. Her bor du nemlig på Thanyapura Sports Hotel - et sportshotel i absolut topklasse når det kommer til træning. Eliteudøvere, søndagsmotionister og familier der interesserer sig for træning – alle får sin lyst mættet.Fakta om Thalang

Strande

Nærmeste strand er ca. 12 km væk.

For at bevare Thailands natur og strande er det besluttet at følge den strandbeskyttelseslov, der findes, strengere. Det betyder, at det er forbudt at leje solstole og parasoller på strandene. Mange strande i Thailand er røgfri, og på Patong Beach er det for eksempel ikke tilladt at ryge.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 30°c
feb 30°c
mar 31°c
apr 31°c
maj 30°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 30°c
dec 30°c

Andre byer Phuket

Kata Beach

På Phukets sydvestkyst ligger Kata Beach. I behagelig afstand til havet ligger store og små hoteller, perfekt for dig, som ønsker en afslappende ferie nær stranden.

Karon Beach

Søger du en rolig ferie, men også shopping og restauranter indenfor rækkevidde er Karon Beach et godt valg. Den brede sandstrand er en af Phukets længste med skønt turkist vand og gyldent sand. I centrum er er der butikker og forlystelser, og ønsker du et større udbud ligger Patong og Phuket by tæt på.

Bangtao Beach

Bangtao Beach er en rolig perle på det nordvestlige Phuket. Den kilometerlange sandstrand indbyder til skønne gåture med magiske solnedgange. Bangtao Beach passer til dig der ønsker en ferie med fuldstændig afslapning.

Nai Harn Beach

Nai Harn Beach er den sydligste strand på Phukets vestkyst og passer til dig, der ønsker en ferie i en eksklusiv atmosfære med dejlige hoteller og en stor marina. Nau Harn Beach er en af Phukets smukkeste og bedste strande med sit hvide finkornede sand og krystalklare vand. Desuden er solnedgangen her kendt for sin skønhed.

Kata Noi Beach

Kata Noi er en af Phukets mindre kendte strande og en af de hyggeligste. Stranden ligger i en bugt med lyst finkornet sand og dejligt vand. Kata Noi er et godt udgangspunkt for et besøg til de lidt mere livlige byer.