Thalang

  • • En rejse for krop og sjæl
  • • Sportsaktiviteter og en helseklub

Lokal service

På rejsemål med lokal service har Apollo intet personale, men vi repræsenteres af vores lokale, engelsktalende samarbejdspartnere. Aktuelt telefonnummer står på billetten.

Rejsen til Thalang er en rejse for både krop og sjæl. Her bor du nemlig på et sportshotel i absolut topklasse med et enormt udbud af sportsaktiviteter og en helseklub med skønne behandlinger. Eliteudøvere og søndagsmotionister – alle får sin lyst mættet i Thalang. Hvorfor ikke starte ferien med en sol- og badeferie i Phuket eller Khao Lak og slutte af med en træningsuge på Thanyapura Sport Hotel i Thalang.

Populære hoteller Thalang


Fakta om Thalang

Restauranter

Restauranten Divine ligger i hotellets sportsklub, og serverer retter fra det thailandske og internationale køkken. Her kan du også nyde økologisk mad og drikke helsejuice.

Strande

Nærmeste strand er ca. 2 km væk. Vi anbefaler, at du kombinerer rejsen til Thalang med en uge på en af Phukets strandområder, hvis du også vil have strandliv på ferien.

Mange strande i Thailand er røgfri, og på f.eks. Patong Beach er rygning ikke tilladt.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 30°c
feb 32°c
mar 32°c
apr 32°c
maj 31°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 30°c
5,0 ud af 10 Thalang
Vores gæsters vurdering, Baseret på 1 anmeldelser

Andre byer Phuket

Karon Beach

Søger du en rolig ferie, men også shopping og restauranter indenfor rækkevidde er Karon Beach et godt valg. Den brede sandstrand er en af Phukets længste med skønt turkist vand og gyldent sand. I centrum er er der butikker og forlystelser, og ønsker du et større udbud ligger Patong og Phuket by tæt på.

Kata Beach

På Phukets sydvestkyst ligger Kata Beach. I behagelig afstand til havet ligger store og små hoteller, perfekt for dig, som ønsker en afslappende ferie nær stranden.

Bangtao Beach

Bangtao Beach er en rolig perle på det nordvestlige Phuket. Den kilometerlange sandstrand indbyder til skønne gåture med magiske solnedgange. Bangtao Beach passer til dig der ønsker en ferie med fuldstændig afslapning.

Nai Harn Beach

Nai Harn Beach er den sydligste strand på Phukets vestkyst og passer til dig, der ønsker en ferie i en eksklusiv atmosfære med dejlige hoteller og en stor marina. Nau Harn Beach er en af Phukets smukkeste og bedste strande med sit hvide finkornede sand og krystalklare vand. Desuden er solnedgangen her kendt for sin skønhed.

Kamala Beach

Du som rejser med børn til Phuket vil virkelig sætte pris på Kamala Beach. Frem for alt er den skønne strand både lavvandet og bred. Men naturligvis er stedet for alle, der sætter pris på en rolige ferie oplevelse i nærheden af Patong.

Kata Noi Beach

Kata Noi er en af Phukets mindre kendte strande og en af de hyggeligste. Stranden ligger i en bugt med lyst finkornet sand og dejligt vand. Kata Noi er et godt udgangspunkt for et besøg til de lidt mere livlige byer.