Thalang

  • • En rejse for krop og sjæl
  • • Sportsaktiviteter og en helseklub

Telefonservice

På rejsemål med telefonservice har Apollo intet personale. Du kan dog altid komme i kontakt med skandinavisktalende rejseledere via telefon, og skulle en akut situation opstå, kommer personalet til rejsemålet hurtigst muligt. Aktuelt telefonnummer står...

Rejsen til Thalang er en rejse for både krop og sjæl. Her bor du nemlig på et sportshotel i absolut topklasse med et enormt udbud af sportsaktiviteter og en helseklub med skønne behandlinger. Eliteudøvere og søndagsmotionister – alle får sin lyst mættet i Thalang. Hvorfor ikke starte ferien med en sol- og badeferie i Phuket eller Khao Lak og slutte af med en træningsuge på Thanyapura Sport Hotel i Thalang.

Populære hoteller Thalang

Fakta om Thalang

Restauranter

Restauranten Divine ligger i hotellets sportsklub, og serverer retter fra det thailandske og internationale køkken. Her kan du også nyde økologisk mad og drikke helsejuice.

Strande

Nærmeste strand er ca. 2 km væk. Vi anbefaler, at du kombinerer rejsen til Thalang med en uge på en af Phukets strandområder, hvis du også vil have strandliv på ferien.

Mange strande i Thailand er røgfri, og på f.eks. Patong Beach er rygning ikke tilladt.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 30°c
feb 32°c
mar 32°c
apr 32°c
maj 31°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 30°c
8,7 ud af 10 Thalang
Vores gæsters vurdering, Baseret på 23 anmeldelser