rejsemål

Søger du en rolig ferie, men også shopping og restauranter indenfor rækkevidde er Karon Beach et godt valg. Den brede sandstrand er en af Phukets længste med skønt turkist vand og gyldent sand. I centrum er er der butikker og forlystelser, og ønsker du et større udbud ligger Patong og Phuket by tæt ...

Læs mere om Karon Beach 3 hoteller fra 9.110 DKK

På Phukets sydvestkyst ligger Kata Beach. I behagelig afstand til havet ligger store og små hoteller, perfekt for dig, som ønsker en afslappende ferie nær stranden.

Læs mere om Kata Beach 3 hoteller fra 8.915 DKK

Kata Noi er en af Phukets mindre kendte strande og en af de hyggeligste. Stranden ligger i en bugt med lyst finkornet sand og dejligt vand. Kata Noi er et godt udgangspunkt for et besøg til de lidt mere livlige byer.

Læs mere om Kata Noi Beach 1 hoteller fra 11.620 DKK

Bangtao Beach er en rolig perle på det nordvestlige Phuket. Den kilometerlange sandstrand indbyder til skønne gåture med magiske solnedgange. Bangtao Beach passer til dig der ønsker en ferie med fuldstændig afslapning.

Læs mere om Bangtao Beach 1 hoteller fra 12.380 DKK

Nai Harn Beach er den sydligste strand på Phukets vestkyst og passer til dig, der ønsker en ferie i en eksklusiv atmosfære med dejlige hoteller og en stor marina. Nau Harn Beach er en af Phukets smukkeste og bedste strande med sit hvide finkornede sand og krystalklare vand. Desuden er solnedgangen h...

Læs mere om Nai Harn Beach 1 hoteller fra 9.905 DKK

Rejs til Patong Beach på øen Phuket! Her venter en skøn ferie med dejlige strande, et rigt underholdningsliv, masser af aktiviteter og et stort udvalg af shopping. Patong er destinationen, der passer til familien såvel som parret, vennegruppen og endda for dig, der rejser alene!

Læs mere om Patong Beach 1 hoteller fra 10.082 DKK