Rejser til Phuket

Phuket:

  • • Surf, dyk og bad ved skønne strande
  • • Udflugter for hele familien

Flyv med nogle af verdens bedste flyselskaber!

Øen Phuket er et kendt og yderst populært rejsemål i Sydthailand. Folk kommer hertil fra hele verden for at opleve et ægte paradis. Her er der noget for enhver smag! Du finder både et pulserende natteliv og fantastisk shopping.

Oplev fantastiske PhuketFakta om Phuket

Transfer

Transfer fra Phuket Lufthavn til Bangtao Beach, Kamala Beach og Surin Beach tager omkring 45 minutter. Transfer til Karon Beach, Kata Beach, Kata Noi Beach tager omkring 1-1,5 time. Transfer til Nai Harn Beach tager omkring 2 timer.

Strande

Fantastiske og lange strande med finkornet, lyst sand. Nogle strande er lavvandede. Tidevand og stærke understrømme kan forekomme.

Mange strande i Thailand er røgfri, og på Patong Beach er rygning ikke tilladt.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 30°c
feb 30°c
mar 30°c
apr 30°c
maj 30°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 29°c
7,4 ud af 10 Phuket
Vores gæsters vurdering, Baseret på 44 anmeldelser
Populære hoteller
Thanyapura Sport & Health Resort
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 7 nætter, 2/9 2024, Fra København/Kastrup
fra
8.952 DKK
Book

Orchidacea Resort
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Superior-værelse, 7 nætter, 2/10 2024, Fra København/Kastrup
fra
7.589 DKK
Book

Dusit Thani Laguna Phuket
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Deluxe-værelse, 6 nætter, 31/3 2025, Fra København/Kastrup
fra
11.708 DKK
Book

Andre rejsemål Thailand

Bangkok

Book din rejse til Bangkok og oplev en hektisk storby der blandes med urgamle templer, luksuriøse hoteller, moderne shoppingcentre og religiøse symboler.

Pattaya

Pattaya på østkysten ved Siambugten besøges hvert år af flere tusinde turister. Området er et oplagt udgangspunkt for endagsture til nærliggende og mere fredelige øer.

Chiang Rai

Chiang Rai har tidligere levet en meget anonym tilværelse, men den lille provinsby i det nordligste af Thailand oser af charme og er et perfekt udgangspunkt for spændende oplevelser i området.

Chiang Mai

Chiang Mai er en by i rivende udvikling. Det er Thailands næststørste by med ca. 150.000 indbyggere, og den er over 700 år gammel. Chiang Mais centrale placering i det nordlige Thailand gør den til et glimrende udgangspunkt for ture i området. Book fly og hotel i Chiang Mai med Apollo!

Hua Hin

Hua Hin er en sydende turistby med en unik atmosfære. Her finder du en mere traditionel thailandsk karakter end de fleste andre badebyer i Thailand. Byen ligger 180 km syd for Bangkok på en tange med en flere kilometer lang sandstrand, der strækker sig sydpå.

Koh Lanta

På Koh Lanta er tempoet dejligt tilbagelænet og på de lange strande trives børnefamilien godt. Under havets overflade venter en farverig verden med eksotiske fisk og smukke koraller.

Krabi

Provinsen Krabi har alt, hvad du behøver for en fantastisk ferie i Thailand. Her kan du opleve paradisøer og skønne strande, storslået natur, bjergbestigning og ikke mindst snorkling. Fra Krabi er det et must at tage på bådudflugter i den spektakulære skærgård i Phra Nang Bay.

Khao Lak

Khao Lak er et vidunderligt nationalparksområde, som ligger på fastlandet nord for Phuket ca. en time fra lufthavnen. Du tilbringer skønne og afslappende dage ved stranden og spiser godt på de lokale restauranter. Når du vil være aktiv, kan du begive dig ud i junglen eller tage på en dykker- eller snorkeltur.