Thanyapura Sport & Health Resort

apollo sports

  • • Sportsfaciliteter i verdensklasse
  • • Vælg mellem 50 træningstimer om ugen
  • • Økologisk mad og helsejuice

På Thanyapura Sport & Health Resort - Sydøstasiens største sportshotel - findes alt for en aktiv ferie eller en træningslejr. Olympisk pool, daglige holdtræningssessioner, flere fitnessrum, crossfit-boks og sportsfaciliteter i verdensklasse. Dette tropiske paradis, omgivet af jungle og landbrug, passer til eliteaktive såvel som fitnessentusiaster og familier, der ønsker en sund og aktiv ferie krydret med traditionel, sund mad.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 12 km
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mange træningspas at vælge mellem
Gratis holdtræning med omkring halvtreds sessioner om ugen med instruktør efter et fast månedligt skema, med undervisning som yoga, zumba, pilates, thaiboksning, bootcamp, tennis og disciplinspecifik træning i de tre triatlon-discipliner svømning, cykling og løb. Træningsprogrammer er tilgængelige ved ankomst eller på hotellets hjemmeside.

Der er også mulighed for privat coaching for både voksne og børn uanset niveau i yoga, tennis, thaiboksning, triatlon og svømning mod betaling. Det er også muligt at tage træningsprogrammer med hjem i triatlon, svømning, tennis og personlig træning efter rejsen.

Helseklinik
Hotellet har en helseklinik med mulighed for mod betaling at modtage personlige skræddersyede programmer inden for ernæring, sportsmassage og andre behandlinger. Du kan bestille tid hos fysioterapeut, naprapat og kiropraktor og desuden booke detox-, vægttabs- og antistress-programmer på stedet. De tilbydes en bred vifte af sundhedsydelser med fokus på livsstilsændring og sund livsstil til forandring gennem brug af livsstilsmedicin. Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan holdes ansvarlige for dine resultater eller konsekvenser af de tilbudte metoder og tips. Brug din sunde fornuft.

Professionelle instruktører
På Thanyapura finder du internationale og professionelle trænere inden for følgende discipliner: tennis, triatlon, svømning, fitness, Muay Thai, Wellness og yoga.

Gode triatlon muligheder
Fantastiske forhold med smukke landskaber skabt til triatlon. Gode veje, lidt trafik, udfordrende stigninger, en olympisk pool og et veludstyret fitnesscenter er perfekt for både motionister og eliter. Forbedre din svømmeteknik, sæt børnene i svømmeskole eller tilmeld hele familien til triatlon- eller tennistræning, som henvender sig til både begyndere og professionelle.

Økologisk mad og helsejuice
Der serveres thailandske og internationale à la carte-retter i Divine Restaurant. Her kan du også spise økologisk mad med friske råvarer fra hotellets egne gårde og drikke sunde juicer. Servering både udendørs og indendørs. Booster Deli og Café byder på sund plantebaseret mad sammen med et udvalg af pastaretter, supper, signatursandwich, hjemmebagte kager, salater og frugt. Boosters måltider er perfekte til hurtige måltider og takeaway for gæster, der foretrækker sunde madmuligheder og dem med diætrestriktioner.

Sjov for børnene
Udover muligheden for at lære at svømme, spille tennis og træne fx thaiboksning og triatlon mod betaling (tilmelding og betaling foregår på stedet), er der en miniklub i hotellets regi mod betaling for børn op til 10 år med engelsktalende personale (placeret på skolen ved siden af hotellet).

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på fællesområder. Sportsbutik på hotellet. Hotellet har et hyggeligt bibliotek med masser af bøger, hvor du kan nyde en stille stund i en afslappende atmosfære. Thanyapura Sport & Health Resort arbejder aktivt for at reducere brugen af plastik på hotellet.

Fredelige omgivelser
Thanyapura Sport & Health Resort har en afsondret beliggenhed i udkanten af junglen, beliggende i rolige omgivelser med gummi-, ananas- og bananplantager. Hotellet ligger også tæt på byen Thalang, kun et kvarter fra lufthavnen.

At hotellet ikke ligger direkte på stranden er lidt af charmen – der er ikke noget, der distraherer dig, men du kan fokusere på træning. Den nærmeste paradisstrand ligger dog kun femten minutters kørsel fra hotellet, og du kan også hurtigt nå Nai Thon og Nai Yang, som er nogle af Phukets smukkeste strande.

Hotellet har også en pool til svømning og afslapning med en swim-up bar, som serverer god juice og forfriskende drinks.

Alle sportsfaciliteter, restaurant og wellness-center ligger i Sport & Leisure Zone, som ligger lige ved siden af hotellet.

Topudstyret fitnesscenter og olympisk pool
I Sport & Leisure Zone er der et olympisk 50-meter bassin og et semi-olympisk 25-meter bassin. Her er også seks tennisbaner i topklasse, hvoraf fire er under overdækning. To beachvolley baner. Tennisbaner, beachvolleybaner og multibane mod betaling.

Som gæst har du fri adgang til flere fitnesscentre, holdtræning efter skema, 25 meter og 50 meter bassiner, 500 meter løbebane. Vand er inkluderet til måltiderne og til sportsfaciliteterne. Gratis wifi på hele resortet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Værd at vide

Thanyapura Sport & Health Resort arbejder aktivt med at reducere anvendelse af plastik på hotellet.

Apollo Sports
  • Udvalgte træningshoteller
  • For en aktiv ferie
  • Fokus på forskellige sportsgrene
  • For alle niveauer