Orchidacea Resort

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Hotel Orchidacea vil hotellets personale tage sig af dig og sørge for, at du får en fredelig og behagelig ferie, mens du kan nyde en forfriskende dukkert i poolen, et besøg i fitnessrummet eller en gåtur til den fine sandstrand i Kata.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten fra værelset
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Orchidacea Resort ligger på toppen af en bakke, mellem to strande i Kata, og fra hotellet har du gåafstand til både bade- og indkøbsmuligheder. Her kan du slappe af ved poolområdet, som har en separat børnepool og en poolbar. Solstole, parasoller og poolhåndklæder kan lånes.

Hotellet har to restauranter, der serverer både thailandske og internationale retter. Roomservice mod betaling. Aftenunderholdning i form af livemusik (i højsæsonen).

Gratis wifi på fællesområder. På hotellets område er der et lille fitnessrum og mulighed for at booke thaimassage mod betaling. Legerum. Gratis hotelbus til stranden tre gange om dagen. Mange trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra en fast menu med internationale eller thailandske retter)

Alle hoteller i Kata Beach

The Beach Boutique House

The Beach Boutique House har en fantastisk beliggenhed i Kata Beach, tæt på alt. Hotellet har et indbydende poolområde med palmer og masser af planter. Derudover er der både restauranter og en bar.

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort er et hotel nær stranden i udkanten af Kata Beach. Nyd dagene ved poolen og tag til de nærliggende strande og øer. Tag også en taxi til Phuket by med et fantastisk udbud af shopping og restauranter.