Orchidacea Resort

  • • Mange tilfredse gæster
  • • Smuk beliggenhed
  • • Nær det meste

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Orchidacea Resort er et hyggeligt hotel i gåafstand til den fine sandstrand i Kata. Det søde personale sørger for, at du får en skøn ferie, mens du kan hygge dig med afkølende dyp i poolen. Måske vil du i fitnessrummet eller nyde en thaimassage, det hele giver nyt liv til kroppen.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Kender hotellet fra tidligere besøg, det var 8. gang på Orchidacia Resort.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Orchidacea Resort er et dejligt hotel beliggende i Kata og med gåafstand til strand og shoppingmuligheder. Lækkert poolområde med separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolbar. Gratis pool-/strandhåndklæder. 2 restauranter der byder på thairetter og international mad. Roomservice mod betaling. Aftenunderholdning i form af livemusik (i højsæsonen).

Hotellet har få fitnessfaciliteter. Thaimassage mod betaling. Legerum. Gratis wifi på hele hotelområdet. Internethjørne med stationær computer kan benyttes gratis. Gratis hotelbus til stranden 3 gange dagligt. Musikunderholdning i højsæsonen. Mange niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Dele af hotellet er blevet renoveret i løbet af 2018. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet.

Alle hoteller i Kata Beach

The Beach Boutique House

The Beach Boutique House har en god beliggenhed i Kata Beach. Indenfor 2 minutters gåtur har du alt, hvad Kata Beach tilbyder i form af restauranter, barer og shopping. Hotellet har et fint poolområde, restauranter som både serverer buffet og á la carte og en bar.