Orchidacea Resort

  • • Mange tilfredse gæster
  • • Smuk beliggenhed
  • • Nær det meste

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Orchidacea Resort er et hyggeligt hotel i gåafstand til den fine sandstrand i Kata. Det søde personale sørger for, at du får en skøn ferie, mens du kan hygge dig med afkølende dyp i poolen. Måske vil du i fitnessrummet eller nyde en thaimassage, det hele giver nyt liv til kroppen.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Orchidacea Resort er et dejligt hotel beliggende i Kata og med gåafstand til strand og shoppingmuligheder. Lækkert poolområde med separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolbar. Gratis pool-/strandhåndklæder. 2 restauranter der byder på thairetter og international mad. Roomservice mod betaling. Aftenunderholdning i form af livemusik (i højsæsonen).

Hotellet har få fitnessfaciliteter. Thaimassage mod betaling. Legerum. Gratis wifi på hele hotelområdet. Internethjørne med stationær computer kan benyttes gratis. Gratis hotelbus til stranden 3 gange dagligt. Musikunderholdning i højsæsonen. Mange niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Dele af hotellet er blevet renoveret i løbet af 2018. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet.

Alle hoteller i Kata Beach

The Beach Boutique House

The Beach Boutique House har en god beliggenhed i Kata Beach. Indenfor 2 minutters gåtur har du alt, hvad Kata Beach tilbyder i form af restauranter, barer og shopping. Hotellet har et fint poolområde, restauranter som både serverer buffet og á la carte og en bar.

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort er et hotel nær stranden i udkanten af Kata Beach. Nyd dagene ved poolen og tag til de nærliggende strande og øer. Tag også en taxi til Phuket by med et fantastisk udbud af shopping og restauranter.