Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta:

  • • Skønt tilbagelænet tempo
  • • Lavvandede og smukke strande
  • • Det ægte Thailand

Lokal Service

På rejsemål med Local Service repræsenteres Apollo af vores lokale engelsktalende samarbejdspartner. Du kan også kontakte os døgnet rundt via telefon, sms og mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale.

På Koh Lanta er tempoet dejligt tilbagelænet og på de lange strande trives børnefamilien godt. Under havets overflade venter en farverig verden med eksotiske fisk og smukke koraller.

Få rabat på drømmerejsen

Book nu og få 1.000,- i rabat pr. person på dette rejsemål og flere andre eksotiske rejsemål i afrejseperioden 1/10 2022 - 30/4 2023. 

Gælder for nye bookinger der bookes fra den 23/9 og senest den 16/10 2022. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser og gælder ikke grupperejser eller vores fleksible rejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Læs mere om kampagnen her.Fakta om Koh Lanta

Valuta

Thailandske Baht (THB).

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 80 DKK pr. person. En øl koster ca. 18 DKK.

Transfer

Fra Krabi lufthavn tager det ca. 1,5 time til molen. Første færge til Lanta Noi tager ca. 15 min. Derefter er der ca. 10 min. i bus til broen som fører til Lanta Yai og det tager ca. 5 min. Ventetid kan forekomme ved færgen. Transfertiden fra Phuket lufthavn til færgen er ca. 3 timer. Derefter er det samme rejsevej som først nævnt.

Overnatning på ud- og hjemrejsen kan forekomme. I disse tilfælde transporteres man fra Koh Lanta til Krabi eller Phuket dagen før afrejse.

Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Samtlige strande ligger på den vestlige side af øen. Kaw Kwang Beach, Khlong Dao Beach og Pra Ae Beach (Long Beach) er lange, finkornede sandstrande. De strande som ligger længere mod syd, har klipper og sten. Stor forskel på ebbe og flod.

Mange strande i Thailand er røgfri, og på Long Beach, Kho Kwang Beach og Klong Dao Beach er rygning ikke tilladt.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 30°c
feb 31°c
mar 32°c
apr 32°c
maj 31°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 29°c
9,0 ud af 10 Koh Lanta
Vores gæsters vurdering, Baseret på 1 anmeldelser

Andre rejsemål Thailand

Bangkok

Book din rejse til Bangkok og oplev en hektisk storby der blandes med urgamle templer, luksuriøse hoteller, moderne shoppingcentre og religiøse symboler.

Pattaya

Pattaya på østkysten ved Siambugten besøges hvert år af flere tusinde turister. Området er et oplagt udgangspunkt for endagsture til nærliggende og mere fredelige øer.

Chiang Rai

Chiang Rai har tidligere levet en meget anonym tilværelse, men den lille provinsby i det nordligste af Thailand oser af charme og er et perfekt udgangspunkt for spændende oplevelser i området.

Chiang Mai

Chiang Mai er en by i rivende udvikling. Det er Thailands næststørste by med ca. 150.000 indbyggere, og den er over 700 år gammel. Chiang Mais centrale placering i det nordlige Thailand gør den til et glimrende udgangspunkt for ture i området. Book fly og hotel i Chiang Mai med Apollo!

Hua Hin

Hua Hin er en sydende turistby med en unik atmosfære. Her finder du en mere traditionel thailandsk karakter end de fleste andre badebyer i Thailand. Byen ligger 180 km syd for Bangkok på en tange med en flere kilometer lang sandstrand, der strækker sig sydpå.

Phuket

Øen Phuket er et kendt og yderst populært rejsemål i Sydthailand. Folk kommer hertil fra hele verden for at opleve et ægte paradis. Her er der noget for enhver smag! Du finder både et pulserende natteliv og fantastisk shopping.

Krabi

Provinsen Krabi har alt, hvad du behøver for en fantastisk ferie i Thailand. Her kan du opleve paradisøer og skønne strande, storslået natur, bjergbestigning og ikke mindst snorkling. Fra Krabi er det et must at tage på bådudflugter i den spektakulære skærgård i Phra Nang Bay.

Koh Samui

Koh Samui er omkranset af kilometerlange strande, og her råder en helt speciel atmosfære med stille strandliv. En ferie på Koh Samui giver dig mange skønne oplevelser med sol og strand. Er du til et fornøjeligt forlystelsesliv, har Chaweng et godt udbud, som appellerer til de fleste.

Khao Lak

Khao Lak er et vidunderligt nationalparksområde, som ligger på fastlandet nord for Phuket ca. en time fra lufthavnen. Du tilbringer skønne og afslappende dage ved stranden og spiser godt på de lokale restauranter. Når du vil være aktiv, kan du begive dig ud i junglen eller tage på en dykker- eller snorkeltur.