Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta:

  • • Skønt tilbagelænet tempo
  • • Lavvandede og smukke strande
  • • Det ægte Thailand

Lokal Service

På rejsemål med Local Service repræsenteres Apollo af vores lokale engelsktalende samarbejdspartner. Du kan også kontakte os døgnet rundt via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo Service Line. Aktuelt telefonnummer fås via sms kort før afrejse.

Flyv med nogle af verdens bedste flyselskaber!

På Koh Lanta er tempoet dejligt tilbagelænet og på de lange strande trives børnefamilien godt. Under havets overflade venter en farverig verden med eksotiske fisk og smukke koraller.Fakta om Koh Lanta

Valuta

Thailandske Baht (THB).

Transfer

Fra Krabi lufthavn tager det ca. 1,5 time til molen. Første færge til Lanta Noi tager ca. 15 min. Ventetid kan forekomme ved færgen. Derefter er der ca. 10 min. i bus til broen, som fører til Lanta Yai. Transfertiden fra Phuket lufthavn til færgen er ca. 3 timer. Derefter er det samme rejsevej som først nævnt.

Overnatning på ud- og hjemrejsen kan forekomme. I disse tilfælde transporteres man fra Koh Lanta til Krabi eller Phuket dagen før afrejse.

Strande

Samtlige strande ligger på den vestlige side af øen. Kaw Kwang Beach, Khlong Dao Beach og Pra Ae Beach (Long Beach) er lange, finkornede sandstrande. De strande som ligger længere mod syd, har klipper og sten. Stor forskel på ebbe og flod.

Mange strande i Thailand er røgfri, og på Long Beach, Kho Kwang Beach og Klong Dao Beach er rygning ikke tilladt.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 31°c
feb 31°c
mar 31°c
apr 31°c
maj 31°c
jun 31°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 30°c
nov 30°c
dec 30°c

Andre rejsemål Thailand

Bangkok

Book din rejse til Bangkok og oplev en hektisk storby der blandes med urgamle templer, luksuriøse hoteller, moderne shoppingcentre og religiøse symboler.

Pattaya

Pattaya på østkysten ved Siambugten besøges hvert år af flere tusinde turister. Området er et oplagt udgangspunkt for endagsture til nærliggende og mere fredelige øer.

Chiang Rai

Chiang Rai har tidligere levet en meget anonym tilværelse, men den lille provinsby i det nordligste af Thailand oser af charme og er et perfekt udgangspunkt for spændende oplevelser i området.

Chiang Mai

Chiang Mai er en by i rivende udvikling. Det er Thailands næststørste by med ca. 150.000 indbyggere, og den er over 700 år gammel. Chiang Mais centrale placering i det nordlige Thailand gør den til et glimrende udgangspunkt for ture i området. Book fly og hotel i Chiang Mai med Apollo!

Hua Hin

Hua Hin er en sydende turistby med en unik atmosfære. Her finder du en mere traditionel thailandsk karakter end de fleste andre badebyer i Thailand. Byen ligger 180 km syd for Bangkok på en tange med en flere kilometer lang sandstrand, der strækker sig sydpå.

Phuket

Øen Phuket er et kendt og yderst populært rejsemål i Sydthailand. Folk kommer hertil fra hele verden for at opleve et ægte paradis. Her er der noget for enhver smag! Du finder både et pulserende natteliv og fantastisk shopping.

Krabi

Provinsen Krabi har alt, hvad du behøver for en fantastisk ferie i Thailand. Her kan du opleve paradisøer og skønne strande, storslået natur, bjergbestigning og ikke mindst snorkling. Fra Krabi er det et must at tage på bådudflugter i den spektakulære skærgård i Phra Nang Bay.

Khao Lak

Khao Lak er et vidunderligt nationalparksområde, som ligger på fastlandet nord for Phuket ca. en time fra lufthavnen. Du tilbringer skønne og afslappende dage ved stranden og spiser godt på de lokale restauranter. Når du vil være aktiv, kan du begive dig ud i junglen eller tage på en dykker- eller snorkeltur.