Bedømmelse af Horizon Karon Beach Resort Club Wing

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 19 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Service
 
9,6 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Rengøring, vedligeholdelse af udendørsområder og ikke mindst et meget service minded personale
-

Bekræftet køb : 2020-03-20


8 ud af 10

+
Personale var så søde - og omgivelserne var velholdte
-
Internet forbindelsen

Bekræftet køb : 2019-12-27


10 ud af 10

+
Det hele
-
Bedre internet

Bekræftet køb : 2019-09-01


10 ud af 10

+
Smuk beliggenhed, bedste og venligste service fra reception, ang ture ved turdisk, ang transport ved concierge, mad og drikke på såvel restaurant som room service og privilege club restaurant. Smukt autentisk hotel, og store lækre værelser, store pool områder med poolbar samt ikke mindst voksen afdelingen Privilege Club var ganske fantastisk når rejser uden børn!
-
Rengøring af overflade vand på pool i Privilege afd., blev rengjort på bund ofte, men mange blade etc på overflade.

Bekræftet køb : 2019-08-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

1741 bedømmelser
Meget godt
 
897
Godt
 
571
Middel
 
173
Mindre godt
 
62
Dårligt
 
38

5 nyeste bedømmelser

05-03-2019

Indlæg af UllaK187 Næstved, Danmark

Skønt sted

Vi var 2 voksne og 2 børn afsted. Vi havde et fantastisk ophold, og var glade for hotelet. Der var fint og rent. Personalet var venlige og i mødekommende. Fantastisk morgenmads buffet. Vi kommer gerne igen.

 
24-02-2019

Indlæg af Hjort66 Bornholm, Danmark

Dejligt sted

Vi boede i club fløjen, børnefrit område, (heller ingen russere) med frokost/snacks og fri bar kl. 12-14, hver dag, her er servicen i top. Forskellige retter hver dag. Fri kaffe og andre kolde drikke hele dagen. Skønt værelse. Ved pool området er det lidt svært at finde skygge da parasollerne er lidt små. hotellet ligger for enden af en stejl bakke, heldigvis kan man bare ringe efter hotellets tuk tuk når man skal op.

 
22-05-2017

Indlæg af mortenjr Odense, Danmark

Super god oplevelse

Vi boede i 'club fløjen', som er børne fri med egen pool. Denne fløj kan helt klart anbefales. Udover egen pool er der til denne fløj også middags snack som nemt kan bruges som alternativ til frokost de fleste dage. Hotellet er stort og flot, udendørs arealerne er grønne og frodige. Personalet er utrolig søde, hjælpsomme og serviceminded. Hotellet ligger på toppen af en stejl bakke, og ved foden af denne bakke ligger en super lækker hvid sandstrand. Karon en fin mindre by, fyldt med shopping muligheder og et utal af restauranter, og samtidig nem adgang til de større byer med bus eller TukTuk. Meget anbefalelsesværdigt hotel!

 
13-04-2017

Indlæg af salh485 Esbjerg, Danmark

skønt sted

boede i club fløjen, børnefrit område, med frokost/snacks og fri bar kl. 12-14, hver dag, her er servicen i top. Forskellige retter hver dag. Fri kaffe og andre kolde drikke hele dagen. Skønt værelse med udsigt på 3 sal, måske lidt overvældende med 2 store dobbeltsenge. Eneste minus ved pool området en del støj fra nærliggende byggeri, håber det er slut - næste gang vi kommer! hotellet ligger for enden af en stejl bakke, heldigvis kan man bare ringe efter hotellets tuk tuk når man skal op

 
15-04-2016

Indlæg af vick_cph København, Danmark

Blandet oplevelse...

Når man først ankommer til Horizon bliver man mødt af en rigtig flot reception og lobby område, men det er også klart til flotteste ved hotellet. Poolområdet er virkelig slidt ned, stolene er få og ødelagte. Der er nusset og beskidt mange steder. Spisesalen er virkelig slidt, den trænger meget til en renovering. Værelserne er pæne og rene, men vi havde mange sorte mug pletter på badeværelset. Personalet gør alt hvad de kan for at man får en god oplevelse og det klarer de rigtig godt. De er klart det mest positive at skrive om. altid søde og service minded. Jeg ville ikke anbefale dette hotel til andre, der findes så mange gode hoteller i Kata, så jeg ville tage noget andet.