Horizon Karon Beach Resort Club Wing

  • • Hotel for voksne over 18 år
  • • Skøn spaafdeling
  • • Høj kundetilfredshed

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Horizon Karon Beach Resort Club Wing passer perfekt til dig, som vil på en rolig ferie. Hotellet byder kun gæster over 18 år velkommen. Nyd skønne besøg i hotellets spa, og tag på udflugt til livlige Karon. Måske I vil besøge fitnesscenteret, før I nyder en velfortjent middag i en af hotellets hyggelige restauranter.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. Club-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rengøring, vedligeholdelse af udendørsområder og ikke mindst et meget service minded personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Horizon Karon Beach Resort Club Wing er et dejligt hotel med god beliggenhed nær stranden i Karon Beach der kun henvender sig  til gæster over 18 år. Til hotellet hører også Horizon Karon Beach Resort Family Wing.

På Horizon Karon Beach Resort Club Wing er der et poolområde med en pool, solstole, parasoller og poolhåndklæder. Pool-/snackbar. Club lounge der serverer snacks. Gratis wifi på fælles områder. Gratis hotelbus til og fra stranden fra hovedvejen.

Gæster som bor på Club Wing kan også anvende Family Wings faciliteter. Her er yderligere et poolområde med separat børnepool, solstole, parasoller og gratis poolhåndklæder. Pool-/snackbar og restaurant. Spa med behandlinger, massage, jacuzzi mod betaling. Gratis fitness. Spillerum med gratis billard og bordtennis. Xbox. Minimarked.

En bakke fører op til hotellet, og der er niveauforskelle på hotelområdet. Gratis hotelbus til og fra Patong by fire gange dagligt. Kata centrum med barer og shopping ligger ca. 250 m fra hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Vinter: Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension mod tillæg.
Sommer: Morgenmadsbuffet.

I Club Wing-delen serveres der enkel kontinental morgenmad, mens der serveres en større morgenmadsbuffet i Family Wing-delen. Som gæst i Club Wing-delen er du velkommen i begge dele.

Værd at vide

Ved check-in holder hotellet et depositum. Dette kan betales kontant (2.000 THB/værelse) eller med kreditkort (5.000 THB/værelse). Vær opmærksom på at hvis kreditkort anvendes kan det tage op til 14 dage inden depositummet tilbagebetales.

Der findes kun elevator i en bygning.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder