Værelsestyper

1-værelses villaer

Fine 1-værelses villaer som har en lille pool på den private, afskilte terrasse. Alle villaer har en dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning for 3. person i almindelig seng. Mulighed for 4. person, hvis denne er barn der deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler og dvd mod forespørgsel. Minibar samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Brus og toilet.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser

Rummelige og pæne deluxe-værelser med dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning for 3. person. Mulighed for 4. person hvis denne er barn, der deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler og dvd mod forespørgsel. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Deluxe-værelser i bungalow

Fine dobbeltværelser i bungalow med en lille pool og bruser på den private, afskilte terrasse. Alle værelser har en dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning for 3. person i almindelig seng. Tv med satellitkanaler og dvd mod forespørgsel. Minibar samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Brus og toilet.

Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelser Plus

Nyrenoverede deluxe-værelser plus med dobbeltseng. Tv med satellitkanaler og dvd mod forespørgsel. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon med pooludsigt,

Antal personer: 1-2 personer.

Familie-værelser

Lyse og moderne familie-værelser som ligger nær børnepoolen. Værelserne består af et værelse med dobbeltseng og et værelse med køjeseng og plads til legetøj. Skydedør mellem begge værelser. Tv med satellitkanaler og dvd mod forespørgsel. Minibar samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Brus og toilet. Lille terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.