Rejsetips til Thailand

Vidunderlige tropiske strande, smuk natur, fantastisk mad, templer, massage - listen over ting at opleve og gøre i Thailand er lang. Vi rådgiver om de bedste strande og den bedste mad, og selvfølgelig om unikke oplevelser og spændende ting at lave i dette dejlige land.

Rejsetips til Phuket

Fantastiske strande, en bred vifte af aktiviteter, spændende seværdigheder og gode restauranter - Phuket har noget for enhver smag. Her kan du læse vores tips.

Læs vores Phuket tips

Rejsetips til Krabi

Krabis skærgård er kendt for sine kalkstensklipper og smukke øer med vidunderlige strande, hvor du kan klatre og dykke. Læs vores tips!

Tips til Krabi

Rejsetips til Khao Lak

I nationalparksområdet Khao Lak kan du nyde fine strande, udforske den smukke natur, opleve livet under havoverfladen og forkæle dig selv på en lækker spa. 

Læs vores tips til Khao Lak

Rejsetips til Koh Samui

Her kommer vi med rejsetips til højdepunkterne på skønne Koh Samui. Alt lige fra udflugter, shopping og spabehandlinger til gode restauranter.

Læs vores tips til Koh Samui

Rejsetips til Koh Lanta

På afslappende Koh Lanta kan du nyde livet på de lange, fine strande. Der er også en del at se og lave - her kommer vi med tips til øens højdepunkter!

Vores tips til Koh Lanta

Rejsetips til Hua Hin

Den klassiske ferieby Hua Hin tilbyder mange aktiviteter, restauranter og har en god beliggenhed, hvis du skal på udflugter. Her har vi samlet vores bedste tips!

Læs vores tips til Hua Hin

Rejsetips til Bangkok

I den livlige og spændende hovedstad Bangkok, er der meget at se og lave. Vi guider dig til gode restauranter, interessante seværdigheder og hengemte perler.

Læs vores tips til Bangkok

Rejsetips til Koh Chang

Smukke Koh Chang lokker med afkobling, regnskovsbeklædte bjerge og fine strande. Her kan du snorkle, dykke, vandre i junglen og bade ved vandfald.

Læs vores tips til Koh Chang