Go. Live a little!
– ny sæson ude nu

I sæson 2 af rejseprogrammet Go. Live a little! har vi hos Apollo sendt fem kendte profiler til nogle af vores mest populære rejsemål. Her får de mulighed for at opleve noget af det, der gør det så fantastisk at rejse. Og ikke nok med det: vi har også udfordret dem i at afprøve deres egne grænser og tage et skridt ud komfortzonen.

 

Alle har fået hver sin udfordring hvor de skal prøve noget, de ikke har prøvet før og måske noget, de ellers ikke har turde prøve. I sæson 2 handler det om aktiviteter med et adrenalin-kick som mountainbike og canyoning, en udfordrende 3-kamp og andre spændende oplevelser både på land og til vands.

Værterne på Go. Live a little! er Erik Segerstedt, en svensk folkekær studievært, sanger og skuespiller og danske Lisbeth Østergaard, kendt tv- og radiopersonlighed. I denne sæson bliver nordiske kendisser som, Claudia Galli Concha, Eva Wahlström, Thomas Evers, Catrine Collins og Claudia Rex udfordret i at afprøve sine grænser. Efter hver vellykket udfordring, venter en dejlig belønning!


Rejseprogrammet Go. Live a little! Sæson 2.

Hurghada

I sæsonpremieren af ”Go. Live a Little!” tager værten Lisbeth Østergaard, til Hurghada i Egypten og møder den svenske skuespiller Claudia Galli, hendes mand regissøren Manuel Concha Novoa og deres døtre. Her skal de kæmpe i en 3-kamp på Apollos sportshotel Aqua Vista - powered by Playitas. De skal også opleve Det Røde Hav under overfladen på nært hold på en snorkeludflugt. En eventyrlig rejse hvor sol og strand blandes med aktiviteter og eventyr.

Find rejser til Egypten her »

Tenerife

Da Erik Segerstedt sætter den danske danser Claudia Rex sammen med den norske fitness-influencer Catrine Collins, opstår der et umiddelbart venskab. På Tenerife bor de på det dejlige Apollo Mondo Family-hotel, Green Garden Resort, og prøver at cykle mountainbike ned ad Spaniens højeste bjerg, vulkanen Teide (3718 m) – helt ned til stranden. De kommer også til at opleve en solrig udflugt på havet, hvor de som bonus bliver overrasket af delfiner.

Find rejser til Tenerife her »

Gran Canaria

Gran Canaria, hotel Lopesan Baobab, mødes den danske danser Thomas Evers Poulsen og den finske bokser Eva Wahlström til et adrenalinfyldt eventyr sammen med værten Erik Segerstedt. Deres udfordring består i at komme op – og ned ad – en dramatisk bjergside, hvor både canyoning i bjergbassiner og rappelling ned ad klipper er en del af turen. Som belønning for et veludført arbejde inviteres de til en rundvisning i Las Palmas' gamle Vegueta-kvarter med scootertaxi og et besøg på autentiske madmarkeder.

Find rejser til Gran Canaria her »


Find og book rejsen her


Hvad er Go. Live a little!

Med Go. Live a little! Ønsker vi at inspirere til flere eventyr og aktiviteter på din næste rejse med Apollo. Der er altid mulighed for oplevelser på vores destinationer. Det vigtigste er at finde de oplevelser, der passer netop dig, så husk at tjekke vores rejsetips til rejsemålet, inden du rejser.
 
Rejsemålet, hotellet, dem du rejser med og aktiviteterne: alt bidrager til helheden. Men det er oplevelserne, der gør din rejse til et eventyr. Er du interesseret i kultur? Benyt lejligheden til at lære dit rejsemål grundigt at kende. Mange af vores rejsemål omkring Middelhavet har en spændende historie med fascinerende levn, der vidner om stor dramatik. Eller tag på en vandretur for at lære mere om naturen. Lær det lokale køkken at kende. Prøv at spise noget, du aldrig har spist før. Eller lær noget helt nyt. Snorkling, dykning eller kamelridning. Tag på en guidet rundvisning i en gammel by. Eller kør på mountainbike ned ad et bjerg. Go. Live a little!