Bedømmelse af Princess Inspire Tenerife

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 12 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-11-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

3640 bedømmelser
Meget godt
 
1891
Godt
 
1175
Middel
 
412
Mindre godt
 
107
Dårligt
 
56

5 nyeste bedømmelser

21-12-2023

af KimF169 Århus, Danmark

Et hotel hvor tingene bare fungerer. Venligt personale i restauranten.

Et rigtig dejligt hotel, hvor alt er virkelig pænt og i orden. Dog en del trapper op og ned, for at komme til restaurant, pool mv. flotte værelser. Flotte gange. Flot reception. Flot restaurant. Måske mangler der lidt charme med flere planter mvh.

 
28-02-2023

af Gitte M

Et super skønt hotel, vi klart kan anbefale!

Et virkelig godt hotel. Smukt indrettet, både værelset, pool områderne, restaurant, bar /club. Beliggende med kort gåtur til dejlig strand. Alt personale var smilende og meget service mindede. Mad og drikke var rigtig godt og med et stort og varieret udvalg. Live musik om aftenen var skøn. Vi kommer igen!

 
23-12-2022

af Anja V

For meget larm

Generelt er hotell t dejligt, super flot og god mad. Jeg bor på hotellet nu og nøj, jeg synes det er respektløst med den larmende musik så sent om aftenen. De spiller musikken så højt, at man skulle tro det er en stor disko for dem. Måske man lige skal overveje, at nogle faktisk er på ferie for at slappe af for alt og ikke er kommet for den disko musik der bliver spillet så højt at hele tenerife kan være med!

 
21-03-2022

af jettedliseborg Kolding, Danmark

Lækkert Hotel med den bedste service👍😘

Første besøg på Hotel Bahia Princess, men absolut ikke det sidste. Vores værelse var så skønt og rent, og med en fantastisk udsigt udover hotellet og havet❤️. Vi elskede atmosfæren, og vi blev behandlet top professionelt. Restauranten var dejlig og varierende, hvad maden angår, og servicen helt i top, specielt vil vi gerne nævne Ruben🥰. Alt personalet i barerne yder top service, her vil vi gerne nævne, Facundo og Baba, som var så dejlige og profesionelle, vi savner dem og håber de begge vil være hos jer, når vi kommer retur, vi håber, at komme sidst på året eller januar 2023🥰. Vi syntes også det var skønt med jeres app., så vi i ro og mag kunne bestille solsenge😁. Så tusind tak til jer alle for en super skøn ferie. Vi savner jer alle❤️😘.

 
19-06-2024

af LeC315

Oasi di pace nel cuore di Costa Adeje

Hotel fantastico, elegante,pulito,accogliente .In posizione strategica e tranquilla, vicinissimo alla spiaggia e al passeo marittimo di Costa Adeje. Ristorante Super fornito con cibo buono di ottima qualità e sempre molto vario . Al di sopra delle nostre aspettative visto la media degli Hotel dell'isola .Non mancava nulla. Camera con vista eccezionale . Personale sempre disponibile. Un caro saluto a James della Reception e a Valentina del servizio ai piani . Non vediamo l'ora di ritornarci Roberta e Francesco (venecianos)