2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken adskilt af et par trin. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Loftsvifte i opholdsrum og soveværelse. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etage med balkon eller terrasse. På entréetagen er der kombineret opholdsrum med minikøkken. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Ovenpå er der et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse. I opholdsrummet er der et par trin mellem opholdsrummet og minikøkkenet. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Loftsvifte i begge rum. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. To soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken, som er adskilt af et par trin. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Loftsvifte i opholdsrummet og i soveværelserne. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 2-6 personer.