2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med separat soveværelse. Kombineret opholdsrum og minikøkken, som adskilles af et par trappetrin. To enkeltsenge i soveværelset. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, mikroovn, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Loftvifte i opholdsrum og soveværelse. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi (forbindelsen kan dog være langsom). Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage. I stueetagen er der et kombineret opholdsrum med et minikøkken. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Ovenpå er der et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse. I opholdsrummet er der nogle trin mellem opholdsrummet og minikøkkenet. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Loftvifte i begge værelser. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to separate soveværelser. Kombineret opholdsrum og minikøkken, som adskilles af et par trappetrin. To enkeltsenge i begge soveværelser. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, mikroovn, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Loftvifte i opholdsrum og soveværelser. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi (forbindelsen kan dog være langsom). Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-6 personer.