Værelsestyper

Club-værelser

Rummelige club-værelser med privat jacuzzi på udepladsen. Club-værelserne ligger nær poolen i en 2-etagers bygning. Dobbeltseng og pudemenu. Minibar mod betaling samt Nespressomaskine, hvor første sæt kapsler er gratis og resten er mod betaling. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Stort badeværelse med badekar og brus samt separat toilet. Værelser på nedre plan har terrasse med delvis havudsigt. Værelser på øvre etager har stor balkon eller terrasse med havudsigt.

Gæster i club-værelser med havudsigt har et gratis spabesøg med terminalbad pr. person pr. ophold.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Store og lyse dobbeltværelser med to separate senge og pudemenu. Minibar mod betaling samt Nespressomaskine, hvor første sæt kapsler er gratis og resten er mod betaling. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Stort badeværelse med bad/brus og toilet. De fleste dobbeltværelser er beliggende på nederste etage. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter

Store og pæne junior-suiter med lys indretning. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i ekstraseng. Pudemenu. Minibar mod betaling samt Nespressomaskine, hvor første sæt kapsler er gratis og resten er mod betaling. Kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Stort badeværelse med bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Gæster i junior-suiter med havudsigt har et gratis spabesøg med terminalbad pr. person pr. ophold.

Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelser

Store superior-værelser i lyse farver. To separate senge og mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller fold-ud seng. Pudemenu. Minibar mod betaling samt Nespressomaskine Tv med satellitkanaler, pudemenu og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Stort badeværelse med bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt. Nogle balkoner kan bookes med havudsigt.

Gæster i superior-værelser med havudsigt har et gratis spabesøg pr. person pr. ophold.

Antal personer: 1-3 personer.