Club-værelser

Rummelige club-værelser med privat jacuzzi på udepladsen. Club-værelserne ligger nær poolen i en 2-etagers bygninger. Dobbeltseng og pudemenu. Minibar. El-kedel. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Stort badeværelse med badekar og brus samt separat toilet. Værelser på nedre plan har terrasse med delvis havudsigt. Værelser på øvre etager har stor balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Store og lyse dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Pudemenu. Minibar. El-kedel. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Stort badeværelse med bad/brus og toilet. De fleste dobbeltværelser er beliggende på nederste etage. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter

Store og pæne junior-suiter med lys indretning. Soveværelse og lounge i åben planløsning. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i ekstraseng. Pudemenu. Minibar. Nespressomaskine, hvor første sæt kapsler er gratis og resten er mod betaling. El-kedel. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Stort badeværelse med bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Gæster i junior-suiter med havudsigt har et gratis spabesøg med termalbad pr. person pr. ophold.

Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelser

Store superior-værelser i lyse farver. To enkeltsenge og mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller fold-ud seng. Pudemenu. Minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Stort badeværelse med bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt, nogle balkoner har havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.