2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon. På entréetagen er der soveværelse med loftsvifte, to enkeltsenge og badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. Ovenpå er der kombineret opholdsrum med køkken, to enkeltsenge og balkon. Køkken med køleskab, kogeplader, ovn, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage med balkon, nogle med udsigt til golfbanen og nogle med udsigt til poolen. På nederste etage er der et soveværelse med loftsvifte, to enkeltsenge og et badeværelse med hårtørrer, badekar med bruser og toilet. På øverste etage er der kombineret opholdsrum med køkken og balkon. Køkken med køleskab, kogeplader, ovn, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon. To soveværelser og kombineret opholdsrum med køkken. Tre enkeltsenge i det ene soveværelse og to enkeltsenge i det andet soveværelse. Loftsvifte i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Køkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, ovn, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 75 kvm.
Antal personer: 4-6 personer.