2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder. På det nederste niveau er der et soveværelse med en loftvifte, to enkeltsenge og et badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. På øverste etage er der kombineret opholdsrum med køkken, to enkeltsenge og balkon. Køkken med køleskab, kogeplader, ovn, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage. På det nederste niveau er der et soveværelse med en loftvifte, to enkeltsenge og et badeværelse med hårtørrer, badekar med bruser og toilet. På øverste etage er der kombineret opholdsrum med køkken og balkon. Køkken med køleskab, kogeplader, ovn, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Balkon, nogle med udsigt til golfbanen og nogle med pooludsigt

Antal personer: 1-3 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to soveværelser og et kombineret opholdsrum og køkken. Tre enkeltsenge i det ene soveværelse og to enkeltsenge i det andet soveværelse. En loftvifte i hvert soveværelse. Mulighed for opredning i enkeltseng i stuen. Køkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, ovn, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkengrej. Wifi. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 4-6 personer.