1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng. Minikøkken med køleskab, mikroovn, kogeplader, ovn, kaffemaskine med kapsler og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab, mikroovn, kogeplader, ovn, kaffemaskine med kapsler og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med to soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Et soveværelse med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab, mikroovn, kogeplader, ovn, kaffemaskine med kapsler og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.