Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

  • • Topmoderne luksushotel
  • • Rummelige værelser
  • • Gåafstand til havnen
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa – et helt nyt og topmoderne luksushotel i en af Gran Canarias mest charmerende byer, Puerto de Mogán. På hotellet er der et stort poolområde med separat børnepool, to restauranter og et skønt spa, hvor du kan slappe af og nyde din ferie. Den charmerende havn i Puerto de Mogán ligger i gåafstand.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 4-6 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Venligt personale
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Radisson Blu Resort & Spa er et helt nyt og topmoderne luksushotel, som ligger i charmerende Puerto de Mogán. Her findes et stort poolområde med flere saltvandspools, heraf en separat børnepool med opvarmet pool om vinteren til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog variere nogle grader om morgenen, aftenen og ved dårligt vejr. Solstole, parasoller og poolhåndklæder. Poolbar.

På hotelområdet findes en buffetrestaurant og en italiensk a la carte-restaurant. Pæn påklædning kræves til middag (mænd skal bære lange bukser). En snackbar som tilbyder enkle retter og snacks.

Børneklub i hotellets regi for børn fra 4-12 år. Spa med massage og diverse behandlinger mod betaling. Fitness-faciliteter. Gratis pilates, yoga, volleyball, fodbold, basket og klatrevæg. Tennis og paddeltennis mod betaling. 1 km løbebane. Gratis wifi på hele hotelområdet. Roomservice. Hotellet ligger ca. 100 m fra et lille centrum og ca. 800 m fra stranden og den hyggelige havn med butikker, caféer og restauranter.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag. Halvpension mod tillæg.