Bedømmelse af Radisson Blu Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 108 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Meget lækker pool-område. Maden var også helt i top.
-

Bekræftet køb : 2022-11-27


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-11-20


10 ud af 10

+
Rolig atmosfære , trods mange gæster. Godt værelse . Beliggenheden er god.
-

Bekræftet køb : 2022-11-20


5 ud af 10

+
Stille området/pool
-
ALT for stort og larmende

Bekræftet køb : 2022-10-22


10 ud af 10

+
Rent pænt Store områder og stille område - flot værelser og mega god morgen mad
-

Bekræftet køb : 2022-03-26


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-03-26


8 ud af 10

+
Altanen og værelset
-

Bekræftet køb : 2022-03-19


9 ud af 10

+
rent, pænt, fine faciliteter og god mad
-

Bekræftet køb : 2022-03-02


9 ud af 10

+
Morgenmaden
-
Madudbud ved poolområderne.

Bekræftet køb : 2022-02-19


8 ud af 10

+
Morgenmaden. Store værelser
-
At man ikke skal betale ekstra for brug af sportsfaciliteter

Bekræftet køb : 2022-02-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

3391 bedømmelser
Meget godt
 
2035
Godt
 
924
Middel
 
270
Mindre godt
 
101
Dårligt
 
61

5 nyeste bedømmelser

22-10-2022

af bekj2018

Dejligt hotel i Mogan (Gran Canaria)

Radisson hotel, 4 nætter, ligger med skøn udsigt til bjerge og meget roligt. Dejligt med rolig voksenpool langt fra børnepoolen. Madrasserne på sengene er for bløde. To dårlige ens hovedpuder, giver ingen støtte. Man kunne have tilbudt en fast og en blød pude, nok til at jeg vil overveje om jeg ville benytte hotellet igen. Skønne store terrasser med tykke madrasser på brikse. Der er lidt langt til by og strand 1,2 km. Jeg synes ikke at middagen i(buffet) om aftenen lever op til et 5-stjernet hotel. Dejligt frisk brød til morgenmaden men også lidt grovere varianter ønskelig. Vi var en familie på 6 voksne og 4 børn og boede også på Riu Vistamar i 4 nætter all incl til sammenligning var maden ligeså god og mere varieret.

 
29-07-2022

af 312stine

Fantastisk hotel

Skønt hotel med plads til alle slags familier. Stort pool område med plads til børn og stort poolområde med stillezone, så om man er en familie med børn eller uden børn skal man nok få en skøn ferie. Dejligt med mulighed for sportsaktiviteter og løbetur i nærområdet, samtidig med skøn mad i buffeten. Alt er som det skal være på dette hotel.

 
22-07-2022

af AnjaH Virum, Danmark

Fint hotel men ikke luksus

Ok hotel - især til prisen. Vi betalte blot 1.000 kr. pr. nat for et værelse til 4 personer inkl. morgenmad. Værelserne var rigtig fine med lækre badeværelser der både havde brus og kar. Designet med matteret glas mod soveværelset hvilket giver et luftigt look men er upraktisk om natten da lyset skinner ind i værelset. Terrassen var møbleret med et bord og 2 stole samt 2 liggestole. Vi havde et pool access Room hvilket dog ikke må forveksles med et swim-up Room da der ikke var adgang til poolen fra værelset. Basically var det blot et værelse i stueplan med en terrasse hvilket gjorde poolen nemmere tilgængelig. Der var to pools, én til børn og spas og én i stillezone. Børn var tilladt i stillezonen. Masser af liggestole. Til gengæld var hotellet ikke vores stil. Maden var ikke noget at skrive hjem om og morgenmadsbuffeten var et rend af masser af mennesker med en stemning af Ikea-restaurant blandet med en kæmpe kantine. Beliggenheden var ok og i gåafstand til Strandpromenaden med restauranter mv. Prisen i betragtning ligger vi på 3,5 stjerne men hotellet manglede “luksusstemning”.

 
01-05-2022

af JBAB_13 København, Danmark

Rigtig godt feriested

Dejligt hotel hvor vi har været før. Denne gang var det i slutningen af Corona, og på trods af at der fortsat var restriktioner med mundbind etc. blev det en perfekt ferie. Rigtig god, venlig og professionel assistance med bookning. Super god modtagelse i reception og hurtig og nem indtjekning. Værelset perfekt og med beliggenhed som ønsket. Dejlig altan med solsenge, og rengøringen venlig, professionel og effektiv. Morgenbuffet hvor der ikke mangler noget, og betjeningen er super venlig og imødekommende. Øvrige spise muligheder til frokost og aften er rigtigt gode, og kan vælges efter behov og lyst. Aktivitetsmuligheder på hotellet er gode, og området indbyder til gå-, vandre- eller cykelture. Dejlig spa og spabehandlinger helt i top. Gode muligheder for børn, pool område med børnepool og herudover separat "quiet" pool område. Et sted vi kommer tilbage til.

 
28-03-2022

af edsbjerghansen Odense, Danmark

Virkelig fem stjernet

Super Fantastisk flot hotel, dejlige store værelser med stor altan rent og venligt . Dejlig stor morgenbuffet med alt hvad hjertet begære. Venlig og hjælpsomt personale Flotte pool en til børnefamilier og et stilleområde med pool Vi kommer gerne igen