Cordial Mogan Solaz

Her bor du i moderne lejligheder og har morgenmadsbuffet inkluderet i prisen - perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie. Hotellet er nabo med Cordial Mogan Playa, hvor alle gæster på Cordial Mogan Solaz er velkomne til at benytte pools og øvrige faciliteter.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder superior for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder superior for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De nye lejligheder er ganske flotte
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 36 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Codial Mogan Solaz bor du i moderne og pæne lejligheder med bl.a. vaskemaskine og tørretumbler. Alle lejligheder har desuden jacuzzi på udepladsen.

Som gæst på Codial Mogan Solaz kan du benytte alle faciliteter på nabohotellet Cordial Mogan Playa, hvor der findes to poolområder med pools, der er opvarmet til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Ved alle pools findes jacuzzi. Solstole, parasoller og håndklæder. Der findes også flere restauranten og reception.

Cordial Mogan Solaz består af to bygninger. 3-værelses lejlighederne i etage ligger i direkte forbindelse med nabohotellet Cordial Mogan Playa. For at komme til 2-værelses lejlighederne skal man op af en trappe og krydse en vej. Gratis wifi på hele hotellet.

Ca. 100 meter lille centrum med få butikker og restauranter. Ca. 800 meter ned til Puerto de Mógans pittoreske havn med restauranter, caféer og supermarkeder. Busstoppested nær hotellet. Hvis du lejer bil, indgår parkering i hotellets garage. Ladestation til elbiler, mod betaling.

Bemærk at receptionen (hvor man bl.a. checker ind og ud), restauranter og pools findes på nabohotellet Cordial Mogan Playa.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) inkl. drikkevarer

Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Alle måltider serveres på nabohotellet Cordial Mogan Playa.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogan Playa

Cordial Mogan Playa ligner en kanarisk by med springvand, vandfald og kirke. Hotelområdet har smukt udsmykkede balkoner, omgivet af eksotiske planter, kaktusser og papayatræer. Stranden og den pittoreske havn ligger blot en kort gåtur herfra. Desuden har en af hotellets stjerner en Michelin-stjerne. Det er svært at bo bedre end her!

Radisson Blu Resort & Spa

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa – et moderne luksushotel i en af Gran Canarias mest charmerende byer, Puerto de Mogán. På hotellet er der et stort poolområde med separat børnepool, to restauranter og et skønt spa, hvor du kan slappe af og nyde din ferie. Den charmerende havn i Puerto de Mogán ligger i gåafstand.

Cordial Muelle Viejo

Velkommen til det populære lejlighedshotel Cordial Muelle Viejo i den charmerende fiskerby Puerto de Mogán. Hotellet er naturligvis medlem af vores Apollo Mondo Local familie - hoteller med mange tilfredse gæster, gode faciliteter og skøn beliggenhed. Her bor du i pæne, moderne og veludstyrede lejligheder med en perfekt beliggenhed nær havet og strandpromenaden med restauranter, caféer og butikker.

Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle er et perfekt alternativ for børnefamilien eller for dig som bare vil slappe af under den kanariske sol. Den rolige beliggenhed er kun en kort gåtur fra sandstranden og de 3 pools er kun én af hotellets fordele. Om aftenen er der underholdning i snackbaren, og sover du længe, vågner du til fuglenes smukke sang.

Cordial Magec Taurito

Oplev roen i den lille ferieby Taurito! På skråningen af dalen ligger det nybyggede lejlighedshotel Cordial Magec Taurito. Lejlighederne bliver et perfekt andet hjem til ferien, og hotellet har både fitnessrum for den aktive og poolområde for afslapning.