Cordial Magec Taurito

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Oplev roen i den lille ferieby Taurito! På skråningen af dalen ligger det nybyggede lejlighedshotel Cordial Magec Taurito. Lejlighederne bliver et perfekt andet hjem til ferien, og hotellet har både fitnessrum for den aktive og poolområde for afslapning.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejlige lejligheder, roen og et meget imødekommende personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 55 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 1,3 km
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til den lille, rolige by Taurito og det helt nye, fine lejlighedshotel Cordial Magec Taurito! Her findes et poolområde med pool og en separat børnepool. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum.

Fra hotellet kan du gå ned til den naturlige sandstrand, som har solstole og parasoller mod betaling. Her er også mulighed for at dyrke forskellige vandsportsfaciliteter. Stranden er et berømt udgangspunkt for både snorkling og dykning. Her er vandet som regel roligt, men her skal man også være på vagt for strøm og dønninger.

Taurito er velegnet til dem, der ønsker at slappe af på ferien. Der er et par strandrestauranter, og lige ovenfor stranden ligger et vandland. I vandlandet er der rutsjebaner for hele familien. Der er også solstole til dem, der hellere bare vil nyde solen.

Ønsker du et større udvalg af restauranter og shopping, skal du tage til Puerto Rico. Lige nedenfor Cordial Magec Taurito ligger et busstoppested med forbindelser til blandt andet Puerto Rico.

Transfer til Cordial Magec Taurito tager mellem 1 time og 10 minutter til 2 timer og 30 minutter afhængig af trafik og hvilken vej, chaufføren kører.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.30 og middagen kl. 18.00-21.00.

Hvis du rejser over nytåret og tilkøber halvpension indgår en nytårsmiddag.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogan Playa

Cordial Mogan Playa ligner en kanarisk by med springvand, vandfald og kirke. Hotelområdet har smukt udsmykkede balkoner, omgivet af eksotiske planter, kaktusser og papayatræer. Stranden og den pittoreske havn ligger blot en kort gåtur herfra. Desuden har en af hotellets stjerner en Michelin-stjerne. Det er svært at bo bedre end her!

Radisson Blu Resort & Spa

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa – et moderne luksushotel i en af Gran Canarias mest charmerende byer, Puerto de Mogán. På hotellet er der et stort poolområde med separat børnepool, to restauranter og et skønt spa, hvor du kan slappe af og nyde din ferie. Den charmerende havn i Puerto de Mogán ligger i gåafstand.

Cordial Muelle Viejo

Velkommen til det populære lejlighedshotel Cordial Muelle Viejo i den charmerende fiskerby Puerto de Mogán. Hotellet er naturligvis medlem af vores Apollo Mondo Local familie - hoteller med mange tilfredse gæster, gode faciliteter og skøn beliggenhed. Her bor du i pæne, moderne og veludstyrede lejligheder med en perfekt beliggenhed nær havet og strandpromenaden med restauranter, caféer og butikker.

Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle er et perfekt alternativ for børnefamilien eller for dig som bare vil slappe af under den kanariske sol. Den rolige beliggenhed er kun en kort gåtur fra sandstranden og de 3 pools er kun én af hotellets fordele. Om aftenen er der underholdning i snackbaren, og sover du længe, vågner du til fuglenes smukke sang.

Cordial Mogan Solaz

Her bor du i moderne lejligheder og har morgenmadsbuffet inkluderet i prisen - perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie. Hotellet er nabo med Cordial Mogan Playa, hvor alle gæster på Cordial Mogan Solaz er velkomne til at benytte pools og øvrige faciliteter.