Cordial Mogan Valle

Cordial Mogan Valle er et perfekt alternativ for børnefamilien eller for dig som bare vil slappe af under den kanariske sol. Den rolige beliggenhed er kun en kort gåtur fra sandstranden og de 3 pools er kun én af hotellets fordele. Om aftenen er der underholdning i snackbaren, og sover du længe, vågner du til fuglenes smukke sang.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Lejligheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cordial Mogan Valle ligger i hyggelige og maritime Puerto de Mogan, og her finder du nogle af vores allerbedste lejligheder på De Kanariske Øer. Hotellet består af 2 bygninger med receptionen i midten og er bygget i typisk kanarisk stil og med mange tilfredse stamgæster.

Der er et flot poolområde med 2 opvarmede pools til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool, solstole og parasoller. Vandlegeplads, gratis splashpark for børn og voksne. Der er to jacuzzi-pools, en solterrasse med solstole og poolbar.

To restauranter, hvoraf den ene er en buffetrestaurant, der tilbyder morgenmad, frokost og middag. Hotellet har også en à la carte-restaurant, der er åben til frokost i vintersæsonen. Lounge og snackbar serverer enklere retter til frokost og underholdning om aftenen. Bar. Du har også adgang til à la carte-restauranten, Los Guayres, der blev tildelt en stjerne i Guide Michelin i 2022 og også er kåret som den bedste restaurant på De Kanariske Øer, bordreservation er påkrævet og er åben tirsdag-lørdag og dresscoden er - lange bukser til mænd. Los Guayres ligger på søsterhotellet Cordial Mogan Playa.

Fitnessrum mod betaling. Nyrenoveret spa, Salinas Spa & Wellness, med blandt andet jacuzzi, oplevelsesbrusere, sauna, dampsauna og behandlinger - alt sammen mod betaling. Bordtennis og billard mod betaling. Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Ca. 100 m til et lille centrum, og ca. 800 m til stranden og den hyggelige havn med gode restauranter, caféer og supermarkeder. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Faciliteterne tilpasses afhængig af hvor mange gæster, der bor på hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.30 og middag kl. 18.00-21.00.

Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår også en nytårsmiddag.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogan Playa

Cordial Mogan Playa ligner en kanarisk by med springvand, vandfald og kirke. Hotelområdet har smukt udsmykkede balkoner, omgivet af eksotiske planter, kaktusser og papayatræer. Stranden og den pittoreske havn ligger blot en kort gåtur herfra. Desuden har en af hotellets stjerner en Michelin-stjerne. Det er svært at bo bedre end her!

Radisson Blu Resort & Spa

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa – et topmoderne luksushotel i en af Gran Canarias mest charmerende byer, Puerto de Mogán. På hotellet er der et stort poolområde med separat børnepool, to restauranter og et skønt spa, hvor du kan slappe af og nyde din ferie. Den charmerende havn i Puerto de Mogán ligger i gåafstand.

Cordial Muelle Viejo

Velkommen til det populære lejlighedshotel Cordial Muelle Viejo i den charmerende fiskerby Puerto de Mogán. Hotellet er naturligvis medlem af vores Apollo Mondo Local familie - hoteller med mange tilfredse gæster, gode faciliteter og skøn beliggenhed. Her bor du i pæne, moderne og veludstyrede lejligheder med en perfekt beliggenhed nær havet og strandpromenaden med restauranter, caféer og butikker.

Cordial Mogan Solaz

Her bor du i moderne lejligheder og har morgenmadsbuffet inkluderet i prisen - perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie. Hotellet er nabo med Cordial Mogan Playa, hvor alle gæster på Cordial Mogan Solaz er velkomne til at benytte pools og øvrige faciliteter.

Cordial Magec Taurito

Oplev roen i den lille ferieby Taurito! På skråningen af dalen ligger det nybyggede lejlighedshotel Cordial Magec Taurito. Lejlighederne bliver et perfekt andet hjem til ferien, og hotellet har både fitnessrum for den aktive og poolområde for afslapning.